Gijon veerboten

Gijon passagiers- en auto veerdiensten

Gijon passagier en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor veerboten varen van Gijon naar St Nazaire.

Alle beschikbare Gijon ferry ticketprijzen vergelijken in real time en de goedkoopste beschikbaar Gijon auto en de passagier ferry tickets zeilen naar en van Gijon, St Nazaire met GLD Atlantique Ferry regel boek ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Gijon ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Gijon Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Gijon Ferry Tickets
ferry ticketprijs met GLD Atlantique Ferry lijn voor ferry's varen van Gijon naar St Nazaire online om van tevoren te genieten van de goedkoopste beschikbaar.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Gijon passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte.

Verkrijgen van een Gijon ferry ticketprijs en boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

Meer over Gijon

Gijon  is een bruisende stad en zeehaven in Noordwest Spanje, in Asturias provincie, op de Golf van Biskaje, in de buurt van de stad Oviedo.

Gijon is een van de belangrijkste steden in Asturias.Het was ooit een Romeinse nederzetting en dit blijkt uit vele gebouwen in de stad, met name de herenhuizen en huizen tussen de jachthaven en het San Lorenzo, met bijna 2000 jaar geschiedenis.Gijon werd oorspronkelijk gevormd tussen de heuvel van Santa Catalina en de vissersbuurt van Cimadevilla.

Gijon is een super uitvalsbasis voor het verkennen van het noorden van Spanje en is de grootste stad van Asturië.Wat de Spaanse geniet van "turismo rural" betekent "Touring the platteland" in deze regio, en als een resultaat zijn verpakt met places to stay in de vorm van particuliere appartementen, hotels en Parador (historische gebouwen geconverteerd naar gebruiken zoals fantastische accommodatie meestal met een restaurant huizen en vaak tuinen). 

Gijon Marina en ferryterminal

Gijón  begon als een vissersdorp bijna 3000 jaar geleden, volgens de records van de Campa Torres archeologische en natuurreservaat in Gijón.Vandaag is de stad een belangrijke haven aan de Atlantische kust van Spanje.Het historische vissersdorpje bekend als Cimadevilla is gelegen op een schiereiland dat de poort in tweeën verdeelt.Het dorp is de belangrijkste toeristische attractie van de stad.

Gijon stranden
De stranden in de buurt van Gijon zijn mooi, met golden sands en promenades.

Gijon Sightseeing
De meeste straten zijn geplaveide en nauwelijks twee auto's breed.Veel van de gebouwen zijn gerenoveerd om het kleurrijke leven van het dorp weer te geven.Degenen die niet hebben zijn bewijs van eeuwen van bouw ontworpen om te weerstaan de krachtige troepen van de Atlantische Oceaan.

Een wandeling op de heuvel en via Cimadevilla leidt tot Cerro de Santa Catalina.Het is een park in het puntje van het schiereiland dat biedt een uitzicht op de uitgestrekte kustlijn de poort vormen.Is de grootte van een huis, Eligio del Horizonte of lof van de Horizon-een sculptuur op de rand van het schiereiland.Het is een van de 16 grote beeldhouwwerken geplaatst in openbare ruimten in heel de stad de afgelopen tien jaar.

Gijon is nu een mengsel van de moderne tijd met duidelijk historische invloeden, het is goed-gekend voor zijn tentoonstellingen en concerten.De 'Fiesta del Bollu wordt gevierd met Pasen', wanneer een optocht carnaval cruises langs Galiana straat met heldere drijvers en straat bands.De meeste straten zijn geplaveide en nauwelijks twee auto's breed.Veel van de gebouwen zijn gerenoveerd en weerspiegelen het kleurrijke leven van het dorp.Die zijn niet gerenoveerd zijn testament aan eeuwen van bouw ontworpen om te weerstaan de krachtige troepen van de Atlantische Oceaan.

Enkele van de beste attracties van Gijon zijn historische, de Romeinse baden, wordt een van de meest populaire.Medeival paleizen binnen Gijon zijn ook erg populair.De Revillagigedo Baroque Palace dateert de 18e eeuw, en het wordt nu gebruikt om te laten zien werken van moderne kunst, met succesvolle tentoonstellingen per jaar.

Gijon geschiedenis
Gijon wordt beschouwd als de oude Romeinse stad van Gigia.Het werd veroverd door de Moren in de vroege 8e eeuw; later in de dezelfde eeuw, echter, was het een van de eerste steden worden 1525 door Christelijke troepen.

In 1395 werd het verwoest door brand.Tijdens de Spaanse Burgeroorlog (1936-1939), voltooid de verovering van de stad door de nationalisten in oktober 1937 de gevechten in Noordwest Spanje.Gijon heeft de belangrijkste wegennet aan de Noord Spaanse kust, tussen de havens van Santander in het Oosten en El Ferrol in het westen.De bouw van de haven begon in 1480.Het werd in de tweede helft van de 16e eeuw versterkt, en in 1788 werd het uitgerust om West-Indische handel.

 


Beste beschikbare Gijon ferry ticket Prijsgarantie

Beste Gijon Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare GLD Atlantique Ferry lijn passagier en veerboten ticketprijs en naar Gijon.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Gijon ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Gijon ferry ticket goedkoper in de brochure van elke andere touroperator die wij beloven dat wij onze best doen zullen om verslaan dat de prijs of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen.Te boeken van Gijon ferry auto en passagier tickets gelieve Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Gijon Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Gijon ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagier ferry tickets naar en van Gijon op onze laagste beschikbare ticketprijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Gijon en meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier