Formentera veerboten

Formentera passagiers- en auto veerdiensten

Formentera passagier en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor veerboten varen van Formentera naar Denia en Ibiza.

Alle beschikbare Formentera ferry ticketprijzen vergelijken in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Formentera auto en de passagier ferry tickets zeilen en naar Formentera, Denia en Ibiza met Ferry Balearia-Line ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Formentera ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Formentera Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Formentera Ferry Tickets
ferry Balearia Ferry lijn voor ferry's varen van Formentera naar Denia en Ibiza online vooraf om te genieten van de goedkoopste beschikbaar met prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Formentera passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte.

Verkrijgen van een Formentera ferry ticketprijs en boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Formentera

Formentera vaak wordt vergeten door degenen bezoeken Ibiza, grotere en meer berucht buurland.Formentera overspant een loutere 85 vierkante kilometer en is voornamelijk vlak met uitzondering van een heuvelachtig gebied in het midden; beide zijn extremiteiten (Cap de Barbaria en Punta de la Mola) zijn thuisbasis van rotsachtige, winderige vuurtorens.

Ferries naar Formentera  vertrekken regelmatig vanaf Ibiza stad (Eivissa) en San Antonio, die is niet echt verwonderlijk, aangezien het eiland heeft een reputatie voor het zijn een soort van Rehab eiland voor mensen die lijden aan de excessen van Ibiza ontwikkeld.

Hoewel Formentera een eiland in zijn eigen recht - zoals Ibiza, een lid van de groep Pitiuses is - is het vaak naar Ibiza geannexeerd voor het simpele feit dat er zo weinig bewoners en zo weinig toeristen.De veerboot van Ibiza stad duurt slechts dertig minuten om naar de haven van La Savina op Formentera, en vele bezoekers naar Ibiza besteden een dag of twee hier herstellende.

Formentera veerboothavens

Formentera eiland hoeft niet een luchthaven en vertrouwt op Ibiza als haar belangrijkste lucht verbinding naar Europa.Dus een vlucht van welk deel van de wereld u vandaan naar Ibiza Formentera om vergt en vervolgens een taxi naar de belangrijkste haven van Ibiza.Van dan af kun je een van de vele veerboten naar het eiland van Formentera.Het gaat om een boottocht 25 minuten met behulp van de nieuwe Jet boot of met behulp van de standaard ferry ongeveer 40 minuten.

De hoofdstad van Formentera is Sant Francesc Xavier, maar de meest bezochte stad is Es Pujols, die in feite het enige resort van het eiland.Er zijn nu een paar bars en restaurants die hier en daar op Formentera, maar de it blijft grotendeels onbedorven door toerisme.De stranden laten op Ibiza - met inbegrip van Playa d'en Bossa en Salines - permanent; Playa de Migjorn (Platja de Migjorn) is vijf kilometer lang (in vergelijking met de drie kilometer op Playa d'en Bossa), terwijl het Cala Saona biedt fantastische snorkelen binnen haar cove.

La Sabina, de haven van Formentera, is een gebied van grote historische betekenis aan de Middellandse Zee en het bezit nog steeds de zeer unieke karakter van een lokale vissershaven maar ook als een aantrekkelijke jachthaven.

Verscholen rond de jachthaven zijn er traditionele cafés, bars, restaurants, en marktkraampjes waar lokaal hand vervaardigde artefacten, alsmede andere diensten zoals boot, fiets of auto verhuur kantoren, lokale taxi's en kleine winkels.

De eigenschappen in La Sabina zijn ideaal gelegen voor boot bemanning die bezoeken de jachthaven en wilt een comfortabel vakantiehuis uit om te genieten van het eiland, alsmede landlubbers die op zoek zijn naar een base die goede toegang tot de rest van het eiland en Orense strand in het bijzonder biedt.De stranden van Orense en Llevant zijn gemakkelijk bereikbaar vanaf La Sabina langs de voormalige spoorlijn die werd gebruikt om het zout van de Salinas aan de haven voor uitvoer.Dit is nu een cyclus en voet weg die u langs de kust naar het strand die vervolgens strekt zich uit tot het puntje van het schiereiland naar het eiland van Espalmador.

Bij aankomst in de haven van La Savina, die in het noorden van Formentera is, zijn er tal van plaatsen om te huren van auto's, motorfietsen en fietsen.Een soort van vervoer is absoluut vereist op Formentera, aangezien het eiland lang en dun is, en steden weinigen en ver tussen zijn.Fietsen op Formentera hoeft niet te worden te slopende, zoals het eiland in principe plat is, en er ook een goed geplande "groene Route" van fiets routes is.Het VVV-kantoor in La Savina heeft kaarten en andere informatie van eiland.Er is een busnetwerk die de belangrijkste steden en dorpen op een vrij regelmatige basis kringen.

Formentera moet nog worden dergelijke een hotel hotspot als haar naburige eiland, en nog steeds grotendeels wordt begunstigd door de handelsgeest van Ibiza dan ontsnappen door vakantiegangers hippies.Een vakantie op Formentera zou zeker stiller en meer ontspannen dan een op Ibiza; een van de voornaamste hobby is op de zoutmeren van Estany Pudent en Estany des Peix birdwatching.

 


Beste beschikbare Formentera ferry ticket Prijsgarantie

Beste Formentera Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Balearia Ferry lijn passagier en veerboten ticketprijs en naar Formentera.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Formentera ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Formentera ferry ticket goedkoper in de brochure van elke andere touroperator die wij beloven dat wij onze best doen zullen om verslaan dat de prijs of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen.Te boeken Formentera ferry auto en passagier tickets gelieve Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Formentera Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt verkrijgen live Formentera ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Formentera bij onze laagste beschikbare ticketprijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten inclusief Formentera en meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier