Hydra veerboten

Hydra passagiers- en auto veerdiensten

Hydra passagier en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor veerboten varen van Hydra naar Ermioni, Piraeus, Poros, Porto Heli en Spetses.

Alle beschikbare Hydra ferry ticketprijzen vergelijken in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Hydra auto en de passagier ferry tickets zeilen en naar Hydra, Ermioni, Piraeus, Poros, Porto Heli en Spetses met Hellenic Seaways ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Hydra ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Hydra Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Hydra Ferry Tickets
ferry ticketprijs met Hellenic Seaways voor ferry's varen van Hydra naar Ermioni, Piraeus, Poros, Porto Heli en Spetses online vooraf om te genieten van de goedkoopste beschikbaar.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Hydra passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte.

Verkrijgen van een Hydra ferry ticketprijs en boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Hydra

Hydra is één van de dichtst eilanden naar Athene in de Saronische Golf en is misschien wel de mooiste haven in de Griekse eilanden.

Het was de thuisbasis van Leonard Cohen en zijn waterfront cafés hebben beroemdheden uit heel de wereld met inbegrip van Henry Miller die zong zijn lof in de Collossus van Marousi gehost.

Beroemd voor zijn nachtleven, goede restaurants, B & B stijl hotels, Villa's, winkels en traditionele architectuur, Hydra is een favoriete weekendbestemming voor Atheners omdat het duurt iets meer dan een uur om er te komen van Pireaus.

Hydra is een lange, dunne eiland gekenmerkt door rotsachtige hellingen en het interieur met uitzondering van de oneven boerderij en een paar externe kloosters vrijwel onbewoond is.Prachtige 18e eeuwse herenhuis huizen zijn een herinnering dat de Hydra ooit het huis van rijke kooplieden en scheepsbouwers was.

Hydra Ferry haven

HYDRA STAD bestaat uit een halvemaanvormige haven, omzoomd door taverna's, cafés, boetiekjes en mini-markten.De haven is vaak verpakt met scores van jachten en andere vaartuigen zeilen in de zomer en de taverna's en cafés rond het zijn vol met mensen.

Steile stenen straten die en uit uit het havengebied Hydra stad leiden zijn bekleed met grijs stout huizen, sommige indrukwekkende herenhuizen en de meeste van hen zijn bedekt met rode pannendaken.

Dergelijke indrukwekkende herenhuizen in dergelijke overvloed op elke andere Grieks eiland niet gezien.Hydra stad eens werd bevolkt door rijke kooplieden en scheepsbouwers en ze zelf sommige luxe huizen in de 18e en 19e eeuw gebouwd.

De meeste huizen zijn lang en smal, een gevolg van het wordt gebouwd op het land sterk stijgende, en velen zijn gerestaureerd door rijke Atheners die geopteerd hebben voor heldere kleuren op luiken, deuren en sommige muren.

De meest bevolkte stad van Hydra gebied is Kiafa welke sites hoog boven de poort en is de oudste residentiële wijk met een goed uitzicht over de baai.Gebogen bruggen oversteken sommige steile straten om verbinding te maken met de huizen.Natuursteen windmolens op de top van volledig van de scène samen met sommige opmerkelijke kerken in Hydra stad zelf.

De kerk van de veronderstelling van de Maagd opvalt.Het ligt in het centrum van de stad Hydra, met zijn prachtige drie verdiepingen klokkentoren van marmer uit Tinos.In 1643 was opgericht als een klooster, maar alleen de kerk wordt overgelaten.

Sommige oude monnik cellen huis het Stadskantoor en een kleine kerkelijke museum.De Kountouriotis museum, achter de kerk is ook een bezoek waard.Gehuisvest in een voormalig herenhuis heeft het vele exposities van de 19e eeuw en voorbeelden van Hydra van maritieme erfgoed.Via de rondboog onder de waterkant clock tower is het Byzantijnse Museum dat een goede verzameling van religieuze objecten is.

Hydra veerboten

Er zijn regelmatige dagelijkse veerdiensten van Piraeus en van Nafplion, op de nabijgelegen kust van de Peloponnesos.De meeste bezoekers naar Athene vliegen en vangen de # E96 Express bus naar Piraeus.

In Piraeus vertrekken draagvleugelboten regelmatig vanaf 8 am.Er zijn ook veerdiensten naar Poros en Spetses.

Water taxi's lijn de steiger in de belangrijkste haven en de meeste eigenaren hebben mobiele telefoons, zodat ze elk moment kunnen worden gecontacteerd.Er is geen officiële tarief maar eigenaren zijn overeengekomen vaste prijzen en er is een centrale telefoon 0298 53690 beantwoord door de eerste boot eigenaar beschikbaar.

Meeste waterbussen kunnen maximaal 10 personen en u kunt kosten besparen door samen te werken met de buren te nemen een boot op hetzelfde moment.

Caiques ga ook naar verschillende stranden rond het eiland.Platen op de steiger aankondigen prijzen en tijden van zeilen.Het probleem is dat je soms wachten een lange tijd moet totdat de boot vol genoeg voor de kapitein te denken dat het waard zeilen.Caiques gaan ook naar offshore eilandjes van Dokos, Kivotos en Petasi, evenals naar afgelegen restaurants in de avond.

 


Beste beschikbare Hydra ferry ticket Prijsgarantie

Beste Hydra Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Hellenic Seaways passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Hydra.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Hydra ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Hydra ferry ticket goedkoper in de brochure van elke andere touroperator die wij beloven dat wij onze best doen zullen om verslaan dat de prijs of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen.Te boeken van Hydra ferry auto en passagier tickets gelieve Klik hier

 

Klik hier om contact met de Hydra Ferries customer care team op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt verkrijgen live Hydra ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagier ferry tickets naar en van Hydra op onze laagste beschikbare ticketprijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten inclusief Hydra en meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier