Hvar veerboten

Hvar passagiers- en auto veerdiensten

Hvar passagier en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor veerboten zeilen van Hvar naar Ancona.

Alle beschikbare Hvar ferry ticketprijzen vergelijken in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Hvar auto en de passagier ferry tickets zeilen en naar Hvar, Ancona met blauwe lijn Ferry ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Hvar ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Hvar Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Hvar Ferry Tickets
ferry ticketprijs met blauwe lijn Ferry voor veerboten zeilen van Hvar naar Ancona online om van tevoren te genieten van de goedkoopste beschikbaar.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Hvar passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte.

Verkrijgen van een Hvar ferry ticketprijs en boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Hvar

Het eiland Hvar is de koningin van de Kroatische Dalmatische eilanden.Is het beroemde sinds de antieke vanwege van haar belangrijke strategische en nautische positie, de rijken van de verschillende historische perioden, de cultuur en natuurlijke monumenten en de literatuur.

Van Hvar natuurlijke schoonheid zijn erkend door velen, waardoor het een frequente lid van top-tien aanbiedingen als een de meest aantrekkelijke eilanden te bezoeken wereldwijd.

Het eiland is bekend onder de naam van Pharos in Griekse en Lesina in het Italiaans.Getting naar Hvar is gemakkelijk: ofwel uit Split aan de Kroatische kust of, in de zomer, vanaf Ancona op de Italiaanse kust.

Het eiland Hvar is bekend als het zonnigste deel van Kroatië, waardoor het een populaire vakantiebestemming, niet alleen tijdens het zomerseizoen, maar ook in de lente en herfst.

Hvar Ferry haven

Er zijn twee veerboot lijnen dat sluit het eiland met het vasteland: Split - Stari Grad en Drvenik - Sucuraj.Tijdens de zomer seizoen Hvar eiland is een korte station veerboten tussen Ancona en Split en Pescara - Split.Er is ook een speedboot lijn Split rechtstreeks verbinding maken met de stad Hvar gedurende het hele jaar.Het is aanbevolen voor reizigers die naar het eiland van de zuidelijke delen (rivieras Makarska, Peljesac, Neum of Dubrovnik) of plan komen om hun vakantie op de zuidoostelijke kust van Hvar, te nemen veerboot op vasteland poort van Drvenik te bereiken Hvar in Sucuraj haven (45 min reis), die tijdens de zomermaanden een dozijn keer per dag wordt uitgevoerd.

Hvar, een oude stad met een rijke geschiedenis op het eiland met dezelfde naam in de Kroatische Adriatische Zee.Hvar is trots dat het heeft de meest zonnige uren van alle eilanden in de Adriatische Zee.Veel mensen zeggen van de stad Hvar dat het een stad als uit een sprookje-omdat haar architectuurgeschiedenis, prachtige natuur en het milde klimaat.Everbody vindt in Hvar wat alle geeft vrede aan de ziel en ontspanning van lichaam hij.

Van de zee krijgen we de aanblik van een waterfront promenade strip grenst aan een rij van palm bomen en zeven eeuwen oude muren, overtopped door de forten bescherming van Hvar, uitbreiding naar beneden aan de stad en de Venetiaanse loggia.

Het centrale deel van het eiland vandaan komt of met behulp van de weg van de ferry haven we bij de prachtige piazza komen, een vierkant algemeen beschouwd als de mooiste van de soort in Dalmatië, gedomineerd door St.Stephen's kathedraal en grenst aan de paleizen van Groda en door de trapsgewijze stenen huizen van Burag.

Maar geen kwestie punt waaruit deze stad wordt benaderd, Hvar terstond presenteert zich als een monument.Eeuwen hebben de grond zijn stenen, tijdperken, vooral renaissance, zijn uiterlijk hebben gevormd.Monumenten binnen monumenten, monumenten op monumenten.Hvar is een juweeltje verborgen door de tijd.

Wij advies u voor een bezoek aan de vesting Fortica (Spanjola), de kathedraal van Hvar, het theater Hvar (opgericht in 1612) met het arsenaal en het franciscaner klooster.

Het nachtleven in Hvar is wat trekt de talrijke jongeren van rond de wereld.Een typische partianer dag in Hvar impliceert het opstaan in de buurt van middag, met een verse vis met binnenlandse groenten en de olijfolie, dan een plaatsvinden in excursie boot naar een van de kant eiland baaien, enyojing perfecte zee en mooie mensen rond.

Opknoping in banketwinkels in de middag en vroeg me af rond oude stenen straten, bezoeken van arhitectural bezienswaardigheden is gewoon een warming up voor de cocktail avond in Carpe Diem, en/of disco nacht in Fortica tot de ochtend.

Een speciale genot van het toeristische aanbod van Hvar is het verblijf in de ongerepte baaien in de in de buurt van de stad die u met de auto, per fiets of op een aangename wandeling door de mediterrane landschappen bereiken kunt.Het is mogelijk om een swimm in deze baaien, en in bijna iedereen is er een restaurant of een voldoende plaats voor verfrissing.Als we aan deze natuurlijke schoonheden de uitstekende privé accommodatie met mediterrane hartelijkheid en vriendelijkheid van de hosts toevoegen wordt Hvar dan een ideale vakantiebestemming voor koppels en gezinnen.

Hvar schermen met trots de oudste gemeentelijke theater in Europa.Hvar is gebouwd door de tijd door opmerkelijke binnenlandse en buitenlandse architecten.Hvar heeft gevierd in verzen.Hvar is geschilderd door de schilders.Maar de stad Hvar zelf is de beste verteller van zijn eigen verhaal.Het is genoeg om te komen en Zie voor jezelf.Op die manier die we het stuk van de legende zal raken.

 


Beste beschikbare Hvar ferry ticket Prijsgarantie

Beste Hvar Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare blauwe lijn Ferry passagiers en veerboten ticketprijs en naar Hvar.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Hvar ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Hvar ferry ticket goedkoper in de brochure van elke andere touroperator die wij beloven dat wij onze best doen zullen om verslaan dat de prijs of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen.Te boeken van Hvar ferry auto en passagier tickets gelieve Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Hvar Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt verkrijgen live Hvar ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets naar en van Hvar bij onze laagste beschikbare ticketprijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Hvar en meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier