Fiumicino veerboten

Fiumicino passagiers- en auto veerdiensten

Fiumicino passagier en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor veerboten varen vanaf Fiumicino naar Civitavecchia en Arbatax.

Alle beschikbare Fiumicino ferry ticketprijzen vergelijken in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Fiumicino auto en de passagier ferry tickets naar en van Fiumicino en Civitavecchia Arbatax zeilen met Tirrenia di Navigazione ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Fiumicino ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Fiumicino Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Fiumicino Ferry Tickets
ferry ticketprijs met Tirrenia di Navigazione voor ferry's varen vanaf Fiumicino naar Civitavecchia en Arbatax online om van tevoren te genieten van de goedkoopste beschikbaar.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Fiumicino passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte.

Verkrijgen van een Fiumicino ferry ticketprijs en boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Fiumicino

Fiumicino is een grote vissersdorpje aan de kust van de Tyrreense Zee die is gegroeid in de afgelopen jaren met de bouw van de internationale luchthaven Leonardo da Vinci.Fiumicino is beroemd om zijn visrestaurants en prachtige zwarte zand strand.Fiumicino 34 kilometer van Rome en is thuis van meer dan 50.000 inwoners.De hele regio van Fiumicino is een grote archeologische schat die wordt weerspiegeld in de diverse musea in de buurt.

De nieuwe Haven van Concordia van Fiumicino is een van de beste projecten in termen van kwaliteit en voorzieningen onder de toeristen Italiaanse en niet-Italiaanse havens.Het zal de grootste toeristische havens in Europa een eco-vriendelijke poort.Het dok zal worden geïntegreerd met de stad van Fiumicino, in een strategische positie voor logistiek en verbindingen, in een gebied dat zeker interessant voor toeristen, dankzij de landschap en de geschiedenis is.

De nieuwe toeristische haven van Fiumicino zal worden gebouwd in het gebied Isola Sacra, die is gelegen ten noorden van de monding van de rivier Tiber, en het zal goed verbonden tot het belangrijkste wegennetwerk en in de onmiddellijke nabijheid van de luchthaven Fiumicino.

Fiumicino Ferry Terminal

Fiumicino  is een centrale-Italiaanse stad en gemeente in de Italiaanse provincie Rome, waarin de drukke Leonardo Da Vinci International Airport is gelegen dat dient de nationale hoofdstad Rome.Fiumicino is een grote vissersdorpje aan de kust van de Tyrreense Zee en heeft al lang bekend om haar grote visrestaurants.Het is ook een weekendje weg voor het volk van Rome, vooral in de zomer.Er is een goede strand maar het zand is toe te schrijven aan de hoge ijzergehalte in het zwart.De naam betekent little river.De stad van "Fiumicino" moet niet verwarren met zijn naamgenoot, Fiumicino, een kleine rivier in de buurt van Rimini.

Fiumicino was oorspronkelijk een vissersdorp en is tot een belangrijk visserij center.Het is gelegen aan de westkust van Italië, in de Italiaanse provincie Rome.Rome van Leonardo da Vinci International Airport is dichtbij en is meer normaal genoemd Fiumicino luchthaven deze dagen, met de internationale code FCO.De stad is de thuisbasis van ongeveer 60.000 inwoners.

Deze regio heeft een mediterraan klimaat gelijkend op dat van Rome, met occasionele zeebries te houden het koeler in de zomer.Lente en herfst zijn de beste tijd om te bezoeken zoals het weer meest aangename op dit moment is.In de piek van summers neigt de temperatuur regelmatig naar meer dan 35 ° C.De winters zijn mild.

De stad van Fiumicino, waaronder de prachtige "Isola Sacra", of "Heilige eiland", heeft een oude oorsprong en, inderdaad, Romeinse tijd stamt.Het was een favoriete zomervakantie plek voor veel van de hogere klasse Romeinse elite.De stad later ging in langzame daling, maar begon weer oppakken van in het begin van de 19e eeuw.Een echte boom in de activiteit van de stad begon in de jaren 1950 en 1960, toen Rome Intercontinental Airport, Leonardo Da Vinci, werd hier gebouwd.

Fiumicino is beroemd om zijn prachtige pier, een favoriete plek voor lange wandelingen.

Toeristen ook enorm genieten van de verfijnde keuken, voornamelijk op basis van zeevruchten.De vele restaurants langs de pier zijn altijd vol met mensen bang om te proberen het dagmenu.

Toeristen die genieten van zelf onder te dompelen in de lokale cultuur van een plaats moeten ervoor om rond te hangen de pier in de middag.Het is op dit moment dat vissers terug naar de wal met hun vangst en het is op dit moment dat de geïmproviseerde vismarkt tot leven veren.

Laatste tijd, is het ook een populair toevluchtsoord geworden voor mensen uit Rome.Het is ook een populaire plek voor bezoekers om te verblijven tijdens een bezoek aan Rome.Als u uit het vliegtuig vanaf Fiumicino vliegveld zou een aangename plek om te verblijven uw afgelopen nacht, het vermijden van het gedoe van Rome het verkeer op de weg naar uw vlucht vangen.

 


Beste beschikbare Fiumicino ferry ticket Prijsgarantie

Beste Fiumicino Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Tirrenia di Navigazione passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Fiumicino.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Fiumicino ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Fiumicino ferry ticket goedkoper in de brochure van elke andere touroperator die wij beloven dat wij onze best doen zullen om verslaan dat de prijs of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen.Te boeken van Fiumicino ferry auto en passagier tickets gelieve Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Fiumicino Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt verkrijgen live Fiumicino ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagier ferry tickets naar en van Fiumicino op onze laagste beschikbare ticketprijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Fiumicino en meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier