Gdansk veerboten

Gdansk passagiers- en auto veerdiensten

Gdansk passagier en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor veerboten varen naar Nynäshamn van Gdansk.

Vergelijken alle beschikbare Gdansk ferry ticketprijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbaar Gdansk auto en passagiers veerboot tickets zeilen en naar Gdansk, Nynäshamn met Polferries ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Gdansk ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Gdansk Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Gdansk Ferry Tickets
ferry ticketprijs met Polferries voor ferry's varen uit Gdansk naar Nynäshamn online om van tevoren te genieten van de goedkoopste beschikbaar.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Gdansk passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte.

Verkrijgen van een Gdansk ferry ticketprijs en boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

Meer informatie over Gdansk

Gdansk , gelegen aan de kust van de Baltische Zee, de hoofdstad stad van Pommeren gelegen is.

Samen met twee andere steden, Sopot en Gdynia, vormt het een agglomeratie bekend als de Tricity met een totale bevolking van 750.000 (Gdansk zelf heeft 456,000 inwoners). Terwijl Gdynia voornamelijk als een poort en Sopot als een badplaats fungeert, is Gdansk populair bij bezoekers met zijn duizend jaar geschiedenis en de indrukwekkende architectuur.

Gdansk Oude stad trekt bijna net zoveel mensen als die van Krakau en Warschau.In het verleden de stad genoten van een hoge mate van autonomie, die samen met haar deelname aan de Hanze, hebben geleid tot grote welvaart.Tijdens de gouden eeuw was de omzet van Gdansk groter dan die van de Londense East India Company.Latere perioden in de geschiedenis van Gdansk waren ingewikkeld en soms zelfs dramatische.

Op dit moment is deze maritieme hoofdstad van Polen een belangrijke culturele en academische centrum.De economie is snel ontwikkelen en bewegen in nieuwe velden: de traditionele scheepvaart en amber handel wordt vergezeld door de petrochemische, elektronische en telecommunicatie-industrie.De internationale luchthaven en zeehaven maken de stad tot een belangrijk vervoersknooppunt.

Haven Gdansk

Er is een speciale sfeer over Gdańsk , een unieke look en feel die is heel anders dan die van andere Poolse steden.Het zou iets te maken met zijn historische rol als een havenstad, bezocht door en gevochten door mensen van verschillende naties.Het zeker verbonden met haar karakteristieke architectuur, die is sterk beïnvloed door haar historische maritieme verbindingen.En de kennis dat haar prachtige centrum van puin werd herbouwd na de verwoestingen van de Tweede Wereldoorlog is adembenemend en inspirerend.

Ongeacht de bron van haar beroep, bezoekers zijn altijd blij met de grand, ele­gant gebouwen van de Main stadswijk, en gecharmeerd door haar decoratieve smalle zijstraten met hun cafés en amber winkels.Populaire maritieme genoegens omvatten cruising stroomafwaarts op een pleziervaartuig of nippen van een drankje in een biertuin Havenmachines terwijl u geniet van de mix van middeleeuwse en Renaissance daken op de skyline.

Hoewel het is een oude stad met een tumultueuze verleden, en de historische littekens te bewijzen, 21e-eeuwse Gdańsk is een bruisende bestemming vol met diverse bezienswaardigheden en uitgaansgelegenheden, en ook is een geweldige uitvalsbasis voor reizen in het omliggende platteland.

Getting There and Back

  • Polferries opereert veerdienst tussen Gdansk en Nynäshamn, net ten zuiden van Stockholm, Zweden.De reis duurt 18 uur 
  • Stena Line opereert veerdienst tussen Gdynia en Karlskrona, Zweden.De reis duurt 12.5 uur.
  • Finnlines opereert veerdienst tussen Gdynia en Helsinki, Finland.De reis duurt 21 uur.
Gdansk Zie &

De oude stad van Gdansk is grondig gerestaureerd na de verwoesting die is veroorzaakt door de Tweede Wereldoorlog, waarbij het nogmaals met een prachtige stadscentrum om rond te dwalen.

De straten van Ulica Dluga en Dlugi Targ behoren tot de beste voor het waarderen van cultureel erfgoed.De voetgangerszone rond deze straten is vol met prachtige architectuur en belangrijke oude structuren.Top bezienswaardigheden te dekken op een tour zijn de Golden Gate, het stadhuis en Artus Hof.Tijdens het wandelen door de straten, zie je veel van de indrukwekkende rode baksteen kerken, waaronder de grootste kerk in Polen - St Mary's Church.

Op de waterkant ziet u ook de kraan Gdansk, gebouwd in de 15e eeuw en op het moment de grootste middeleeuwse in Europa (voor laden en lossen van de schepen, natuurlijk). Over de rivier kunt u bezoeken het Maritime Museum, met enkele interessante exposities.Ook kun je aan boord van het vrachtschip aangemeerd buiten Soldek.Meer over de scheepsbouw is industrie en wat nog belangrijker is de solidariteit-beweging die begon de ondergang van het communisme featured in de zeer interessante wegen naar vrijheid tentoonstelling, in de buurt van de scheepswerven van Gdansk.

Als je in Gdansk in de zomer, hop op een trein voor een 20 minuten durende rit naar nabijgelegen Sopot, Polen de favoriete strand resort stad.Als alternatief, een aantal "Pirate-stijl" boten vertrekken vanaf de waterfont in Gdansk op boot-reizen rond het gebied - een ideale manier om te besteden helft van een dag.

 


Beste beschikbare Gdansk ferry ticket Prijsgarantie

Beste Gdansk Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Polferries passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Gdansk.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Gdansk ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Gdansk ferry ticket goedkoper in de brochure van elke andere touroperator die wij beloven dat wij onze best doen zullen om verslaan dat de prijs of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen.Te boeken van Gdansk ferry auto en passagier tickets gelieve Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Gdansk Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt verkrijgen live Gdansk ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagier ferry tickets en naar Gdansk op onze laagste beschikbare ticketprijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Gdansk en meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier