Ibiza veerboten

Ibiza passagiers- en auto veerdiensten

Ibiza passagier en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor veerboten zeilen van Ibiza naar Barcellona, Denia, Formentera, Palma Mallorca, Palma en Valencia.

Alle beschikbare Ibiza ferry ticketprijzen vergelijken in real time en de goedkoopste beschikbaar Ibiza auto en de passagier ferry tickets zeilen en naar Ibiza, Barcellona, Denia, Formentera, Palma Mallorca, Palma en Valencia met Acciona veerboten of Balearia Ferry regel boek ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Ibiza ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Ibiza Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Ibiza Ferry Tickets
ferry ticketprijs met Acciona veerboten of Balearia Ferry lijn voor veerboten zeilen van Ibiza naar Barcellona, Denia, Formentera, Palma Mallorca, Palma en Valencia online vooraf om te genieten van de goedkoopste beschikbaar.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Ibiza passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte.

Verkrijgen van een Ibiza ferry ticketprijs en boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Ibiza

Het mediterrane eiland Ibiza (Met de lokale bevolking Eivissa) is gelegen halverwege tussen de kust van het vasteland van Spanje en de grotere eiland van Mallorca, op ongeveer 100 kilometer van elk.

Ibiza  en kleinere buurland, Formentera, worden aangeduid als de Pitiuses, en de Pitiuses, samen met Mallorca en Menorca, vorm een groep eilanden collectief bekend als de Balearen.

Ibiza behoort tot Spanje, hoewel men zou niet denken zo van de proliferatie van hoofdzakelijk Britse en Duitse toeristen die op het eiland tijdens de zomermaanden neerdalen.Inderdaad, de Ibicenco geneigd te denken van Ibiza als een land in zijn eigen recht; het Spaanse vasteland is zelfs jokingly bedoeld als "het schiereiland". 

De belangrijkste taal van Ibiza is Catalaans, een vorm van Spaans dat lichtjes van de beter bekende Castiliaans verschilt.Verkeerstekens en menu's gebruiken beide vormen van Spaans, maar er is een duidelijke voorkeur voor de lokale Catalaanse - vandaar 'Eivissa' eerder dan 'Ibiza', of 'bon dia' eerder dan ' buenas dias'.

Ibiza veerboten

Het is vaak verondersteld dat Ibiza is niets zo niet voorspelbaar: haar populaire beeld is van een eiland vol met clubs en overvolle stranden, ontbreekt in cultuur of rust.Dit beeld is zeer ver van de waarheid, en het duurt maar een bezoek aan het witte eiland om te realiseren dat het zo veel meer te bieden dan de dure dranken en los-moralled clubbers heeft.

De steden zelf - waarvan de belangrijkste zijn (Eivissa) Ibiza stad, San Antonio en Santa Eularia - zijn waar de meerderheid van de nachtclubs en hotels zijn gebaseerd.Ibiza stad in het bijzonder, is echter een belangrijke sleutel tot veel van de lange en boeiende geschiedenis van het eiland.Dalt Vila - Ibiza Old Town - werd gebouwd als een defensieve verrijking tussen de achtste en veertiende eeuw, hoewel de site van de stad is strategisch van vitaal belang voor de invallers die Ibiza over de afgelopen paar millennia hebben veroverd.Tegenwoordig, Dalt Vila is één van het eiland de mooiste en culturele artefacten, des te meer gemaakt indrukwekkend door het feit dat het voornamelijk door Spaanse gezinnen wordt bewoond.De kronkelende steegjes en geplaveide straten zijn een veel huilen inderdaad uit de ingepakte straten van San Antonio's West End.

Als het gaat om stranden, uitblinkt Ibiza.Of u op zoek bent naar een strand partij onder mooie mensen - Salines en Platja d'en Bossa- of een familie strand met grote zand - Cala Llonga en Cala Tarida- of een afgelegen plek - Cala Conta en het geheime strand bekend als Atlantis - heeft Ibiza het allemaal op aanbieding.De meeste stranden zijn zandige, en velen worden geflankeerd door prachtige kliffen aan weerszijden.In het bijzonder aan de noordkust zijn er sommige uitdagende kust wandelingen worden gedaan.

Natuurlijk de meest bekende functie van het eiland is het nachtleven, en, hoewel duur, het zeker niet teleurstellen.Van vliegtuigen-hangar-stijl clubs zoals voorrecht om de meer intieme en trendy (Pacha) en de ronduit prachtige (spatie) is er iets voor iedereen.Clubs terzijde, hoeven er zijn vele cafés, bars en restaurants overal op het eiland, en een avondje uit niet extravagant of duur.

Als wordt geroemd voor zijn hedonistische nachtleven, heeft Ibiza een rijke geestelijke erfgoed van zijn bezoekers Hippie Ibiza in de jaren vijftig en zestig.Dientengevolge, is Ibiza berucht voor zijn trance partijen en chillout zonsondergangen, de hippie markt - de meest populaire wordt bij Es Cana en relaxte houding.

Twijfelachtige reputatie van Ibiza is een verspreid door mensen die nooit zijn geweest er; het duurt slechts één bezoek om te realiseren dat het eiland zonder twijfel een van de meest gevarieerde, opwindende en onvergetelijke ervaringen van het Middellandse-Zeegebied is.

Ibiza veerboten

Als een klein mediterrane eiland zijn veerponten en boten integraal onderdeel van het interne en internationale transportroutes van Ibiza.Of aankomst op het eiland of op zoek naar een nieuwe manier om te krijgen van een strand naar het andere, veerboten kunnen de meest aangename - zo niet de meest efficiënte - manier om te reizen.

Veerboten van het vasteland van Spanje 
Het is mogelijk te bereiken Ibiza per ferry vanuit de grotere steden van de poort van het vasteland van Spanje de oostkust, hoewel het is goed te beseffen dat de veerdiensten neiging om vaker worden tijdens de zomermaanden.De dichtstbijzijnde vasteland havenstad is Denia, die twee kruisingen per dag door draagvleugelboot (twee uur en een kwartier naar Ibiza stad) en twee kruisingen per dag per ferry (vier en een half uur naar San Antonio biedt). Er zijn gemiddeld vier veerdiensten per week, blijvend rond negen uur, en van Valencia is er een draagvleugelboot overschrijden elke dag, duurzame drie uur en een kwartier van Barcelona.Er is een dagelijkse draagvleugelboot service naar San Antonio, ongeveer drie uur durende van Alicante.

Veerboten van Mallorca 
Verschillende bedrijven bieden reguliere veerboot en draagvleugelboot kruisingen tussen Mallorca (Palma) en Ibiza.De draagvleugelboot oversteek duurt ongeveer twee en een half uur, terwijl de veerboot iets meer dan vijf uur neemt.

Ibiza te Formentera 
Deze snelle service loopt gedurende het hele jaar, hoewel uur worden verlengd in het hoogseizoen (van vroeg in de ochtend tot 22.00 uur). Er zijn bijna 30 kruisingen elke dag in de zomer, nabij een elk uur tussen 7 am en 7 pm uit seizoen.Veerboten aankomen op de Formentera haven van La Savina, waar is het mogelijk om te huren van auto's en fietsen, en de terugkeer overschrijding per persoon kosten ongeveer hetzelfde als een redelijke restaurant maaltijd.

Rond Ibiza 
De shuttle boten regelmatig tussen de drie grote haven steden van Ibiza - Ibiza stad, San Antonio en Santa Eularia- en de omliggende stranden.Deze korte trips zijn waard uit te proberen, en over het algemeen kosten niet meer dan de prijs van een bier.Het vertrek gebied in de haven van Ibiza is op Passeig Maritim, en in San Antonio is op Passeig de ses lettertypen.Tussen middernacht en 3 am is er zelfs een boot dienst tussen Passeig Maritim van Ibiza stad en de nachtclub El Divino, overkant van de haven.

Met alle veerboot ritten te en rond Ibiza en Formentera, met uitzondering van de El Divino boot service is het raadzaam vooraf te reserveren waar mogelijk.Onthoud zonnebrandcrème met je te nemen voor alle overdag boottochten, zoals er vaak geen ontsnappen aan de zon aan boord is.

 


Beste beschikbare Ibiza ferry ticket Prijsgarantie

Beste Ibiza Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Acciona veerboten of Balearia Ferry lijn passagier en veerboten ticketprijs en naar Ibiza.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Ibiza ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Ibiza ferry ticket goedkoper in de brochure van elke andere touroperator die wij beloven dat wij onze best doen zullen om verslaan dat de prijs of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen.Te boeken van Ibiza ferry auto en passagier tickets gelieve Klik hier

 

Klik hier om contact met de Ibiza Ferries customer care team op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt verkrijgen live Ibiza ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Ibiza bij onze laagste beschikbare ticketprijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten naar Ibiza en tot meer dan 1.200 inclusief andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier