Ermioni veerboten

Ermioni passagiers- en auto veerdiensten

Passagier Ermioni en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor veerboten varen van Ermioni naar Hydra, Piraeus, Poros, Porto Heli en Spetses.

Alle beschikbare Ermioni ferry ticketprijzen vergelijken in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Ermioni auto en de passagier ferry tickets zeilen en naar Ermioni, Hydra, Piraeus, Poros, Porto Heli en Spetses met Hellenic Seaways ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Ermioni ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Ermioni Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Ermioni Ferry Tickets
ferry ticketprijs met Hellenic Seaways voor ferry's varen van Ermioni naar Hydra, Piraeus, Poros, Porto Heli en Spetses online vooraf om te genieten van de goedkoopste beschikbaar.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Ermioni passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte.

Verkrijgen van een Ermioni ferry ticketprijs en boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

Meer over Ermioni

Ermioni  ligt een kleine haven in het Est-deel van de Peloponnesos, in de voorkant van het eiland van Hydra.Ermioni is toegankelijk met de auto en ook door draagvleugelboot (2 uur reis). Het is een rustige en vreedzame haven in een prachtige gebieden.Het dorpje biedt een aantal restaurants en cafés.

De kust stad van Ermioni is op de zuid-oostelijke deel van de Peloponnesos.Zijn onafhankelijkheid in vele aspecten, zoals het feit van het hosten van een eigen gemeente, kreeg het de titel van de eiland-stad.

De typische rust van kleine eilanden blijkt ook door Ermioni, in weerwil van die deel uitmaken van een groot terrein.Dit uiteraard ook veroorzaakt te worden beschouwd een eiland stad ook.

Echter, veel mensen hebben gezien deze rust in combinatie met de prachtige stranden, de rente sites en de vriendelijke sfeer die kenmerkend is voor Ermioni en komen elk jaar te besteden een dag, een weekend of hele vakantie.De rust van de plaats betekent echter niet dat het doet niet rekenen op een goed nachtleven, of grappig activiteiten.

Ermioni Ferry haven

Ermioni  is bekend door haar levendige feesten.Hoewel de meeste van hen zijn gerelateerd aan religieuze onderwerpen, worden meestal deze gelegenheden gekenmerkt door het traditionele eten en dansen, evenals door de inheemse muziek beluisteren, net als in de rest van Griekenland.Het gebied van Mandrakia in zuiden is de meest levendige.Het telt op traditionele cafés en leuke kroegen waar de beste verse vis en octopus kunnen worden genoten.Deze zijn meestal vergezeld door een fles goede wijn of ouzo.

Met betrekking tot de bezienswaardigheden in Ermioni is er een weg uit Mandrakia die tot de oude heuvel van Pronos leidt.Deze heuvel biedt een geweldig uitzicht over de oude schipbreuk Dokos, het eiland van Hydra en de vlakte.Een andere interessante site om te zien in het gebied is de Franchthi grot, die wordt beschouwd als de langste opgenomen bewoonde grot in Griekenland.

Terwijl Ermioni bezoeken, loont het het oude dorp van Ermioni verkennen.Het heeft nog steeds een bepaalde authentieke charme over het.De lokale bevolking zijn zeer vriendelijke en welkome bezoekers.Dwaal door de kleine straatjes en zien een aantal van de lokale ambachtslieden aan het werk en spelen.

In het oude dorp bezoek Vivi en haar familie aan het vers fruit en vegitable shop, die hebben een goede selectie van verse producten dagelijks.Ga en Yorgos, de vriendelijke dorp slager, die u bij uw keuze van verse kwaliteit vlees helpen zal, zie, alsook met een goede selectie van bevroren vis.Er is ook een kleine kleine supermarkt naast de kerk voorzijde Panaghia.Prijzen iets hoger in het oude dorp, misschien wel maar ter ondersteuning van de lokale handelaars is belangrijk, anders het zal nog een andere winkel die gesloten, die bepaalde moeilijkheden aan de oudere dorpelingen veroorzaken zou.Veel gevestigde bedrijven hebben reeds geraakt aan de vierkante, achter het front Limania plateia.

Om te vinden omhoog het oude dorp, hoofd van de havens naar de kerken van de Taxiarches (Aartsengelen) en -Panaghia (Heilige Maagd). Ook, kunt u de borden richting museum van het centrale plein van de Limania volgen tot aan het oude dorp, waar er een Feng Shui winkel en-route die een selectie van interessante huis geschenken en accessoires verkoopt.Het oude dorpswinkels liggen dicht bij de kerk-Panaghia.

Voor bezoekers die nodig hebben om hun laptops, er is het dorp bibliotheek die in 2008 geopend en biedt gratis Wi-Fi verbinding.De bibliotheek is gelegen in de hoek, naast de deur naar de vers fruit en vegitable winkel, achter de oorspronkelijke dorpsschool gebouwd in 1888.Vele Griekse boeken zijn beschikbaar in de bibliotheek, maar er zijn ook een paar Engels/Europese boeken te selecteren.Het succes van de bibliotheek is geweest dankzij private donaties en vrijwilligers.De bibliotheek is open van maandag tot vrijdag, 10: 00-12: 00 op zaterdag 18: 00-20: 30.

Er is het Ermioni Museum voor geschiedenis en Folklore die een bezoek waard.Het museum is gelegen achter de tuin met de twee Mitsas broers memorial standbeelden, naast de kerk van de Taxiarches.Het is gevestigd in een gerenoveerd 18e Centuary gebouw dat werd gebruikt voor de derde Helleense nationale vergadering in 1827, op het moment van de Griekse Onafhankelijkheidsoorlog.Het museum is verspreid over twee verdiepingen, met de bovenste verdieping, zijnde de plek waar de werkelijke vergadering plaatsvond.Het museum is open het hele jaar elke zaterdag en zondag.In Winter: 17: 00-19: 00.In zomer: 19: 00-21: 00.Ook open elke avond tussen 19: 00-21: 00 in augustus.De toegang is gratis.

Het oude dorp heeft twee Griekse Orthordox kerken, de 9thC Byzantijnse Taxiarches (Aartsengelen) Metropolitan kerk en de nieuwere Panaghia (Heilige Maagd) kerk, die beide mooie binnen, versierd met prachtige schilderijen, fresco's en pictogrammen.De priesters voor beide kerken zijn Papa Yiannis (Taxiarches) en Papa Dimitris, vader en zoon, die zowel Welkom bezoekers bij te wonen van de service, of gewoon rond te kijken.De grootste festivals zijn Pasen (Paskha) in April, de Dormition - slapen van de Maagd (Panaghia) in augustus en Taxiarches dag in November, wordt die alleen gevierd in Ermioni.

 


Beste beschikbare Ermioni ferry ticket Prijsgarantie

Beste Ermioni Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Hellenic Seaways passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Ermioni.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Ermioni ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Ermioni ferry ticket goedkoper in de brochure van elke andere touroperator die wij beloven dat wij onze best doen zullen om verslaan dat de prijs of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen.Te boeken Ermioni ferry auto en passagier tickets gelieve Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Ermioni Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt verkrijgen live Ermioni ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Ermioni bij onze laagste beschikbare ticketprijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten naar Ermioni en tot meer dan 1.200 inclusief andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier