Gdynia veerboten

Gdynia passagiers- en auto veerdiensten

Gdynia passagier en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor veerboten varen van Gdynia naar Helsinki, Karlskrona en Rostock

Alle beschikbare Gdynia ferry ticketprijzen vergelijken in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Gdynia auto en de passagier ferry tickets naar en van Gdynia, Helsinki, Karlskrona en Rostock zeilen met Finnlines Ferries ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Gdynia ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Gdynia Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Gdynia Ferry Tickets
met Finnlines voor ferry's varen van Gdynia naar Helsinki, Karlskrona en Rostock online vooraf om te genieten van de goedkoopste prijs beschikbaar veerboot Ferries.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Gdynia passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte.

Verkrijgen van een Gdynia ferry ticketprijs en boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

Meer over Gdynia

Gdynia is een stad in het noorden van Polen.

Gdynia is een van de jongste steden in Polen.In de vroege 1900 van Gdynia was een klein dorpje, maar na WW1 en de vaststelling van de vrije stad van Gdansk, de Poolse regering besloten te bouwen een deepsea poort er.Bouw begonnen in 1921.De stad steeg snel in de jaren 1920 en 1930 's en groeit nog steeds.Vandaag Gdynia is een moderne stad en is de tweede grote haven in de Oostzee na Gdansk.

Gdynia ook is geworden thuis van talloze muziek, film en theater festivals.De Gdynia Heineken Opener Festival heeft gespeeld gastheer van vele internationale muziek sterren zoals Placebo, Franz Ferdinand, Scissor Sisters, Coldcut, The Streets, Kanye West, kelder Jazz en veel meer.Bevestigde handelingen voor het Gdynia Heineken Opener Festival 2008 zijn Jay-Z, The Raconteurs, Goldfrapp, The Cribs, Sex Pistols, Massive Attack, Chemical Brothers en meer.

Als u wilt winkelen dan Gdynia zal niet teleurstellen.Ulica Swietojanska is verschillende mijl lang en zijn beide zijden van deze straat vol met winkels, bars en restaurants.

Haven Gdynia en zee torens

Gdynia is een relatief moderne stad, maar toch het oudste gebouw in Gdynia is de 13e eeuw St.Michael the Archangel's kerk in Oksywie.Er is ook een 17e eeuwse neo-gotische herenhuis gelegen op Folwarczna Street in Orłowo.Echter, wat trekt de meeste toeristen in Gdynia behandelt haar recente verleden.Er zijn twee verankerd museumschepen, de ORP Blyskawica vernietiger en de Dar Pomorza Tall schip fregat in de haven.

Gdynia is beroemd om zijn talrijke voorbeelden van vroege 20e eeuwse architectuur, vooral monumentaliteit en vroege functionalisme en modernisme.Geweldig voorbeeld van het modernisme is PLO gebouw ligt op 10 lutego straat.Onlangs zijn gereconstrueerde Świętojańska straat en Kościuszko vierkante ook een vermelding waard.De omliggende heuvels en de kust trekken vele natuurliefhebbers.Een vrije tijd pier en een rots-achtige kustlijn in Kępa Redłowska, evenals het omliggende Park reservering, zijn ook populaire locaties.A 1.5 kilometer lange promenade leidt van de jachthaven in het centrum van de stad, naar het strand in Redłowo.

Meeste van Gdynia van Kamienna Góra of recent gebouwd kan worden gezien in de buurt van Chwaszczyno observatiepunt.U kunt ook nemen een draagvleugelboot of schip reis naar Gdańsk Westerplatte, Hel of de poort net zien.

De hand liggende plaats om te beginnen uw exploratie van Gdynia is waarschijnlijk Square Kościuszki.Gelegen aan het einde van de zuidelijke Pier (Galleria Poludniowe) wordt beschouwd als het belangrijkste plein van Gdynia.In de warmere maanden is het een populaire ontmoetingsplaats voor mensen die kunt genieten van de zee scape terwijl stoppen om te surfen op het souvenir kiosken of vergadering naar beneden op een van de vele bars of restaurants die lijn van de pier.

In het midden van het plein is een monument voor alle de Poolse matrozen die hun leven tijdens de Tweede Wereldoorlog 2 verloren.Naast is ook een monument voor een van Polen's favoriete zonen, de auteur Joseph Conrad.

Zijn twee museumschepen, de ORP Blyskawica vernietiger en Dar Pomorza Tall Ship aan de westelijke kant van de pier.De Blyskawica zag actie tijdens de Tweede Wereldoorlog 2 voordat wordt gedoneerd aan de Poolse regering als een museumschip.Beide schepen nog steeds gebruikt als opleiding schepen en nog steeds zijn bemand door zeilers uit de Poolse marine.

Vanaf de pier u een geweldig uitzicht over een van Polen's nieuwste residentiële ontwikkelingen, de torens van de zee.Naar verwachting worden afgerond in 2009 zal het het hoogste gebouw in Polen buiten van Warschau en spectaculair uitzicht op zee bieden voor veel van de bewoners.

Verder is langs de pier de Gemini centrum dat huizen van de zilveren scherm bioscoop (die vaak speelt Engels sprekende films). Dit complex herbergt ook een verscheidenheid aan winkels en eetgelegenheden, met inbegrip van Dom Czekolady of huis van chocolade.Op de bovenste verdieping is een internet cafe en ook een terras met uitzicht op de pier.

 


Beste beschikbare Gdynia ferry ticket Prijsgarantie

Beste Gdynia Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Finnlines Ferries passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Gdynia.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Gdynia ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Gdynia ferry ticket goedkoper in de brochure van elke andere touroperator die wij beloven dat wij onze best doen zullen om verslaan dat de prijs of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen.Te boeken van Gdynia ferry auto en passagier tickets gelieve Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Gdynia Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt verkrijgen live Gdynia ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagier ferry tickets naar en van Gdynia bij onze laagste beschikbare ticketprijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Gdynia en meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier