Eriskay veerboten

Eriskay passagiers- en auto veerdiensten

Eriskay passagier en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor veerboten varen van Eriskay naar Barra.

Vergelijken alle beschikbare Eriskay ferry ticketprijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbaar Eriskay auto en passagiers veerboot tickets zeilen en naar Eriskay, Barra met Caledonoan Mac Brayne (Calmac) ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Eriskay ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Eriskay Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Eriskay Ferry Tickets
ferry ticketprijs met Caledonoan Mac Brayne (Calmac) voor ferry's varen van Eriskay naar Barra online om van tevoren te genieten van de goedkoopste beschikbaar.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Eriskay passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte.

Verkrijgen van een Eriskay ferry ticketprijs en boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Eriskay

Eriskay is een eiland en Gemeenschap raadsgebied van de Buiten-Hebriden in Noord-Schotland.Het ligt tussen South Uist en Barraigh en is verbonden met South Uist door een dam die is geopend in 2001.

In hetzelfde jaar werd Eriskay de veerboothaven voor reizen tussen South Uist en Barraigh.Het Caledonian MacBrayne Vehicular veerboot reist tussen Ceann een ' Ghàraidh in Eriskay en Ardmore in Barra.De overtocht duurt ongeveer 40 minuten.

Toerisme op Eriksay is geweest langzaam te ontwikkelen.Zoals voor 2010 zijn er geen hotels, twee of drie gastenkamers inrichtingen, en tot onlangs enkele self-catering/b & b of huizen.Sinds de voltooiing van de dam naar South Uist in 2001 en de inauguratie van de voertuig-veerboot naar Barra zijn een aantal eigenschappen professioneel gerenoveerd of speciaal gebouwde als vakantieverblijf.De machair en de stranden van Coilleag een ' Phrionnsa te Rudha Bàn zijn steeds meer populair bij bezoekers reizen met hun motor-huizen.

Eriksay veerboten

Eriskay is ongeveer drie mijl lang en 1.5 mijl breed, en het eiland is heel heuvelachtig, oplopend tot 610 meter, hoewel er veel vruchtbare grond.De bevolking van Eriskay is ongeveer 200 die in de belangrijkste katholieke.Het eiland is te bereiken door een veerboot voertuig vanaf Ludag op South Uist en passagier ferry van Ludag op South Uist en Eoligarry op Barra.

Het was op Eriskay die Bonnie Prince Charlie landde eerst op 23 juli 1745, tijdens de Jacobitische Rising van 1745-6, maar hij was teleurgesteld met het gebrek aan steun, en snel verliet voor het vasteland.

In 1941 een 8000-tons vrachtschip, de S.S.Politicus liep aan de grond uitvoering sommige 20.000 gevallen van whisky gebonden voor Amerika.De ondernemende locals geborgen sommige van de lading, waardoor consternatie onder de autoriteiten en een paar van de eilandbewoners werden gevangengezet en beboet, hoewel het moeilijk om te zien wat ze eigenlijk had gedaan verkeerd.Whisky Galore!, geschreven door Compton Mackenzie en de gebeurtenissen dramatising, in een Ealing Comedy in 1948 werd gemaakt met behulp van ooggetuigenverslagen, historische en officiële documenten, dit boek vertelt het verhaal van de SS politicus en het circus dat haar, van eilandbewoners in kleine roeiboten aan oorlogstijd accijnzen officieren en de definitieve oplossing voor het probleem van het vaartuig liefkozend de "Polly omgeven". 

Veel Eriskay gezinnen moesten het eiland vertrekken in de afgelopen jaren in search of werk en sommige historische island families hebben weinig of geen nakomelingen links op het eiland.Een voorbeeld van deze gezinnen is het Macinnnes die een prominente eiland familie waren op het moment van de Kissling film, maar zijn nu naar slechts vier leden van de uitgebreide familie woning op het eiland.Veel van de mensen die hebben verlaten zijn jonge geweest, want er geen werk voor hen op het eiland en geen verder onderwijs beschikbaar hetzij is.

 


Beste beschikbare Eriskay ferry ticket Prijsgarantie

Beste Eriskay Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Caledonoan Mac Brayne (Calmac) passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Eriskay.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Eriskay ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Eriskay ferry ticket goedkoper in de brochure van elke andere touroperator die wij beloven dat wij onze best doen zullen om verslaan dat de prijs of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen.Te boeken Eriskay ferry auto en passagier tickets gelieve Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Eriskay Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt verkrijgen live Eriskay ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Eriskay bij onze laagste beschikbare ticketprijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten inclusief Eriskay en meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier