Hanko veerboten

Hanko passagiers- en auto veerdiensten

Hanko passagier en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor veerboten varen uit Hanko naar Rostock.

Vergelijken alle beschikbare Hanko ferry ticketprijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbaar Hanko auto en passagiers veerboot tickets zeilen en naar Hanko, Rostock met Superfast Ferry Line ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Hanko ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Hanko Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Hanko Ferry Tickets
ferry ticketprijs met Superfast Ferry lijn voor ferry's varen uit Hanko naar Rostock online om van tevoren te genieten van de goedkoopste beschikbaar.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Hanko passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte.

Verkrijgen van een Hanko ferry ticketprijs en boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Hanko

Hanko  (Hangö in het Zweeds) is de meest zuidelijke stad van Finland.Het is een grote recreatieve jachthaven met veel of de meeste zeilboten en motorboten Hanko bezoeken op hun weg naar de Finse archipel of naar het Oosten west naar Helsinki.

Hanko is een populaire plaats om te bezoeken in de zomer en een heleboel toerisme zorgt voor goede dienstverlening en veel restaurants in de jachthaven.Hanko is ook een belangrijke haven voor uitvoer en invoer van jaar rond.

Het schiereiland Hanko , op die de stad ligt, is het zuidelijkste puntje van het vasteland van Finland.De bodem is een zanderige moraine, en vegetatie bestaat voornamelijk uit pijnbomen en lage struiken.Hanko staat bekend om haar prachtige archipel.De stad heeft een kustlijn van ongeveer 130 kilometer van welke 30 km zandstranden zijn.Er zijn ook meer dan 90 kleine eilanden en eilandjes binnen de stadsgrenzen.De skyline van Hanko wordt gedomineerd door de kerk en de watertoren.

Hank Ferry haven
Gebeurtenissen in Hanko 

De Hangon Regatta is een traditionele armatuur op de Finse sociale scène, en is de grote zomer gebeurtenis in Hanko.Zeilen liefhebbers wonen om te concurreren, evenals veelal jonge mensen die zeer weinig of geen hebben interesse in zeilen, en wonen alleen in om te feesten en drinken.Deze laatste vormen de "Regatta staart", niet op prijs gesteld door de meeste bewoners van de stad, en die veroorzaakt enorme kosten voor clean-up van de parken en straten.

Andere traditionele zomeractiviteiten zijn de "Tennis Week", de "zee paardrijden" competities, en de gebeurtenissen "Summer Theatre".Verschillende zandstranden en een veelheid van vrije tijd havens trekken toeristen tijdens de zomermaanden.

Geschiedenis van Hanko 

De emigranten memorial statueThe site was het al bekend door zeilers in de 15e eeuw.Petrogliefen uit die tijd zijn uitgehouwen in de rots op het eiland "Hauensuoli".

Hanko heeft een lange geschiedenis van oorlogen en veldslagen.De slag van Gangut tussen Zweedse en Russische Marines werd uitgevochten in 1714 in de archipel ten noorden van het schiereiland.De slag was de allereerste overwinning van de reguliere Russische vloot.De fortificatie werken op het schiereiland Hanko had reeds gestart door het einde van de 18e eeuw, toen de Zweedse drie aparte forten op de afgelegen eilanden gebouwd.De forten werden later gebombardeerd door de Royal Navy tijdens de Krimoorlog en ze werden uiteindelijk opgeblazen tijdens de vijandelijkheden door hun eigen verdedigers.

De stad werd opgericht in 1874, kort na de Hanko-Hyvinkää railway werd ingehuldigd in 1872.De keizerlijke Handvest voor de stad werd verleend door tsaar Alexander II.

Hanko was de haven van keuze voor emigranten Finland verlaten voor een nieuw leven in Noord-Amerika in de late 19e en vroege 20e eeuw.Een standbeeld van memorial, vogels in vlucht, tonen herdenkt dit.

In de late 19e eeuw, terwijl Finland nog steeds een Groothertogdom onder Rusland was, was Hanko een populair kuuroord voor de Russische adel.Sommige van de gebouwen uit die periode overleven, met name de Hanko Casino (die is niet een gokken inrichting, maar een voormalige feestzaal van de spa). Het is tegenwoordig een restaurant.

Veldmaarschalk C.G.Mannerheim eigendom een café, "Neljän Tuulen Tupa" ("het huis van de vier winden") die nog steeds heel populair onder toeristen en bewoners gelijk.

De vuurtoren van Bengtskär is de hoogste (52 meter) in de Noordse landen.Het is gelegen ten zuiden van Hanko.Het werd gebouwd in 1906 en het is de eerste vuurtoren museum in Finland.Een aantal veerboten geëxploiteerd tot 2006 tussen Hanko en Rostock in Duitsland.

 


Beste beschikbare Hanko ferry ticket Prijsgarantie

Beste Hanko Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Superfast Ferry lijn passagier en veerboten ticketprijs en naar Hanko.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Hanko ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Hanko ferry ticket goedkoper in de brochure van elke andere touroperator die wij beloven dat wij onze best doen zullen om verslaan dat de prijs of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen.Te boeken Hanko ferry auto en passagier tickets gelieve Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Hanko Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt verkrijgen live Hanko ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Hanko bij onze laagste beschikbare ticketprijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten inclusief Hanko en meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier