Guernsey veerboten

Guernsey passagiers- en auto veerdiensten

Guernsey passagier en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor veerboten zeilen van Guernsey toJersey, Poole, Portsmouth, St Malo en Weymouth.

Alle beschikbare Guernsey ferry ticketprijzen vergelijken in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Guernsey auto en de passagier ferry tickets en naar Guernsey, Jersey, Poole, Portsmouth, St Malo en Weymouth zeilen met Condor lijnen Ferry ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Guernsey ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Guernsey Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Guernsey Ferry Tickets
ferry ticketprijs met Condor veerboot lijnen voor veerboten zeilen van Guernsey toJersey, Poole, Portsmouth, St Malo en Weymouth online vooraf om te genieten van de goedkoopste beschikbaar.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Guernsey passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte.

Een Guernsey ferry ticketprijs verkrijgen en uw ferry-ticket boeken veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Guernsey

Guernsey eiland  is kleiner dan Jersey en mooi, met een kleinere stad maar minder open platteland dan Jersey.

De eilanden van Guernsey en de andere Kanaaleilanden vertegenwoordigen de laatste overblijfselen van de middeleeuwse markgraafschap van Normandië, die sway in Frankrijk en Engeland gehouden.De eilanden waren de enige Britse bodem bezet door de Duitse troepen tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Veerboten uitvoeren vanaf St Peter Port naar het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en andere Kanaaleilanden.Er is een conventionele veerboot jaar door van Portsmouth, en hoge snelheid catamarans van Weymouth en Poole in de zomer met een minder frequente service in de winter.De conventionele veerboot loopt in alle weersomstandigheden, de catamarans kunnen worden vertraagd of geannuleerd door de volle zee.

Zijn de twee veerdiensten tussen de Kanaaleilanden en het UK/Frankrijk Condor Ferries en Manche-îles Express.

UK valuta is op het eiland geaccepteerd maar Guernsey drukt ook zijn eigen geld.

Guernsey Ferry haven

St Peter Port , de hoofdstad van het eiland, is een bruisende havenstad, een tapijt van architectonische stijlen die het verhaal van de regio vertellen changing fortunes.Hier bistro's, restaurants en boetieks drummen om uw aandacht, terwijl in de haven veerboten klaargemaakt zijn om u naar de zuster eilanden.

Gezinnen zijn getrokken naar Guernsey voor generaties, genieten van een vakantiebestemming waar kinderen kunnen zwerven gratis terwijl ouders met een boek op het strand ontspannen.Het tempo van het leven is zeker meer ontspannen dan vasteland van Groot-Brittannië, dus neem je tijd, dwalen de kustlijn, genieten van een rondje golf en wandelen de straten van de mooie hoofdstad van het eiland, St Peter Port.

Weelderige botanische tuinen, verleidelijke verborgen baaien en prachtige zonsondergangen over de Atlantische Oceaan geven de Chanel eiland van Guernsey een duidelijk subtropische gevoel.Zittend ongeveer 45 kilometer (28 mijl) Frankrijk, heeft dit kleine eiland ook een Gallische lucht, met Franse straatnamen, voortreffelijke culinaire flare en het gemak waarmee veel mensen spreken, zowel Engels en Frans geven het eiland een romantische kwaliteit.

Guernsey geschiedenis

In de 11e eeuw waren de Kanaaleilanden, die Guernsey behoort, deel van het hertogdom Normandië.Toen Willem, hertog van Normandië, Engeland veroverde, werden de Kanaaleilanden opgenomen in het gecombineerde rijk van zowel Engeland en Normandië.Koning John van Engeland verloren vasteland Normandië aan de Franse 140 jaar later, maar de Kanaaleilanden bleef trouw aan Engeland.De Fransen vele latere pogingen gedaan (die allemaal werden afgestoten), door de daaropvolgende eeuwen heen te vangen van de eilanden.Maar een beroemde Franse inwoner, de schrijver Victor Hugo, bleef voor 15 jaar.

De Duitsers waren meer succes dan de Fransen het eiland bezet houdt.Krachten landde tijdens de Tweede Wereldoorlog.Sommige van de bevolking van het eiland en vele kinderen werden geëvacueerd naar Engeland voordat de Duitsers aangekomen.Onlangs het boek The Guernsey Literary en Potato Peel Pie Society, een internationale bestseller, belangstelling voor de Duitse bezetting van het eiland heeft aangetrokken, en onder de barre omstandigheden mensen geleefd.

Guernsey heeft lang genoten van een grote mate van interne zelfbestuur, met haar eigen juridische en politieke instellingen als een Britse afhankelijkheid van de kroon.Het is ook verantwoordelijk voor de regering van de kleine naburige eilanden Alderney en Sark Herm.Terwijl ze niet in het Verenigd Koninkrijk, moeten zijn wetgeving nog worden ondertekend-off door de Westminster Privy Council.Het eiland is echter onlangs gekomen onder druk van zowel de regering van Westminster en de EU voor de hervorming van de belastingregels die geholpen hebben het zelf vast te stellen als een financiële centrum.

 


Beste beschikbare Guernsey ferry ticket Prijsgarantie

Beste Guernsey Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbaar Condor veerboot lijnen passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Guernsey.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Guernsey ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Guernsey ferry ticket goedkoper in de brochure van elke andere touroperator die wij beloven dat wij onze best doen zullen om verslaan dat de prijs of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen.Te boeken van Guernsey ferry auto en passagier tickets gelieve Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Guernsey Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt verkrijgen live Guernsey ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Guernsey bij onze laagste beschikbare ticketprijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten naar Guernsey en tot meer dan 1.200 inclusief andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier