Fynshav veerboten

Fynshav passagiers- en auto veerdiensten

Fynshav passagier en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor veerboten varen van Fynshav naar Bojden.

Vergelijken alle beschikbare Fynshav ferry ticketprijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbaar Fynshav auto en passagiers veerboot tickets zeilen en naar Fynshav, Bojden met Alstrafikken Ferry Line ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Fynshav ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Fynshav Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Fynshav Ferry Tickets
ferry ticketprijs met Alstrafikken Ferry lijn voor ferry's varen van Fynshav naar Bojden online om van tevoren te genieten van de goedkoopste beschikbaar.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Fynshav passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte.

Verkrijgen van een Fynshav ferry ticketprijs en boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Fynshav

Fynshav ligt op het Deense eiland, Als, in het zuidoosten van Jutland.

De ferry route van de Bøjden op de west kust van Funen aan Fynshav op het eiland van Als, maakt het mogelijk om een snelkoppeling uit Funen naar Zuid-Jutland en Duitsland – zonder te rijden over de kleine Belt brug.

Bij het kiezen van de veerboot Bøjden-Fynshav, kunt u ongeveer een uur, in vergelijking met het nemen van snelweg E45 over Funen en snelweg E20 via Zuid-Jutland.De kosten zijn min of meer hetzelfde-de kosten voor brandstof die wordt gebruikt voor het rijden in vergelijking met de ferry-ticket.Een ander voordeel met behulp van de veerboot Bøjden-Fynshav is de mogelijkheid om te ontspannen voor 50 minuten-de tijd kruising door veerboot over het zuidelijke deel van de kleine Belt.

De veerboot Bøjden-Fynshav wordt beheerd door de veermaatschappij Færgen, die gebruik maakt van de veerboot Thor Sydfyen op de route.

Fynshav Ferry Terminal

De veerboot vertrekt Bøjden of Fynshav elke tweede uur – op het uur.Echter, overdag in de zomer, twee veerboten werken de route Bøjden-Fynshav met elk uur vertrek.De route Bøjden-Fynshav werd geëxploiteerd door Scandlines een paar jaar geleden, en de foto hierboven is van de Scandlines dagen.

De Bøjden-Fynshav-verbinding is onderdeel van Highway 8 van Nyborg op Funen te Tønder in de zuidwestelijke hoek van Jutland.Snelweg 8 is meestal een twee baans snelweg, maar een zeer mooie een.Vooral het deel over het zuiden van Funen bevat genoeg van toneelschoonheid hoewel woods kruising en passerende nauwe verschillende grote landhuizen en de zeer populaire en beroemde Egeskov kasteel.Verwachten ongeveer een uur rijden van tijd bij het rijden van Nyborg naar Bøjden op Highway 8.

Fynshav is gevuld met de natuur, en is een paradijs voor natuurliefhebbers, en het land hier wordt gedomineerd door heuvels en bossen.Het klimaat op het eiland is mild en dit veroorzaakt de groei van exotische planten, niet gevonden ergens anders in Denemarken.

Een 165 km lange kust is rondom het eiland, en daarom een strand is altijd te vinden.U kunt op Als bad of surfen en die voor sommige visserij vindt vreugde in de aangename havens en de rustige baaien.

Verscheidene scheepswrakken, die kunnen worden gedoken om is rond het eiland.Als u niet wenst om te duiken zelf, kunt u kijken naar de duikers op een TV als zij naar de scheepswrakken afdalen.

Høruphav is gelegen op 16 km van Fynshav en is een kleine stad, aangename visserij, en hier kunt u genieten van de verschillende vertoningen of neem een wander uit op het natuurgebied van Trillen, van waar een zicht toren kan worden gebruikt om naar te kijken de vogels in het gebied.

De Deense glaskunst in Høruphav is een bezoek waard.Ervaar de winkel en de workshop, waren alleen zand, soda, calk en goedgekeurde kleurstof wordt gebruikt.Deense glaskunst is de enige glasblazen in Noord Europa, die werken in steen in stevige, handgemaakte glas.

In de stad van Sønderborg, 16 km van Fynshav, vindt u een prachtige kust, historische gebouwen, goede mogelijkheden om te winkelen en een kasteel, waar u kunt bewonderen collecties uit het oude tijd tot het heden.U kunt genieten van een industriële avontuur van het heden en de toekomst in Danfoss Museum.

 


Beste beschikbare Fynshav ferry ticket Prijsgarantie

Beste Fynshav Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Fynshav.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Fynshav ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Fynshav ferry ticket goedkoper in de brochure van elke andere touroperator die wij beloven dat wij onze best doen zullen om verslaan dat de prijs of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen.Te boeken Fynshav ferry auto en passagier tickets gelieve Klik hier

 

Klik hier om contact op de Fynshav Ferries customer care team op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt verkrijgen live Fynshav ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagier ferry tickets en naar Fynshav op onze laagste beschikbare ticketprijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Fynshav en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier