East Cowes veerboten

East Cowes passagiers- en auto veerdiensten

East Cowes passagier en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor veerboten varen uit East Cowes naar Southampton.

Vergelijken alle beschikbare East Cowes ferry ticketprijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbaar East Cowes auto en passagiers veerboot tickets zeilen naar en van East Cowes, Southampton met rode trechter veerboten of Hovertravel veerboten online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor East Cowes ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

East Cowes Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Boek East Cowes Ferry Tickets
ferry ticketprijs met rode trechter veerboten of Hovertravel voor ferry's varen uit East Cowes naar Southampton online om van tevoren te genieten van de goedkoopste beschikbaar.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde East Cowes passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte.

Een East Cowes ferry ticketprijs verkrijgen en uw ferry-ticket boeken veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

Meer over East Cowes

East Cowes  is op de oostelijke oever van de rivier Medina, direct tegenover West Cowes.De twee zijn aangesloten via een keten veerboot pendelen zowel passagiers en auto's over de getijde-rivier.East Cowes is het eiland poort voor alle verkeer naar en van Southampton en is een vitale slagader aan de economie van het eiland.

Koningin Victoria gebruikt om hier vakantie met haar familie en toen haar man prins Albert overleed, maakte ze het eiland haar belangrijkste huis.Osborne House is nu eigendom van English Heritage, gegeven aan de staat door Edward VII.

East Cowes is de thuisbasis van Rode trechter auto veerboten . Ze shuffle heen en weer naar het vasteland, reizen van Southampton Water, waar ze ongeveer 15 minuten lopen van de belangrijkste winkels dok.Een andere veerboot biedt communicatie tussen te East Cowes, en dat is de drijvende brug, een keten link veerboot die over de Medina, tussen Cowes en East Cowes loopt.

East Cowes ferryterminal

East Cowes lang is opgezet als een van de belangrijkste industriële gebieden van het eiland.Het was het huis van Britse Hovercraft voor vele jaren en de grote fabriek schuifdeuren aan de oever, geschilderd met de Union Jack, versieren briefkaarten en zijn vaak een van de eerste belangrijke bezienswaardigheden bezoekers zien.Westland van, die nu eigenaar zijn van de site, hebben digressed in andere velden en veel van de voormalige kustlijn die werd gebruikt voor de bouw van het schip en de industrie wordt stadsintimiteit met marina faciliteiten en luxe eigenschappen.East Cowes is snel re-generating zelf uit een industrieel gebied in een grote yachting faciliteit.

Ook is in East Cowes een lange promenade die u toestaat om een wandeling te hebben en kijken naar de boten slag voor positie als ze binnenkomen en verlaten van de monding van de rivier Medina.East Cowes heeft ook een kasteel - Norris kasteel - en het was dit, die Prinses Victoria bezocht, die begon haar liefde voor het eiland.Wanneer ze het niet kon kopen ze geregeld voor Osborne.Naast het hoofdgebouw (van Osborne) is Barton Manor, die een middeleeuwse manor was, gebruikt door Prins Albert als een experimentele boerderij.Hoewel het is nu niet open voor het publiek, zijn de tuinen open op verschillende data gedurende de zomer, broodnodige geld in te zamelen voor The Earl Mountbatten Hospice.

St.Van Mildred kerk op Whippingham werd de kerk begunstigd door de Koninklijke familie toen ze bezocht en in Osborne verbleven.Gelegen aan de rechterkant als u zijn verlaten van East Cowes, is deze prachtige en sierlijke structuur een "must om te zien". De gedetailleerde steen werken en interessante functies zijn fascinerend.

Historische East Cowes

De naam Estcowe (East Cowes) komt oorspronkelijk uit één van twee zandbanken elke kant van de monding van de rivier Medina, zogenaamde na een vermeende gelijkenis aan koeien.De naam werd later overgeplaatst naar fortificaties gebouwd tijdens de regeerperiode van Hendrik VIII op de oostelijke oever om te verjagen een Franse invasie, aangeduid als cowforts of cowes, die vervolgens de naam gaf aan de stad.De naamgeving van Cowes werd gedaan op een soortgelijke manier.Zij vervangen de eerdere naam van Shamblord.

De nederzetting van Shamblord in East Cowes werd eerst opgenomen in 1303.Het groeide als Oost-Shamblord, en werd een veel belangrijkere oplossing dan de westerse Shamblord.Zoals het Isle of Wight het doelwit van frequente Franse invasies, met enkele opmerkelijke invallen was, het fort gebouwd in East Cowes werd later verwoest en moet niet worden verward met East Cowes kasteel gebouwd vervolgens door John Nash.

Tijdens de regeerperiode van koningin Victoria, die haar zomer thuis op Osborne maakte door verwerven en wederopbouw Osborne House, was East Cowes het onderwerp van geplande landgoed van grand huizen, olijfgaarden en parken.De regeling, de financiën die het nodig, niet te vinden was gevouwen, maar een paar woningen gebouwd in de vroege stadia overleven nog steeds aan deze dag zoals de voormalige Albert Grove residenties van Kent House en Powys House op York Avenue.

In East Cowes Norris kasteel werd ontworpen in de stijl van Norman door James Wyatt in de late achttiende eeuw.Het gebouw overleeft en vandaag blijft een prive-woning.In 1798, de architect John Nash, begon de bouw van zijn huis, East Cowes kasteel, waar hij later de prins-gemaal en andere prominente gasten vermaakt.East Cowes kasteel was opmerkelijk voor zijn gotische torens en torentjes, en uitgebreide castellation.Nash in 1835 stierf en werd begraven in de kerk toren van East Cowes die hij ook ontworpen.East Cowes kasteel werd afgebroken in de jaren 1960, hoewel het ijs huis blijft en zichtbaar in Sylvan Avenue is.Cowes en East Cowes werd een enkele stadsdistrict in 1933.

Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd zowel Cowes en East Cowes de doelstellingen van frequente bombardementen dankzij zijn industrie en de nabijheid van Southampton en de Royal Navy's huis in Portsmouth.De scheepswerf van J.Samuel White was zwaar beschadigd door een luchtaanval in begin mei 1942, maar wanneer herbouwd, innovatieve schip bouwmethodes waren ingevoerd.Het eerste oorlogsschip voltooid door de hernieuwde werf werd HMS Cavalier.De lokale verdediging had tijdens de luchtaanval, toevalligerwijs uitgebreid door de Poolse torpedobootjager Blyskawica (zelf gebouwd door White's), die dergelijke een vastberadenheid te verdedigen, dat in 2002, de moed van de bemanning werd geëerd door een plaatselijke herdenking dagenlange ter gelegenheid van de zestigste verjaardag van de gebeurtenis opgemaakt.Later in 2004, en over het westen, een gebied van Cowes vernoemd Francki plaats ter ere van de commandant van het schip.

Om te vieren het zilveren jubileum van de Queen's kroning in 1977, waren de belangrijkste hangar deuren van wat toen de Britse Hovercraft Corporation (een opvolger aan Saunders Roe) was geschilderd met's werelds grootste beeld van de Union Flag, die kan nog steeds worden gezien vandaag.

 


Beste beschikbare East Cowes ferry ticket Prijsgarantie

Beste East Cowes Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Red trechter veerboten of Hovertravel passagiersschepen en veerboten ticketprijs naar en van East Cowes.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde East Cowes ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve East Cowes ferry ticket goedkoper in de brochure van elke andere touroperator die wij beloven dat wij onze best doen zullen om verslaan dat de prijs of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen.East Cowes boek ferry auto en passagier tickets gelieve Klik hier

 

Klik hier om contact op de East Cowes Ferries customer care team op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt verkrijgen live East Cowes ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagier ferry tickets naar en van East Cowes op onze laagste beschikbare ticketprijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten inclusief East Cowes en meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier