Frederikshaven veerboten

Frederikshaven passagiers- en auto veerdiensten

Frederikshaven passagier en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor veerboten varen naar Göteborg, Oslo en Frederikshaven van Frederikshaven.

Alle beschikbare Frederikshaven ferry ticketprijzen vergelijken in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Frederikshaven auto en de passagier ferry tickets en naar Frederikshaven, Göteborg, Oslo en Frederikshaven zeilen met Stenaline Ferries ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Frederikshaven ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Frederikshaven Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Frederikshaven Ferry Tickets
met Stenaline voor ferry's varen van Frederikshaven naar Göteborg, Oslo en Frederikshaven online op voorhand om te genieten van de goedkoopste prijs beschikbaar veerboot Ferries.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Frederikshaven passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte.

Verkrijgen van een Frederikshaven ferry ticketprijs en boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Frederikshaven

Frederikshaven , de grootste stad ten noorden van de Limfjord, ligt aan de oostkust van Noord-Jutland.Veerboten varen naar Göteborg in Zweden, Larvik, Moss en Oslo in Noorwegen en naar de Deense eiland van Læso van de verrijkte natuurlijke haven.

Frederikshaven heeft een uitzonderlijke locatie, het wordt weggestopt tussen de groene heuvels, witte zandstranden en de blauwe zee.De stad centrum met zijn Art Museum, Frederikshaven kerk, Krudttårn en Fiskerklyngen plus meer winkels en restaurants, dan u zou verwachten in een stad deze grootte.

Frederikshaven is niet een bijzonder populaire bestemming binnen Denemarken, maar het krijgt een paar reizigers, van wie de meesten maken een korte stop om te zien de Arena.In het algemeen, reizigers een bezoek aan het gebied vasthouden aan de meer bekende plaatsen zoals Skagen en Alborg.

Frederikshaven Ferry haven
Historische Frederikshaven

De huidige stad nu staat was in middeleeuwse tijden waar de site van de visserij-regeling voor "Fladstrand". Toen, tijdens de Dertigjarige oorlog, een verdediging verankering werd gebouwd hier de plaats aan militaire belang gewonnen.Een deskundige fortificaties gebouwd een poeder-toren, omringd door een muur.In 1818 Fladstrand ontving haar Stedelijk Handvest en Frederikshaven, vernoemd naar Frederik VI.In de 19e C.de citadel, afgezien van een paar gebouwen, werd gesloopt.De stad is trots op haar voetgangersgebied.

Frederikshaven attracties 

Cloos Tower 
4 km /2.5mi ten zuidwesten van Frederikshaven, op een hoogte van 165 540 meter boven de zeespiegel, staat een 58 190 meter hoge observatietoren, Cloos Tower (Cloostårnet), van welke er zijn uitgebreide uitzicht op het platteland Vendsyssel en de zee.Nauwe door, in Gærumvej, zijn IJzertijd kelders (Jernalderkældrene), met vroege IJzertijd materiaal gevonden in de plaats.

Fladstrand kerk
Fladstrand kerk (Fladstrand Kirke), dateert uit 1690, heeft verschillende keren gerenoveerd.Op de begraafplaats zal worden gevonden de graven van Duitse en Britse soldaten gedood in de Tweede Wereldoorlog.Frederkikshavn - Fiskerklyngen 
Het oudste deel van Frederikshaven, Fiskerklyngen, ligt ten noorden van de vissershaven en hier kan worden gezien van een aantal goed bewaarde 17e C.huizen.Merk ook op de Noord-Noord (Nordre Skanse), die werden gebouwd door de Wallenstein troepen tijdens de Dertigjarige Oorlog.

Powder Tower Museum 
Havnepladsen, staat in de buurt van de haven, de Frederikshaven embleem - de Krudttårnet, de voormalige powde tijdschrift, gebouwd van steen in 1688 als onderdeel van versterkingen te plannen door de architect Anthon Coucheron; op een gegeven moment waren er ook verschillende kanonnen hier.Vandaag herbergt de toren een Museum voor militaire geschiedenis, daterend uit 1600 tot 1900 wapens tentoonstellen.Gebeurtenissen van de recente geschiedenis zijn weergegeven in de Bunker Museum (Bateri Nord), waarin een Duitse bunker van de Tweede Wereldoorlog.

Sognefogedgården 
Sognefogedgården, op de westelijke rand van Frederikshaven, is de moeite waard een bezoek; in de "Schulzenhof" (18e C.) de keuken, zuivel, nissen, stabiele en workshop zijn in hun oorspronkelijke vorm behouden.

 


Beste beschikbare Frederikshaven ferry ticket Prijsgarantie

Beste Frederikshaven Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Stenaline Ferries passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Frederikshaven.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Frederikshaven ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Frederikshaven ferry ticket goedkoper in de brochure van elke andere touroperator die wij beloven dat wij onze best doen zullen om verslaan dat de prijs of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen.Te boeken Frederikshaven ferry auto en passagier tickets gelieve Klik hier

 

Klik hier om contact op de Frederikshaven Ferries customer care team op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt verkrijgen live Frederikshaven ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagier ferry tickets en naar Frederikshaven op onze laagste beschikbare ticketprijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Frederikshaven en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier