Glossa veerboten

Glossa passagiers- en auto veerdiensten

Glossa passagier en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor veerboten varen van Glossa naar Agios Constantinos, Alonissos, Skiathos en Volos.

Alle beschikbare Glossa ferry ticketprijzen vergelijken in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Glossa auto en de passagier ferry tickets en naar Glossa, Agios Constantinos, Alonissos, Skiathos en Volos zeilen met Hellenic Seaways ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Glossa ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Glossa Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Glossa Ferry Tickets
ferry ticketprijs met Hellenic Seaways voor ferry's varen van Glossa naar Agios Constantinos, Alonissos, Skiathos en Volos online vooraf om te genieten van de goedkoopste beschikbaar.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Glossa passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte.

Verkrijgen van een Glossa ferry ticketprijs en boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Glossa

Glossa  Skopelos tweede belangrijke nederzetting, 25 kilometer ten noorden van Skopelos stad is.Glossa is vormgeving gebouwd op de zijkant van een berg.Het is omgeven door dennenbomen, amandelbomen en platanen.

Glossa Sommige 250 meter boven de zeespiegel, waardoor het het hoogst gelegen dorp in de Sporaden ligt.Hoogte van het dorp biedt bezoekers ook spectaculair uitzicht naar het westen richting Skiathos.Glossa is slechts een korte afstand van Klima en ongeveer 2 kilometer van de haven van Loutraki.

De architectuur in Glossa bestaat uit twee verdiepingen witgekalkte huizen met houten balkons en betegelde daken.De haven van dit mooie dorp heet Loutraki en is de tweede haven van het eiland van de vliegende dolfijnen waar het dorp met de andere Sporaden eilanden en Volos koppelt.

Ruïnes van Romeinse baden kunnen worden gevonden in de buurt van de haven, alsmede de 4de eeuw VC overblijfselen van de citadel van oude Selinous en de ruïnes van een 5e eeuw tempel van Athena.De mooie groene poort biedt hotelaccommodatie, Kamers te huur en smakelijke tavernes biedt heerlijke verse vis.

Glossa Marina en Ferry haven

Hemelsbreed, is Glossa ongeveer 10 kilometer ten noordwesten van Skopelos stad, maar met de auto de reis dichter tot 25 km is als de hoofdweg van het eiland zijn manier door de dorpen en steden van de west- en zuidkust winden.

Aantal belangrijke gebeurtenissen gedurende het hele jaar worden gevierd door de bewoners van de Glossa, met inbegrip van: de veronderstelling van de Maagd op 15 augustus en feesten gehouden binnen de eerste paar weken van augustus elk jaar om het leven van Manos Loizos - een componist die veel zomers in het gezelschap van de mensen van de Glossa bracht vieren.

Hoewel er verschillende kerken te verkennen in Glossa, een bijzonder opmerkelijk is: dat is de kleine kerk van St John.Deze kleine plaats van aanbidding, ten oosten van de Glossa, is neergestreken op de top van een rotsachtig schiereiland dat kraagt uit in de Egeïsche zee.De kerk is toegankelijk voor meer dan 100 stappen die hebben is gesneden uit de rots klimmen.Het uitzicht langs de kustlijn van de kerk maken de klim de moeite waard.Deze kerk werd gebruikt voor de bruiloft scène in de hit muzikale film Mamma Mia!

Voorzieningen in Glossa 

Er is een spookdebat van accommodatie beschikbaar in Glossa, nochtans is het mogelijk om kamers te huur en studio appartementen om te huren.Er zijn ook een of twee prive-villa's in het gebied beschikbaar te huur.Er is een betere waaier van aanpassing in nabijgelegen Loutraki.

Zoals de meeste bezoekers Glossa zijn Grieken bezoeken van het vasteland is het eerlijk om te zeggen dat Glossa niet echt blinkt bij catering voor de internationale toeristische handel.De meeste dagelijkse items kunnen echter worden gekocht binnen het dorp, dat is zo lang als u niet wilt kopen iets tijdens de siësta!Er zijn een paar kleine taverna's catering voor mensen op zoek naar zowel verfrissing als een restaurant in de buurt van de school.Het dorp postkantoor ook serveert verfrissingen.

Veel van de straten in Glossa zijn geplaveide stenen en zijn geen bounds tot auto's.Als zodanig, is veel van het dorp alleen bereikbaar te voet of met de ezel.Er is een café/pizzeria door de school en de cafeneion door de bovenste kerk is waar u kunt deelnemen aan de lokale bevolking voor een koffie, bier en een spel van tavli (backgammon). 

Kira Leni de bakkers naast de school op de hoofdweg verkoopt ook gevaarlijk heerlijke Griekse snacks, gebak en conserven te eten of weg te nemen.Ze ook bakt brood - volkoren - inclusief in de gebouwen.

In Loutraki er zijn twee uitstekende visrestaurants (zij doen ook andere voedsel) de Armirali en Flisvos.Ze zijn naast elkaar aan het westelijke uiteinde van het dorp (links einde zoals je het zien van de zee), in feite u moet lopen via Flisvos om naar Armirali – het is goed de moeite waard.

In het centrum van Loutraki is er een groep cafés waar de weg de haven en een prachtige souvlaki bar tegenover de supermarkt bereikt.Een taverna "Mooie Griekenland" zit door de speeltuin en verder samen door het jacht ponton is Petrino van café dat beroemd is voor pizza en ijs.Met vele plaatsen hebben ze nu een draadloze hotspot.

Laat u niet misleiden door de goed gemarkeerd straatnamen, niemand ooit gebruikt hen.Noch door het feit dat veel huizen zijn genummerd - soms met verschillende nummers onder verschillende autoriteiten afgegeven op verschillende tijdstippen.Iedereen in Glossa-Loutraki heeft hetzelfde adres - Glossa, Skopelos, 37004, Griekenland.Laat het postkantoor het uitzoeken.

Deel van de grote charme van de Glossa-Loutraki is dat het niet proberen te zijn charmant of traditionele.Het is gewoon.Het is groot genoeg om een eigen leven en te absorberen de bezoekers in de zomer.Zoals bijna al deze Grieken van het vasteland, er nergens een Engels ontbijt of biedt zelfs een buitenlands krant - moet je naar Skopelos daarvoor.Lokale mensen zijn gastvrij en erg blij om te wisselen een beleefde 'kali mera' in de ochtend of 'kali spera' in de avond als u pas in de straat.

Alles in Glossa is op loopafstand – een wandeling waarbij waarschijnlijk gaan omhoog of omlaag op een bepaald punt.Zelfs als u een auto hebt, zal u waarschijnlijk hebben te parkeren het enige korte afstand van uw huis, hoewel u mei zitten kundig dingen afzetten op de deur.Het merendeel van de tijd kan je heel goed zonder een auto.De bus vertrekt van de school (natuurlijk) voor Skopelos in één richting en Loutraki in de andere.De reis van de ene kant van het eiland naar het andere duurt ongeveer een uur - een beetje meer in het drukke seizoen.Het landschap is prachtig (sit aan de rechterkant van de bus richting Skopelos voor het prachtige kust uitzicht) en de bushaltes dicht bij alle stranden op de weg.

Loutraki is waar uw veerboot zal aankomen, maar verwacht niet te zien "Loutraki" op het ticket.Voor zover de veermaatschappijen betrokken zijn, wordt de poort Glossa, net als het dorp hierboven genoemd.In Loutraki kunt u ferry tickets kopen, huren een auto of probeer een van verschillende taverna's en cafés.Hier is ook het dichtstbijzijnde strand dat zich uitstrekt langs achter de muur van de haven.U kunt lopen naar beneden van Glossa naar Loutraki in ongeveer 25 minuten, maar niet aan te raden in de hitte van de dag totdat u bent begin geacclimatiseerd.Er is een steil pad die je benen gevoel als gelei laat totdat u aan het went.

 


Beste beschikbare Glossa ferry ticket Prijsgarantie

Beste Glossa Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Hellenic Seaways passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Glossa.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Glossa ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Glossa ferry ticket goedkoper in de brochure van elke andere touroperator die wij beloven dat wij onze best doen zullen om verslaan dat de prijs of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen.Te boeken Glossa ferry auto en passagier tickets gelieve Klik hier

 

Klik hier om contact met de Glossa Ferries customer care team op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt verkrijgen live Glossa ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Glossa bij onze laagste beschikbare ticketprijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten inclusief Glossa en meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier