Helsingor veerboten

Helsingør passagiers- en auto veerdiensten

Helsingor passagier en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor veerboten zeilen van Helsingor te Helsinborg.

Vergelijk ferry ticketprijzen van alle beschikbare Helsingør in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Helsingor auto en de passagier ferry tickets zeilen en naar Helsingor, Helsinborg met Scandlines Ferry ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Helsingor ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Helsingør Veerboot
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Helsingor Ferry Tickets
ferry ticketprijs met Scandlines Ferry voor veerboten zeilen van Helsingor te Helsinborg online om van tevoren te genieten van de goedkoopste beschikbaar.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Helsingor passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte.

Verkrijgen van een Helsingor ferry ticketprijs en boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Helsingor

Helsingør is een stad in de noordoostelijke Denemarken.Het ligt aan de noordoostelijke kust van Seeland, bij het smalste deel van The Sound (Øresund), tegenover Helsingborg, Zweden, waarmee het is verbonden met de veerboot.

Een tol voor het overschrijden van The Sound werd geïntroduceerd in de Middeleeuwen, en Helsingør, dat was een handel drijvende Gemeenschap sinds de 13e eeuw, een Handvest in 1426 werd toegekend.De stad bloeide totdat de tol werd afgeschaft in 1857.

Helsingor Kronborg Kasteel de instelling voor Shakespeare's Hamlet is, maar het is ook de rustplaats voor een van Denemarkens grootste legendes - Holger de Deen - die is tot in de wacht te beschermen van Denemarken.Legende is de thuisbasis van het beroemde kasteel Kronborg Kasteel, de instelling voor Hamlet en de rust van Holger de Deen.Bezoek aan Denemarken is niet compleet zonder een bezoek aan Elsinore, maar er is meer te zien en doen dan enkel bezoek kasteel Kronborg.Helsingor ligt aan de noordoostelijke kust van Sweden, een uur trein rijden van Kopenhagen.Is Helsingborg, Zweden, dat kan worden bereikt door een korte veerboot rit over de Øresund.

Helsingor kasteel en Ferry haven

Zodra u de luxueuze gronden, waaronder de grachten en bastions die de vestingwerken van het kasteel Kronborg Kasteel vormen hebben getourd, ik stel u venture in stad en lopen langs de smalle geplaveide straatjes en bezoek de winkels gevestigd in historische vakwerkhuizen.Er is een gevoel van echt wandelen terug in de tijd.Tijdens de zomermaanden vindt u een heleboel culturele gebeurtenissen rond de Toldkammeret met inbegrip van concerten, straatartiesten, tentoonstellingen en zelfs een children's festival week.

Helsingor huisvest ook drie zeer populaire musea: The Oresund Aquarium, de Deense Maritiem Museum en de Deense Museum van wetenschap en technologie.De Oresund Aquarium of Oresundsakvariet ligt net ten noorden van Kasteel Kronborg Kasteel en een 20-minuten lopen van treinstation Helsingor.Het aquarium is ook een school onderwijs, dus het is vaak overvol met kinderen en studenten.Entree vergoeding varieert van 35-55 kronen.GRATIS toegang hebt u de Kopenhagen kaart.

De Deense Maritiem Museum is ook bekend als Soefartsmuseet is gelegen op de gronden van het kasteel Kronborg, maar zal binnenkort verhuizen naar een nieuwe locatie op de dokken.Het museum herbergt een grote collectie maritieme memorabilia.Perfect voor degenen die belang hebben bij de zee en de mannen die hun leven zeilen hen gemaakt.

De Deense Museum van wetenschap en technologie / Teknisk Museum is waarschijnlijk een van mijn favoriete musea, omdat het een dergelijke grote waaier van "speelgoed voor mannen". Alles, van auto's, vliegtuigen, Fietsen, motoren, elektrische apparaten, wetenschap experimenten en nog veel meer.Meer dan 8000 vierkante meter van interessante technologie - niets zeer modern, maar leuk om te zien hoe de dingen zijn veranderd door de jaren heen.Entree is 50 tot 60 kronen, tenzij u de Kopenhagen kaart gebruiken en dan het is gratis.In de zomer zijn de stranden ten noorden van Helsingor heel beroemd voor de fantastische zwemwater kansen.De beste zijn langs de westkust van de Kattegut, over een 30 minuten durende busrit van Helsingor.

De beste tijd voor een bezoek aan Helsingor zou in juni, juli of augustus.Denemarken heeft een gematigd klimaat.Dit betekent dat het nooit krijgt extreem koude of extreem heet.Meestal is Denemarken de koudste maand februari, met een gemiddelde temperatuur van 31 graden Fahrenheit (-1 graad Celsius). De warmste maand is juli met een gemiddelde temperatuur van 62 graden Fahrenheit (17 graden Celsius) graden.Een wind waait schoon zilte lucht bijna elke dag.

 


Beste beschikbare Helsingor ferry ticket Prijsgarantie

Beste Helsingor Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Scandlines Ferry passagiers en veerboten ticketprijs en naar Helsingor.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Helsingor ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Helsingor ferry ticket goedkoper in de brochure van elke andere touroperator die wij beloven dat wij onze best doen zullen om verslaan dat de prijs of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen.Te boeken Helsingor ferry auto en passagier tickets gelieve Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Helsingor Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt verkrijgen live Helsingor ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Helsingor bij onze laagste beschikbare ticketprijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten inclusief Helsingor en meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier