Hou veerboten

Hou passagiers- en auto veerdiensten

Hou passagier en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor veerboten varen naar Saelvig, Kalundborg en Kolby Kas van Hou.

Alle beschikbare Hou ferry ticketprijzen vergelijken in real time en de goedkoopste beschikbaar Hou auto en de passagier ferry tickets en naar Hou, Saelvig, Kalundborg en Kolby Kas zeilen met Samsotrafikken veerdienst boek ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Hou ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Hou Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Hou Ferry Tickets
met Samsotrafikken veerdienst voor ferry's varen naar Saelvig, Kalundborg en Kolby Kas online vooraf om te genieten van de goedkoopste prijs beschikbaar veerboot van Hou.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Hou passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte.

Verkrijgen van een Hou ferry ticketprijs en boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Hou

De route van de veerboot van Hou naar Samsø is een van de twee veerboot verbindingen met Samsø. De andere veerboot route naar Samsø verbindt Kalundborg en Kolby Kaas.Kalundborg is gelegen aan de westkust van Zeeland en Kolby Kaas zit op de zuidelijke kust van Samsø.

De route van de veerboot van Hou naar Sælvig wordt beheerd door de veerboot MF Kanhave.De veerboot werd gebouwd in 2009 en heeft omgehakt de tijd van de kruising tussen Jutland en Samsø met 15 minuten tot een uur scherp.Er is maximaal zeven dagelijkse vertrekken uit Hou op Samsø-meeste tijdens de zomer en minder in de winter.

Hoewel dat de veerboot maximaal 86 auto's dragen kan, reserveringen zijn aangeraden tijdens een reis naar Samsø tijdens de zomer.In juli en augustus is ook een kleinere passagiersveerboot zeilen tussen Hou en Kolby Kaas.Echter, deze veerboot alleen uitvoert passagiers en fietsen maar geen voertuigen.De overtocht tijd op de Hou-Kolby Kaas route in de zomer is 1 uur en 10 minuten.

Hou Ferry
Samsø is een zeer populaire eiland voor toeristen tijdens de zomer, dankzij zijn vele afbeelding vierkant kleine steden en het prachtige landschap.Samsø is onder andere bekend om haar strawberry fields en nieuwe aardappelen – en het feit dat het eiland 100% van haar elektriciteit uit windenergie, dankzij een offshore windpark ten zuiden van Samsø met 10 grote windmolens krijgt.

 


Beste beschikbare Hou ferry ticket Prijsgarantie

Beste Hou Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Samsotrafikken Ferry lijn passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Hou.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Hou ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Hou ferry ticket goedkoper in de brochure van elke andere touroperator die wij beloven dat wij onze best doen zullen om verslaan dat de prijs of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen.Te boeken Hou ferry auto en passagier tickets gelieve Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Hou Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt verkrijgen live Hou ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagier ferry tickets en naar Hou op onze laagste beschikbare ticketprijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten inclusief Hou en meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier