Hakodate veerboten

Hakodate passagiers- en auto veerdiensten

Hakodate passagier en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor veerboten varen van Hakodate naar Aomori en Oma.

Alle beschikbare Hakodate ferry ticketprijzen vergelijken in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Hakodate auto en de passagier ferry tickets en naar Hakodate, Aomori en Oma zeilen met Tsugaru Kaikyo Ferry ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Hakodate ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Hakodate Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Hakodate Ferry Tickets
ferry ticketprijs met Tsugaru Kaikyo Ferry voor ferry's varen van Hakodate naar Aomori en Oma online om van tevoren te genieten van de goedkoopste beschikbaar.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Hakodate passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte.

Verkrijgen van een Hakodate ferry ticketprijs en boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Hakodate

Hakodate , gelegen aan de zuidelijke punt van Hokkaido, beschikt over een relatief gematigd klimaat en overvloedige aard en is blijven ontwikkelen als een centrum van administratie, economie en cultuur in zuidelijke Hokkaido.

Geopend als Japan's eerste poort van de internationale handel, heeft Hakodate ervaren contact met verschillende vreemde culturen.Deze invloed kan nog steeds worden gevoeld in de straten van de stad en de Western Area aan deze dag.

Hakodate van beroemde ochtend markt wordt gehouden dagelijks van 5 uur tot 's middags slechts een steenworp van het centraal station van west ingang.Meer dan 360 strak vol kraampjes bieden verschillende types van verse zeevruchten zoals krabben (kani), zalm eieren (ikura) en zee-egel (uni) voor verkoop, en verse producten zoals meloenen.Ook zijn in de marktgebied diverse restaurants die verse zeevruchten ontbijt bieden.

Een vijf minuten lopen van de markt brengt u naar de aangemeerde Seikan straat veerboot genaamd de Mashu Maru Memorial schip, die gebruikt voor het koppelen van Aomori in Honshu met Hokkaido.Er is een restaurant en een koffieshop op de boeg waar u een leuke, ontspannen tijd bekijken van het landschap rond de poort kunt doorbrengen.

Arial uitzicht op Hakodate Ferry haven

Hakodate is de derde grootste stad van Hokkaido, gelegen aan de zuidpunt van het eiland.Hakodate is het best bekend voor het spectaculair uitzicht genieten van Mount Hakodate en de heerlijke, verse zeevruchten.

Als een van de eerste Japanse haven steden moet worden geopend voor de internationale handel na van het land tijdperk van isolatie, Hakodate opmerkelijke invloed uit het buitenland heeft ervaren, en van de buitenlandse bevolking voormalige woonwijk en een fort westerse stijl behoren tot de belangrijkste toeristische attracties.

Onuma Park, een quasi nationale park met prachtige, eiland bezaaid meren, ligt op slechts een half uur ten noorden van Hakodate en maakt een leuk uitstapje of een stop langs de reis tussen Hakodate en Sapporo.

Toeristische attracties in Hakodate

Mount Hakodate 
Mount Hakodate (Hakodateyama) is een 334 meter hoge, beboste berg met een omtrek van negen kilometer aan de zuidkant van het schiereiland waarop veel van centrale Hakodate bevindt.De locatie kan een vrij uitzicht van zowel de stad als de Straat Tsugaru.De vulkanische activiteit van de berg opgehouden ongeveer twee miljoen jaar geleden."Gagyu-zan" is een van de vele namen van Mt.Hakodate; het "liegen koe berg" betekent in het Japans, vandaar zijn vorm.

Op heldere dagen en nachten met name is het Uitzicht van Hakodate van de berg spectaculair.Als u de lokale toeristische brochures vertalen, zult u merken dat ze zeggen dat de nacht weergave (yakei) vanaf hier vaak met die van Hong Kong of Napels vergeleken is.Ze zeggen dat dit prachtig uitzicht is toe te schrijven aan het feit dat de scène is bekeken op 8-10 graden onder gezichtsvermogen.Ze zeggen dat deze hoek samenvalt met het standpunt van een vliegtuig piloot die betrokken zijn bij een stabiele aanvoer, en zo de stadslichten de viewer van een baan herinneren, geven de kijker een mengsel van spanning en opluchting.Maar wat zou "ze" weten hoe dan ook.Al met al, is het gewoon mooi.

Op de bergtop, is de kabelbaan direct verbonden met een all-weer observatorium.Als u van plan te nemen van een wandeling over buiten de faciliteit, zou het verstandig om een lichte jas of een windjack.De temperatuur op de bergtop is niet meer dan 60 graden Fahrenheit tijdens de zomer (juni - september), maar de sterke wind zal dalen de sensorische temperatuur een paar graden.Het is in de winter, brass monkey koud.

Sinds 1964, is Mount Hakodate toegewezen nationale reservering voor vogels en dieren; Er zijn ongeveer 600 soorten planten, en ongeveer 150 soorten dieren wonen in Mount Hakodate.Er zijn ook de memorial monumenten van een zoöloog Thomas W.Blakistons, die ontdekte een distributie limiet van Japanse dieren in Straat Tsugaru, en een topologist Tadataka Inoh, die de eerste ondervraagde kaart van Japan publiceerde.Er zijn souvenirwinkels, een restaurant met het mooiste uitzicht, en een evenementenhal waar 12 monitoren produceren een visioen presentatie die de vier seizoenen van Hakodate introduceert.

De kabelbaan naar de top van de berg vertrekt uit het Motomachi District, een tram 5 minuten rijden van het Station JR Hakodate.Als alternatief is er een rechtstreekse bus vanaf het station naar de piek tijdens de warme seizoenen van het jaar.Er is ook een cursus wandelen naar de top dat ongeveer een uur duurt.De kabelbaanstation is ongeveer tien minuten lopen van tram stop "Jujigai".De Mt.Hakodate Ropeway-station ligt in de buurt van de bovenkant van de Nanbuzaka-helling; de Nanbuzaka-helling ligt naast het stadhuis filiaal van Suehiro-cho (oude Marui-Imai warenhuis). De kabelbaan, die 125 mensen rijdt, vertrekt elke vijf minuten in de rush tijd.

Fort Goryokaku 
Fort Goryokaku, wat betekent 'vijfhoekige' van de stervorm, werd gebouwd in Hakodate van 1857 tot 1864 Japan's eerste westerse stijl Fort.De ruïnes zijn nu de site van Goryokaku Park, die in mei een van de populairste plekken van Hokkaido voor kersenbloesem bekijken met zijn 1.600 bomen wordt.In de honderd voet breed buitenste gracht, de woonplaats van Japanse karper, zijn verhuur boten populair onder de lokale bevolking en toeristen, maar van wat ik kon vertellen het was meer van de laatstgenoemde.De Hakodate City Museum bijlage is ook in het park wapens, uniformen en andere historisch aanverwante artikelen weergeven.

Het fort en het park kunnen worden bekeken vanuit de Goryokaku Tower, die 50 meter (meer dan 160 ft) hoge door de ingang van het park staat.U kunt er, ook leren waarom vijfhoekige forten werden gebouwd, en waar dergelijke forten bevinden zich elders in de wereld.De toren is open van 8: 00 tot 8: 00 uur en de toegang is 520 yen.Het fort werd oorspronkelijk gebouwd door het Tokugawa-shogunaat om te waken tegen aanvallen van de noordelijke regio, samen met de batterij Benten-Houdai (in de buurt van Hakodate Dock). De twee structuren gecombineerd nam zeven jaar van 1857 tot bouwen.Het fort ontworpen een geleerde "rangaku" (Nederlandse studies) door de naam van Takeda Ayasaburo door onderzoek naar de Europese forten en kastelen.Het fort was gepland om klaar voor de moderne wapens zoals geweren.De vijfhoekige vorm van het fort werd gekozen om te minimaliseren de blinde vlekken door het plaatsen van kanonnen in elk van de hoeken.

In 1868, toen de Meiji-restauratie tot de omverwerping van het Tokugawa-shogunaat leidde, loyalistische rebellen vluchtte naar Hokkaido en Fort Goryokaku gebruikt als hun hoofdkwartier in de resulterende burgeroorlog tegen de keizerlijke troepen.De rebellen van plan was te verklaren de oprichting van een onafhankelijk land bekend als de "Republiek van Ezo". Om verschillende redenen werden ze snel verslagen en overgeleverd in mei 1869.Neem een tram vanaf JR Hakodate Station, halte "Goryokaku Koen Mae" (10 minuten). Vanaf daar is het fort een ander 5-10 minuten te voet.

Kanemori rode bakstenen magazijnen 
De Kanemori Red Brick pakhuizen waren oorspronkelijk gebouwd in 1909 en gerenoveerd in 1988 als onderdeel van een waterkant gebied herontwikkeling met een thema van "de oude en de nieuwe". Het gebied was waar scheepswerven en buitenlandse nederzettingen waren zodra gelegen, maar sinds ongeveer 1879 die het floreerde als een magazijn gebied.De Kanemori logo op deze gebouwen gesymboliseerd eenmaal de handel-poort van Hakodate.

Het plaza op de site is waar de Hakodate bier Hall, Kanemori-tei, een zeevruchten en wijn restaurant, Kanemori Hall, een multifunctionele faciliteit, en meer zich bevinden.Hakodate van geschiedenis van bier gaat terug tot 1898 wanneer de Hakodate bierhuis in Yachigashira opende.Het was erg populair tot haar sluiting in 1904.Kumashiro Watanabe dat i, de stichter van de "Kanemori," wijdde zich aan de oprichting van de brouwerij Hakodate, die weliswaar de eerste micro-brouwerij in Hakodate.De magazijnen zijn ongeveer een tien minuten lopen van het Station JR Hakodate.

Motomachi District 
Motomachi is een schilderachtige buurt van steile hellingen en draai-van-de-19e-eeuwse Westerse duig woningen en gebouwen.Het gebied is gelegen aan de voet van Mount Hakodate, was een favoriet met de veel handelaren uit Rusland, China, westelijke landen en andere buitenlandse ingezetenen die naar Hakodate met de opening van de poort voor de buitenlandse handel verhuisde.Het gebied rond Motomachi onderhoudt een prettige mix van Japanse en westerse culturen in de oude openbare Hall van Hakodate Ward, een belangrijke culturele goederen, evenals de oude Britse consulaat, Haristo Sei-kyokai of de Russisch-orthodoxe kerk en de Higashi-bouwen-ji branch tempel.

Een van de karakteristieke structuren van de wijk is de Motomachi rooms-katholieke kerk (15-30 Motomachi, Tel: 138-22-6877). Na de eerste katholieke missionaris, Rev.Fr.Mermet de Cashon, aangekomen in Hakodate in November 1859, hij een kapel gebouwd in 1861.De huidige structuur werd gebouwd in 1924, nadat de voorgaande afgebrand in 1868 en 1921.Het altaar werd bijgedragen door paus Benedictus XV en is het enige altaar in Japan te hebben dergelijke eer.Achter het gebouw is een grot in beeld van de grot van Lourdes.

Motomachi Park is waar Hakodate werd oorspronkelijk opgericht.Motoizaka helling, geplaveid in steen, strekt zich uit wijd en rechtstreeks van het park al manier aan de zee.Zijn er gouvernementele kantoren er sinds het tijdperk van de mid-Edo (18e eeuw). Tot 1950 diende het als het centrum van de administratie in Hokkaido en zuidelijke Hokkaido gebied.

In het park staat de "oude Hokkaido Agentschap, Hakodate filiaal," gebouwd in 1909.Naast een historische foto museum op de tweede verdieping, is het gebouw ook momenteel gebruikt als de lokale toeristische informatiecentrum.Het is open dagelijks 9 am tot 7 pm (tot 5 uur in de winter). Het Motomachi district is gelegen aan de voet van Mount Hakodate, en gemakkelijk toegankelijk vanaf JR Hakodate Station in een 5 minuten met de tram of 15 minuten lopen.

Oude Britse consulaat (poort Memorial Hall) 
De eerste Britse consul, een man genaamd Hordison, kwam in 1859 naar Hakodate en gevestigde de eerste consulaat van een kamer hij uit de Shomyoji tempel huurde.Nadat het consulaat naar de huidige locatie verplaatst, het werd verbrand door vuur in 1907.Het huidige gebouw werd herbouwen in 1913.Het consulaat gesloten in 1934, maar het gebouw werd benoemd tot een gemeentelijke tastbare culturele eigenschap in 1979.

De voormalige consulaat heeft talrijke displays van verwijzingen met betrekking tot Hakodate tijdens de opening van de haven en historische uitwisselingen met landen overzee inclusief Engeland.De miniatuur replica van de "zwarte schepen" (admiraal Perry's schepen expeditie) zijn een populaire fotografische onderwerp maar de Open poort Memorial Hall (1e verdieping) is de enige plaats waar bezoekers mogen nemen foto's.Zijn een beetje vergelijkbaar in een manier om de shiryokan in Shimoda aan de onderkant van het schiereiland Izu.Het meubilair en vele andere items vanaf het moment van het openen van de poort Hakodate worden ook weergegeven.Lichte maaltijden of snacks kunnen genieten in het restaurant thee "Victorian Rose", en winkelen kan worden gedaan op de "memorial winkel" genaamd "Queen's geheugen" waar alle items van belangrijke uit Groot-Brittannië zijn.

Oude Russische consulaat 
De eerste Russische consul-generaal Goskevich kwam naar zijn post in Hakodate in 1858.De huidige consulaat werd gebouwd in 1908, en diende als een Russische consulaat tot 1944 toen de laatste consul werd gerepatrieerd.Een deel van de tweede verdieping is gemaakt in vakwerk stijl, de rode bakstenen contrasterende goed met de witte mortel.Tijdens de Tweede Wereldoorlog nerveus de Japanse regering over het gebouw omdat men duidelijk de schepen die de haven binnenkomen vanaf de begane grond veranda kon bekijken.De paranoïde Japanse regering maakte een hoog hek/muur rond het gebouw te blokkeren van het uitzicht op de haven.Sinds 1965 diende dit gebouw als de "zuidelijke Hokkaido jeugd House" van Hakodate stad, werd gebruikt voor onderdak en opleiding.Het interieur is helaas niet langer open voor het publiek.Het consulaat is ongeveer tien minuten lopen vanaf de halte "Saiwaizaka-helling" bus naar Mount Hakodate.

Russisch-orthodoxe kerk 
De Russische orthodoxie naar Japan een priester genaamd Nikolai eerst geïntroduceerd toen hij Hakodate in 1861 bezocht.Deze elegante Byzantijnse-stijl kerk werd herbouwd in 1916.De klokken op de Nikolai Hall van Kanda, Tokio werden verplaatst vanaf hier in 1928.Th kerk heet ook liefdevol "Gangan-dera (Ding-dong tempel)." Donaties vereist voor gezicht zien.Een vijftien minuten lopen de Daisanzaka-helling van de Jujigai straat auto stoppen.

Trappistinnen klooster 
Het klooster trappistinnen werd opgericht door acht nonnen uit Frankrijk en gebouwd in 1898 naar het huis alleen nonnen.Vandaag, zijn er ongeveer 70 monialen, onder het gebod van St.Benedictus, ondersteuning van zichzelf in goddelijke toewijding door droge veld en melkveebedrijven te beheren.Ze praktijk zelfvoorziening, om 03: 30 toenemen en het slapen om 19: 45.Terwijl ze wakker, ze werken voor acht uur en ook bidden voor acht uur.Ze houden hun stilte behalve voor gebeden en gezangen.Er zijn tak kloosters in Nishinomiya Hyogo, Imari Saga, Nasu Tochigi en Miyako-jima Okinawa.Het klooster van prachtige bakstenen gebouw met een groen dak contrasteert met de religieuze instelling het huizen.

Bezoekers kunnen niet het klooster invoeren, maar er zijn foto's weergegeven in de verwijzing ruimte (voor bezoekers) die verbeelden zijn geschiedenis en de "life in aanbidding." Het klooster van winkel biedt ook heerlijke zelfgemaakte koekjes (ook beschikbaar in de winkels in de stad), snoep, en boter, evenals ambachten zoals poppen.Ongeveer 2.500 yen rijden met de taxi vanaf het station JR Hakodate.Vijf minuten van de luchthaven van Hakodate.Er zijn busroutes, maar het is ongeveer 15 minuten loopafstand van elk station in de buurt van door.

Yunokawa Onsen 
Dit hete lente gebied, gelegen aan de monding van de rivier de Matsukawa, is de oudste bekende onsen in Hokkaido.Het gebied is bezaaid met hotels, pensions en restaurants gelegen temidden van een rustige woonwijk, met uitzicht op de straat van Tsugaru.Het gebied is ook een populaire plek in de zomer zwemmen.De lichten van de stad en van de squid vissersboten weerspiegeling op het water Maak op zomer en herfst nachten, een rustige sfeer.Krijgen er van JR Hakodate Station neemt slechts 40 minuten door tram naar de Yunokawa Onsen Station.

 


Beste beschikbare Hakodate ferry ticket Prijsgarantie

Beste Hakodate Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Tsugaru Kaikyo Ferry passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Hakodate.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Hakodate ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Hakodate ferry ticket goedkoper in de brochure van elke andere touroperator die wij beloven dat wij onze best doen zullen om verslaan dat de prijs of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen.Te boeken Hakodate ferry auto en passagier tickets gelieve Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Hakodate Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Hakodate ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagier ferry tickets en naar Hakodate bij onze laagste beschikbare ticketprijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten inclusief Hakodate en meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier