Fishguard veerboten

Fishguard passagiers- en auto veerdiensten

Fishguard passagier en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor veerboten zeilen van Fishguard naar Rosslare.

Alle beschikbare Fishguard ferry ticketprijzen vergelijken in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Fishguard auto en de passagier ferry tickets zeilen en naar Fishguard, Rosslare met Stenaline Ferries ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Fishguard ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Fishguard Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Fishguard Ferry Tickets
ferry ticketprijs met Stenaline Ferries voor veerboten zeilen van Fishguard naar Rosslare online om van tevoren te genieten van de goedkoopste beschikbaar.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Fishguard passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte.

Verkrijgen van een Fishguard ferry ticketprijs en boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Fishguard

Fishguard bevindt zich in de spil van een uitstekende mix van natuurlijke schoonheid van de zee, kliffen, de Preseli hills en de mysterieuze Gwaun vallei.

De National Geographic magazine namen Pembrokeshire als de tweede beste kust bestemming in de wereld.Dit deel van Wales is een waar paradijs en dieren in het wild is overvloedig.Vogelobservatie en kansen te zien en te kijken naar zeeleven in overvloed.

Fishguard Goodwick en lagere stad vormen een nauwe en vriendschappelijke Gemeenschap in Noord Pembrokeshire.

Het gebied staat bekend als de locatie van 'Het laatste invasie van Groot-Brittannië' toen in 1797 Franse troepen in de buurt landden.Lokale heldin Jemima Nicholas gevangen veel van de indringers één overhandigd en de Fransen later hij onderhandelde over de overgave in de Royal Oak inn en hun wapens op Goodwick Sands vastgesteld.

Fishguard veerboot en vokzal

Fishguard staat op een imposante landtong commandant van prachtig uitzicht op de baai.Het is het belangrijkste winkelcentrum van noorden Pembrokeshire met twee kleine supermarkten en familie gerunde winkels en bedrijven.Er is een keuze van hotels, pubs, restaurants en cafés met verschillende pubs verstrekken van entertainment in het weekend.De stad biedt vele prachtige wandelingen met inbegrip van de Marine lopen die uitstaande kustgebieden uitzicht heeft.

Fishguard en Goodwick  zijn ideale vakantiebestemmingen in de buurt van het Pembrokeshire Coast National Park met Stena Line veerdiensten varen van Fishguard haven naar Rosslare in Ierland.Bezoek de laatste InvasionTapestry, die is vergeleken met het tapijt van Bayeux, op Fishguard stadhuis en geniet van de faciliteiten van de Fishguard Leisure Centre met zwembad binnen.

Als de juweel van Noord Pembrokeshire moeten de partnersteden van Fishguard en Goodwick gemakkelijk toegang uit Ierland, Engeland en de rest van Wales per trein, bus, boot of auto.Op de westelijke rand van Groot-Brittannië is het klimaat zacht, de mensen verwelkomen, het platteland groen en de rijke cultuur.Dit is een favoriete hub voor wandelaars en fietsers.Verken de mysterieuze Gwaun vallei of rand van de oceaan rond Strumble.Fishguard en Goodwick hebben tal van plaatsen om te verblijven en eten na een dag wandelen in de bergen van Preseli

Lota Park is een plaats waar zowel volwassenen en kinderen kunnen ontspannen en spelen.Een nieuwe Leisure Centre biedt mogelijkheden voor jong en oud en is een toevluchtsoord in nat weer.Theatr Gwaun in West Street heeft een bioscoop evenals regelmatige live evenementen.Goodwick was gewoon een cluster van huisjes van vissers tot het begin van 1900 toen werk begon op het creëren van een haven te behandelen transatlantische overtochten.Deze verwachtingen werden kortstondige maar Fishguard haven werd, en nog steeds, een grote en bloeiende zee kruising naar Ierland met Stena Line functioneert ferries naar Rosslare.In 2006 heeft de haven zijn honderdste verjaardag gevierd.

Goodwick heeft een aantal winkels, hotels, pubs en cafés en de Fishguard Bay Hotel (eenmaal een Great Western Railway Hotel) staat grasvelden met uitzicht op de baai.Goodwick Beach, een winnaar van de 'Seaside Award', is een favoriet met gezinnen en de Ocean Lab op de Parrog heeft een cyber cafe, coffee shop, een zachte spelen gebied en toeristische informatiecentrum.Goodwick Moor is een natuurreservaat en aangewezen als een site van wetenschappelijk belang... De reddingsboot is gevestigd in de haven en zeehonden en dolfijnen zijn soms gezien in de baai, maar zijn talrijker net buiten de kust.

Verken van Goodwick kleine gehuchten op het Pencaer schiereiland met inbegrip van Llanwnda en de kerk van St Gwyndaf en bezoek de scène van de Franse landing op Carreg Wastad en de vuurtoren aan Strumble hoofd.

Lower Town, in het Welsh 'Y Cwm', is de oude haven van Fishguard.Gelegen aan de monding van de rivier Gwaun die de schilderachtige omgeving is gebruikt als een locatie voor vele films, waaronder 'Onder Milk Wood' met in de hoofdrol Richard Burton.Plaatselijke vissers en plezier boten toevoegen aan de attractie en er is een pub en yacht club.Ga de heuvel naar de site van het oude fort voor een panoramisch uitzicht op de haven.Kyststien is gemakkelijk te bereiken is het Nationaal Park waarin de Gwaun vallei gelegen een paar mijl landinwaarts.Gevormd tijdens de ijstijd, de beboste vallei is ideaal voor wandelen of fietsen en u kunt blijven over morenland naar de Preseli Hills en klim naar het hoogste punt in Pembrokeshire, Foel Cwm Cerwyn, waar op een heldere dag kunt u Snowdonia naar het noorden en Ierland naar het westen.

De Stena ferry dienst van Rosslare Ierland brengt u rechtsaf de Fishguard Bay.Het Stena Line dienst is de dienst Europa Superferry voor veerboten van Fishguard naar Rosslare.Er zijn dagtrips beschikbaar, plus u kunt uw auto nemen om Ierland te verkennen op uw gemak.Rosslare ligt in Co.Wexford en is een populaire bestemming en Rosslare Harbour is de tweede grootste haven van de passagier in Ierland.

 


Beste beschikbare Fishguard ferry ticket Prijsgarantie

Beste Fishguard Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Stenaline Ferries passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Fishguard.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Fishguard ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Fishguard ferry ticket goedkoper in de brochure van elke andere touroperator die wij beloven dat wij onze best doen zullen om verslaan dat de prijs of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen.Te boeken van Fishguard ferry auto en passagier tickets gelieve Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Fishguard Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt verkrijgen live Fishguard ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets naar en van Fishguard bij onze laagste beschikbare ticketprijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Fishguard en meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier