Heysham veerboten

Heysham passagiers- en auto veerdiensten

Heysham passagier en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor veerboten zeilen van Heysham toDouglas, Isle of Man.

Alle beschikbare Heysham ferry ticketprijzen vergelijken in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Heysham auto en de passagier ferry tickets zeilen en naar Heysham, Douglas, Isle of Man met Steam Packet Isle of Man Ferry ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Heysham ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Heysham Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Heysham Ferry Tickets
ferry ticketprijs met Steam Packet Isle of Man Ferry voor veerboten zeilen van Heysham toDouglas, Isle of Man online vooraf om te genieten van de goedkoopste beschikbaar.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Heysham passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte.

Verkrijgen van een Heysham ferry ticketprijs en boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Heysham

Heysham Port  biedt uitgebreide faciliteiten voor een breed scala van stukgoederen en is thuis van één van Europa's grote offshore levering grondslagen, met logistieke steun aan een van de grootste gasvelden in UK wateren.

De poort wordt geserveerd door een spoorverbinding met recht naar een kade passagiersterminal en toegang tot de weg verder worden bevorderd door de bouw van de laatste fase van een nieuwe koppeling weg tussen Heysham en de M6-autoweg, het groene licht gegeven door UK Minister van vervoer Paul Clark aan het begin van 2009.

Nieuwe linkspans zijn het belangrijkste element van een multi-miljoen pond investering in de haven door de eigenaren, Peel poorten, de UK's grootste havens groep geweest.De nieuwe bruggen werden ontworpen en hun invoering getimede voldoen aan de eisen van de nieuwe generatie van ro-ro-vracht veerboten geïntroduceerd door grote exploitanten van de Ierse zee, Seatruck Ferries en Norfolk Line.Het Isle of Man Steampacket bedrijf  ook actief moderne passagiers - vracht vaartuigen op haar tweemaal dagelijks afvaarten naar Douglas, Isle of Man.

Heysham Ferry haven

Het charmante dorp aan zee van Heysham , in het district van Lancaster, aan de rand van Morecambe Bay is slechts een paar km van zowel Lancaster en Morecambe.Het is vol van aantrekkelijke 17e eeuw huisjes en haar kleurrijke bloemen geeft twee keer won het Groot-Brittannië in Bloom goud kleine dorp! 

Britse landschapschilder William Turner moet ook gedacht hebben het eerder een aangename plek, schilderde hij Heysham met een spectaculair decor Lakeland wanneer hij werd tournee Lancashire terug in de jaren 1790.Is er een soort nederzetting in Heysham sinds het stenen tijdperk, en bijgevolg het hele gebied is bezaaid met oude sites, waaronder een van de mooiste sites van de Anglo-Viking in het Noord-Westen.Geniet van de schone zee-lucht op een wandeling rond de grafheuvels, een gebied van kliffen waar vele tools en aardewerk artefacten zijn gevonden, suggereert het was eens een oude begraafplaats.Binnen een relatief klein gebied u bos vindt, open grasland, zandstranden en diepe rots zwembaden.

Ontdek meer over Heysham de geschiedenis aan het Heysham Heritage Centre, gevestigd in een prachtige 17e eeuwse boerderij.Het is een maar liefst 66 km van Heysham naar de Isle of Man, dat is ongeveer drie keer meer dan het dichtstbijzijnde punt van Engeland naar Frankrijk.Maar u er een veerboot van Heysham Harbour nemen kunt-het zal u nemen over 3.5 uur.

Wanneer de zon uit komt, klop de familie naar Half Moon Bay, een bijou rek van zand dat is perfect voor een zomerpicknick.Of het hoofd naar de kleine kerk van St Peter's in Heysham, die dramatisch op de Cliffside zitstangen.Deze rang-ik gebouw dateert uit de 14e eeuw vermeld maar binnen vindt u een hogback steen die teruggaat tot de Vikingtijd.Adjacent St Patrick's kapel is ook een bezoek waard, waar de stenen graven dacht dat tot op heden terug tot de 11e eeuw zijn verspreid over de historische ruïnes.

Natuurliefhebbers moeten hoofd naar Heysham natuurreservaat, waar een verscheidenheid aan habitats onderdak talrijke soorten vlinder, motten, dragonfly en migrerende vogels.Nadat je hebt verkend Heysham van bezienswaardigheden die zult u waarschijnlijk hebben gewerkt tot een eetlust - gelukkig is er een keuze van plaatsen om te eten!Het Royal Hotel is een atmosferische pub waar log branden craquelé gezellig en er is een grote keuze van hartige gerechten en vat-geconditioneerd bieren.Of waarom niet smaak van het gebied beroemdste exporteren, Morecambe Bay garnalen in het Café hoek nieuwsgierigheid in het hart van het historische dorp van Heysham.

 


Beste beschikbare Heysham ferry ticket Prijsgarantie

Beste Heysham Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Steam Packet Isle of Man Ferry passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Heysham.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Heysham ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Heysham ferry ticket goedkoper in de brochure van elke andere touroperator die wij beloven dat wij onze best doen zullen om verslaan dat de prijs of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen.Te boeken Heysham ferry auto en passagier tickets gelieve Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Heysham Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt verkrijgen live Heysham ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Heysham bij onze laagste beschikbare ticketprijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten inclusief Heysham en meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier