Frederikshavn veerboten

Frederikshavn passagiers- en auto veerdiensten

Frederikshavn passagier en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor veerboten varen van Frederikshavn naar Göteborg, Oslo en Frederikshaven.

Alle beschikbare Frederikshavn ferry ticketprijzen vergelijken in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Frederikshavn auto en de passagier ferry tickets naar en van Frederikshavn, Göteborg, Oslo en Frederikshaven zeilen met Stenaline Ferries ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Frederikshavn ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Frederikshavn Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Frederikshavn Ferry Tickets
met Stenaline voor ferry's varen van Frederikshavn naar Göteborg, Oslo en Frederikshaven online op voorhand om te genieten van de goedkoopste prijs beschikbaar veerboot Ferries.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Frederikshavn passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte.

Verkrijgen van een Frederikshavn ferry ticketprijs en boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Frederikshavn

Frederikshavn , de grootste stad ten noorden van de Limfjord, ligt aan de oostkust van Noord-Jutland.Veerboten varen naar Göteborg in Zweden, Larvik, Moss en Oslo in Noorwegen en naar de Deense eiland van Læso van de verrijkte natuurlijke haven.

Frederikshavn heeft een uitzonderlijke locatie, het wordt weggestopt tussen de groene heuvels, witte zandstranden en de blauwe zee.De stad centrum met zijn Art Museum, Frederikshavn kerk, Krudttårn en Fiskerklyngen plus meer winkels en restaurants, dan u zou verwachten in een stad deze grootte.

Frederikshavn is niet een bijzonder populaire bestemming binnen Denemarken, maar het krijgt een paar reizigers, van wie de meesten maken een korte stop om te zien de Arena.In het algemeen, reizigers een bezoek aan het gebied vasthouden aan de meer bekende plaatsen zoals Skagen en Alborg.

Haven Frederikshavn
Historische Frederikshavn

De huidige stad nu staat was in middeleeuwse tijden waar de site van de visserij-regeling voor "Fladstrand". Toen, tijdens de Dertigjarige oorlog, een verdediging verankering werd gebouwd hier de plaats aan militaire belang gewonnen.Een deskundige fortificaties gebouwd een poeder-toren, omringd door een muur.In 1818 Fladstrand ontving haar Stedelijk Handvest en Frederikshavn, vernoemd naar Frederik VI.In de 19e C.de citadel, afgezien van een paar gebouwen, werd gesloopt.De stad is trots op haar voetgangersgebied.

Frederikshavn attracties 

Cloos Tower 
4 km /2.5mi ten zuidwesten van Frederikshavn, op een hoogte van 165 540 meter boven de zeespiegel, staat een 58 190 meter hoge observatietoren, Cloos Tower (Cloostårnet), van welke er zijn uitgebreide uitzicht op het platteland Vendsyssel en de zee.Nauwe door, in Gærumvej, zijn IJzertijd kelders (Jernalderkældrene), met vroege IJzertijd materiaal gevonden in de plaats.

Fladstrand kerk
Fladstrand kerk (Fladstrand Kirke), dateert uit 1690, heeft verschillende keren gerenoveerd.Op de begraafplaats zal worden gevonden de graven van Duitse en Britse soldaten gedood in de Tweede Wereldoorlog.Frederkikshavn - Fiskerklyngen 
Het oudste deel van Frederikshavn, Fiskerklyngen, ligt ten noorden van de vissershaven en hier kan worden gezien van een aantal goed bewaarde 17e C.huizen.Merk ook op de Noord-Noord (Nordre Skanse), die werden gebouwd door de Wallenstein troepen tijdens de Dertigjarige Oorlog.

Powder Tower Museum 
Havnepladsen, staat in de buurt van de haven, de Frederikshavn embleem - de Krudttårnet, de voormalige powde tijdschrift, gebouwd van steen in 1688 als onderdeel van versterkingen te plannen door de architect Anthon Coucheron; op een gegeven moment waren er ook verschillende kanonnen hier.Vandaag herbergt de toren een Museum voor militaire geschiedenis, daterend uit 1600 tot 1900 wapens tentoonstellen.Gebeurtenissen van de recente geschiedenis zijn weergegeven in de Bunker Museum (Bateri Nord), waarin een Duitse bunker van de Tweede Wereldoorlog.

Sognefogedgården 
Sognefogedgården, op de westelijke rand van Frederikshavn, is de moeite waard een bezoek; in de "Schulzenhof" (18e C.) de keuken, zuivel, nissen, stabiele en workshop zijn in hun oorspronkelijke vorm behouden.

 


Beste beschikbare Frederikshavn ferry ticket Prijsgarantie

Beste Frederikshavn Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Stenaline Ferries passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Frederikshavn.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Frederikshavn ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Frederikshavn ferry ticket goedkoper in de brochure van elke andere touroperator die wij beloven dat wij onze best doen zullen om verslaan dat de prijs of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen.Te boeken van Frederikshavn ferry auto en passagier tickets gelieve Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Frederikshavn Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt verkrijgen live Frederikshavn ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets naar en van Frederikshavn bij onze laagste beschikbare ticketprijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Frederikshavn en meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier