Holyhead veerboten

Holyhead passagiers- en auto veerdiensten

Holyhead passagier en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor veerboten varen van Holyhead naar Dun Laoghaire en Dublin.

Vergelijk alle beschikbare Holyhead ferry ticketprijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbare Holyhead auto en passagiers veerboot tickets zeilen en naar Holyhead, Dublin en Dun Laoghaire met Irish Ferries of Stena Line Ferry ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Holyhead ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Ferry van Holyhead
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Holyhead Ferry Tickets
ferry ticketprijs met Irish Ferries of Stena Line Ferry voor ferry's varen van Holyhead naar Dublin en Dun Laoghaire online vooraf om te genieten van de goedkoopste beschikbaar.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Holyhead passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte.

Verkrijgen van een Holyhead ferry ticketprijs en boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Holyhead

Holyhead is misschien bekendst voor haar drukke ferry haven en vracht haven.

Stena Line Europa's grootste veerboot bedrijf, opereert vanuit de haven.Ierse veerboten ook werken vanuit Holyhead.Veerboten varen naar Dublin en Dún Laoghaire in Ierland en dit vormt de belangrijkste link voor vervoer naar Ierland uit Midden- en Noord Engeland en Wales.

Er is archeologisch bewijs dat mensen hebben is zeilen tussen Holyhead en Ierland voor 4000 jaar.De post weg gebouwd door Thomas Telford uit Londen versterkt Holyhead de positie als de poort, van waar de royal mail werd verzonden naar en van Dublin.

Het stadscentrum is gebouwd rond St.Cybi van de kerk, die is gebouwd in een van Europa's enige drie-ommuurde Romeinse forten (de vierde wand wordt de zee, die gebruikt om te komen naar het fort). 

Holyhead Ferry Terminal

De haven Holyhead ligt op het eiland van Anglesey in Noord-Wales.Het ligt in een goed beschermde positie verschuldigde ten oosten van Holyhead berg, afgeschermd van de Ierse zee door de historische golfbreker die is 1.5 mijl in lengte.Holyhead is een 24-uurs, diep water, lock–free poort, centraal gelegen aan de kust van de Ierse zee binnen handbereik van verschillende grote agglomeraties, zowel in de UK & Ierland.

Het stadscentrum biedt een aantal goede plaatsen om te eten, een theater en een bioscoop.Er zijn een aantal plaatsen voor de bezoeker te blijven en Holyhead wordt vaak gebruikt als een overnachting onderweg naar of van, vakantie in Ierland of als een centrum voor het verkennen van het eiland van Anglesey zelf.

Rond Holyhead is er uitstekend vissen, golfen, en, natuurlijk, zeilen faciliteiten.Koppel dit aan de prachtige landschappen, wandelingen en stranden en u kunt gemakkelijk verlies uzelf en ontspannen voor een paar dagen.

Van Anglesey werken veerboten naar Dublin met de supersnelle veerboot nemen alleen 99 minuten te voltooien de enkele reis.Een dagtocht naar genieten van de prachtige Dublin is gemakkelijk haalbaar en is veel goedkoper is dat je denkt.

Geschiedenis buffs zal ook blij zijn te weten dat Anglesey heeft een aantal zowel historische en prehistorische sites dicht bij, met inbegrip van grafkamers op Barcloddiad Yr Gawres en een kerk in de zee bij Porth Cwyfan!Llys Rhosyr, de site van een van de meest krachtige en charismatische Welsh middeleeuwse prinsen is ontdekt in de buurt van het dorp van Newborough, op de Zuid-westelijke hoek van het eiland.

Het maritiem museum in Holyhead is een bezoek waard, waar u kunt meer informatie over de 100 of zo scheepswrakken die hebben plaatsgevonden in de omgeving. Als u gevoel fit of wilt lopen van lunch 'wandeling' naar Zuid-Stack vuurtoren.Het is zeker een bezoek waard, maar wees bereid.

 


Beste beschikbare Holyhead ferry ticket Prijsgarantie

Beste Holyhead Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Irish Ferries of Stena Line Ferry passagiers en veerboten ticketprijs en naar Holyhead.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Holyhead ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Holyhead ferry ticket goedkoper in de brochure van elke andere touroperator die wij beloven dat wij onze best doen zullen om verslaan dat de prijs of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen.Te boeken van Holyhead ferry auto en passagier tickets gelieve Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Holyhead Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt verkrijgen live Holyhead ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Holyhead bij onze laagste beschikbare ticketprijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten naar Holyhead en tot meer dan 1.200 inclusief andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier