Door veerboten

Door passagiers- en auto veerdiensten

Door passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor veerboten varen uit door naar Athene, Paros, Naxos, door en Samos.

Vergelijk alle beschikbaar door ferry ticketprijzen in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar door auto en de passagier ferry tickets zeilen en naar door, Athene, Paros, Naxos, door en Samos met Blue Star Ferries of lijn Anek ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor door ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Door Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Boek door Ferry Tickets
met Blue Star Ferries of Anek lijn voor ferry's varen uit door naar Athene, Paros, Naxos, door en Samos online vooraf om te genieten van de goedkoopste prijs beschikbaar ferry ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde door passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte.

Verkrijgen van een door ferry ticketprijs en boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over door

Door is een klein eiland (28 vierkante kilometer) tussen Ikaria en Samos.Er is nog heel weinig toerisme op het eiland, maar het is moeilijk om te vertellen waarom.Het eiland is mooi met fantastische stranden, fjord-achtige baaien en spectaculaire kliffen.Bovenop het is gemakkelijk te bereiken per boot en heeft een fantastische sfeer.Het is een ware insider tip 

De belangrijkste plaats is Kambos.De stad soms genoemd door gewoon het simpel te houden.Hier vindt u zou de haven, accommodatie en een paar restaurants.Visserij is vrij veel de enige industrie hier.Verse vis is daarom het ding om te bestellen wanneer in een restaurant.Meest populaire Nikos is dicht bij de haven.

Er zijn een andere vijf kleine eilanden rond door.Slechts een van hen is bewoond-Thymena.Twee keer per week is er een kleine boot gaan daar.Er is slechts één lttle pension met een restaurant gekoppeld.Beter vragen als het open is, voordat je er gaat.Het krijgen niet veel stiller dan Thymena.Het is mogelijk om er kamp.

Founii Ferry haven

Door  is een spannende en mooie eiland tussen Samos en Ikaria.Het is een perfecte bestemming voor reizigers aard georiënteerde te bezoeken.Door is comfort, mode niet.

De door-archipel ligt in een driehoek gevormd door Ikaria, Samos en Patmos.De kliffen van de eilanden, begroeid met macchia, opgesplitst in fjord-achtige baaien, foto briefkaart weergaven verkrijgen dat we nodigen u kunt hier genieten van.Bezoekers nemen tijd om te krijgen hun lagers in het labyrint van rotsen en water, spoedig realiseren waarom door een pirates residentie was.Met uitzondering van het belangrijkste eiland is, in feite, alleen Thimena bewoond.Er zijn drie nederzettingen op door, of Korseon, zoals het genoemd werd in het verleden.

Een van hen is de belangrijkste poort sheltering vissersvloot van het eiland en de landing-plaats van veerboten.Bovendien verlengen achter de bergrug in het zuidwesten van het eiland de twin baaien van Kambi, gemakkelijk herkenbaar door zijn windmolens.De eerste baai heeft een sportieve zandstrand, terwijl het andere strand wordt gedeeld met vissersboten.Na een korte weg naar het zuiden van Kambi lopen vindt u een heleboel kleine ongerepte baaien, waar de stad mensen hun voeten rekken en inderdaad laten hun zielen raken de geesten van het water.

In het noorden van het hotel vindt u het kleine dorp met de naam Chrisomilia.Ga met de boot of volg de onverharde weg.Het asfalt eindigt een paar mijlen achter door de stad, net achter de grote toren.De meeste door de 2000 inwoners vissers zijn door geboorte en bezetting, maar de overbevist Egeïsche zee biedt een dalende levensonderhoud.Toch, ze hangen daar met een passie.

Door  eigenlijk is een levendig dorp met nogal een verbazingwekkend winkelen "paar honderd voeten" op de Agora en een slaperig en afgelegen platia.De winkels is voorzien van de eilandbewoners dagelijkse behoeften, zult u in een Souvenirwinkel vinden hard zetten.

Maar leven pulseert haven vooraan.Gelukkig, niet elke islander is eigenaar van een auto, maar er is niet één zonder een vissersboot.U kunt de scheepswerf aan de achterkant van de haven.

Vele wegen leiden naar door, alle van hen over het water.Uw enige kans om een helikopter rit is te vallen aan een ziekenhuis.Meerdere malen per week de Piraeus-Samos auto-ferries naar door.Echter, hun dienstregelingen niet afhankelijk zijn van vluchtschema's op de luchthaven van Athen of Samos, dus van plan om te verblijven voor een nacht of twee.

 


Beste beschikbaar door ferry ticket Prijsgarantie

Beste door Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Blue Star Ferries of Anek lijn passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar door.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde door ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve door ferry ticket goedkoper in de brochure van elke andere touroperator die wij beloven dat wij onze best doen zullen om verslaan dat de prijs of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen.Te boeken door ferry auto en passagier tickets gelieve Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam door Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt verkrijgen live door ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagier ferry tickets en naar door onze laagste prijs beschikbaar ticket.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten waaronder meer dan 1.200 en door andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier