Helsinki veerboten

Helsinki passagiers- en auto veerdiensten

Helsinki passagier en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor veerboten varen van Helsinki naar Gdynia, Mariehamn, Rostock, St Petersburg, Stockholm, Tallinn en Travemünde.

Alle beschikbare Helsinki ferry ticketprijzen vergelijken in real time en de goedkoopste beschikbaar Helsinki auto en de passagier ferry tickets zeilen en naar Helsinki, Gdynia, Mariehamn, Rostock, St Petersburg, Stockholm, Tallinn en Travemünde met Finnlines Ferry, Tallink Silja, St Peter Ferry lijn of Viking Line boek ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Helsinki ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Helsinki Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Helsinki Ferry Tickets
met Finnlines Ferry, Tallink Silja, St Peter Ferry lijn of Viking Line voor ferry's varen van Helsinki naar Gdynia, Mariehamn, Rostock, St Petersburg, Stockholm, Tallinn en Travemünde online vooraf om te genieten van de goedkoopste prijs beschikbaar ferry ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Helsinki passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte.

Verkrijgen van een Helsinki ferry ticketprijs en boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Helsinki

Helsinki is trendy en rijk aan cultuur, gekenmerkt door smaken van zowel Oost als West.De stad heeft ruime aanbod voor bezoekers die op zoek zijn naar nieuwe ervaringen en nachtleven.Kenmerken van de stad zijn grote groene gebieden en een sterke aanwezigheid van de zee.

Helsinki  een gastvrije stad voor de fysiek actief is.De dicht bij de natuur, parken, waterzijde en zee bieden veel mogelijkheden.De stad onderhoudt voorzieningen voor wandelen, joggen, hardlopen, Fietsen, roller, schaatsen, Skiën, schaatsen, zwemmen en allerlei andere sporten.

Helsink Ik is een stad voor varen liefhebbers, met 12.000 boot ligplaatsen.De stad heeft meer recreatieve visserij dan elke andere hoofdstad in Europa, 50.000 amateur vissers beweren.Veel van de eilanden van Helsinki de uitgebreide archipel zijn open voor het publiek.

Helsink Ferry haven bij nacht

Van Helsinki meest populaire toeristische attractie is Suikerbrood (Sveaborg in het Zweeds), een grote zee Fort op eilanden net buiten Helsinki.De Suikerbrood Fort, dat uit het midden van de 18e eeuw dateert, is opgenomen in de UNESCO wereld erfgoedlijst.

Suikerbrood is ook een voorstad van Helsinki stad dat is thuis van sommige 850 mensen wonen in de gerenoveerde wallen en kazerne.Zij en bezoekers van het eiland worden bediend door een forens veerboot, die het hele jaar van het marktplein loopt.Waterbussen geëxploiteerd door JT-lijn naar Suikerbrood loopt van begin mei tot eind September, ook vertrekken van het marktplein.

De Linnanmäki Amusement Park heeft plezier-rides voor alle leeftijden.De meest populaire rit is de houten achtbaan, die meer dan 50 jaar oud is.Daarnaast biedt Linnanmäki spellen, restaurants, winkels en shows.Het pretpark is geopend van eind April tot half September.

Linnanmäki is ook thuis van Sea Life, die bezoekers op een reis van de tropische zeeën naar de Arctische zee, stoppen bij de Oostzee langs de weg.De inwoners van Sea Life zijn 10 verschillende haaiensoorten, kleurige vissen van de koraalriffen, roggen, kwallen en zeepaardjes.

In de dierentuin van Helsinki in Korkeasaari ontmoet u dieren- en plantensoorten uit de pooltoendra het regenwoud.Er zijn ongeveer 150 dier en bijna 1.000 plantensoorten.

Het openluchtmuseum van Seurasaari ligt op een groene eiland slechts een paar kilometer van het stadscentrum.Het museum toont de traditionele Finse manier van leven met huisjes, boerderijen en landhuizen van de laatste vier eeuwen.

Helsinki heeft veel meer attracties om mensen van alle leeftijden vermaken.

 


Beste beschikbare Helsinki ferry ticket Prijsgarantie

Beste Helsinki Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Finnlines Ferry, Tallink Silja, St Peter Ferry lijn of Viking Line passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Helsinki.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Helsinki ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Helsinki ferry ticket goedkoper in de brochure van elke andere touroperator die wij beloven dat wij onze best doen zullen om verslaan dat de prijs of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen.Te boeken van Helsinki ferry auto en passagier tickets gelieve Klik hier

 

Klik hier om contact met de Helsinki Ferries customer care team op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt verkrijgen live Helsinki ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagier ferry tickets en naar Helsinki bij onze laagste beschikbare ticketprijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten naar Helsinki en tot meer dan 1.200 inclusief andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier