Haugesund veerboten

Haugesund passagiers- en auto veerdiensten

Haugesund passagier en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor veerboten varen van Haugesund naar Newcastle, Bergen en Hirtshals.

Alle beschikbare Haugesund ferry ticketprijzen vergelijken in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Haugesund auto en de passagier ferry tickets zeilen en naar Haugesund, Newcastle, Bergen en Hirtshals met Fjordline veerboten of DFDS Seaways ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Haugesund ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Haugesund Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Haugesund Ferry Tickets
met de Fjordline veerboten of DFDS Seaways voor ferry's varen van Haugesund naar Newcastle, Bergen en Hirtshals online vooraf om te genieten van de goedkoopste prijs beschikbaar ferry ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Haugesund passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte.

Verkrijgen van een Haugesund ferry ticketprijs en boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Haugesund

Haugesund  is een stad en gemeente in de county van Rogaland, in het zuidwesten van Noorwegen.

Haugesund  is niet alleen een stad overspoeld met natuurlijke schoonheid maar ook heeft verschillende historische en archeologische plaatsen.Het centrum van de stad zelf heeft een onderscheidend straat-indeling, waardoor het zeer aantrekkelijk.De parel van het Zuid-Westen, zoals bekend is de stad Haugesund is gelegen waar de wegen de fjorden uit in de zee door het dramatische landschap voldoen, geflankeerd door een gletsjer Folgefonna naar het noorden en de verkwikkende berg vorming van preikestolen in het zuiden.

Haugesund  haar traditie door de jaren heen heeft behouden en is nog steeds een cultureel centrum voor de regio.Verschillende festivals worden hier gehouden met de Noorse International Film Festival en de Sildajazz (een internationale jazzfestival) het grootste.

Haugesund veerboten

De Noordzee poort Haugesund ligt goed af de geslagen routes en wordt zelden bezocht door reizigers.Het is een uitvalsbasis voor de historisch rijke regio Haugelandet met sommige interessante bezienswaardigheden, terwijl de waterkant Haugesund is bekleed met houten gebouwen en een echte buzz over het in de zomer heeft.De stad heeft ook een drukke zomer festival kalender.Het gebied rond Haugesund draagt grote historische betekenis voor de Noren.Het was in de nabijgelegen Hafrsfjord dat de beslissende slag vond plaats in 872 en Noorwegen was eerst unified.

Let op: 

  • Fjordline  decoratieve Haugesund van de Bergen naar Hirtshals Denemarken route in 2009 - met de nieuwe terminal van de Risavika in de buurt van Stavanger in plaats daarvan.
  • DFDS Seaway de service naar Newcastle Engeland daalde s in 2008.Er is niet langer een veerboot tussen Noorwegen en Engeland.

 


Beste beschikbare Haugesund ferry ticket Prijsgarantie

Beste Haugesund Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Fjordline veerboten of DFDS Seaways passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Haugesund.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Haugesund ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Haugesund ferry ticket goedkoper in de brochure van elke andere touroperator die wij beloven dat wij onze best doen zullen om verslaan dat de prijs of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen.Te boeken van Haugesund ferry auto en passagier tickets gelieve Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Haugesund Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt verkrijgen live Haugesund ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagier ferry tickets naar en van Haugesund op onze laagste beschikbare ticketprijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten inclusief Haugesund en meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier