Ikaria veerboten

Ikaria passagiers- en auto veerdiensten

Ikaria passagier en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor veerboten varen van Ikaria naar Athene (Pireaus poort), Paros, Naxos, Samos, Founoi, Mykonos, en Chios.

Vergelijken alle beschikbare Ikaria ferry ticketprijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbare Ikaria auto en passagiers veerboot tickets zeilen en naar Ikaria, Athene (Pireaus poort), Paros, Naxos, Samos, Founoi, Mykonos, en Chios met Nel veerboot lijnen, ANEK of Hellenic Seaways ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Ikaria ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Ikaria Ferry
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Ikaria Ferry Tickets
met Nel veerboot lijnen, ANEK of Hellenic Seaways voor ferry's varen van Ikaria naar Athene (Pireaus poort), Paros, Naxos, Samos, Founoi, Mykonos en Chios online vooraf om te genieten van de goedkoopste prijs beschikbaar ferry ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Ikaria passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte.

Verkrijgen van een Ikaria ferry ticketprijs en boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Ikaria

IKARIA  is onderdeel van de Oost-Egeïsche eilanden en is gelegen 144 NM oosten van Piraeus (Athene). Nabijgelegen eilanden zijn naar het westen Mykonos, Patmos naar het zuiden, Samos naar het Oosten, & Xios naar het noorden.Verbindingen van en naar Turkije zijn ook mogelijk via Samos.

Nationale ferry boot lijnen verbinden regelmatig Ikaria met Athene (Pireaus poort), Paros, Naxos, Samos, Founoi, Mykonos en Chios.Een per veerboot van Nel lijnen in de zomer verbindt ook Ikaria met Limnos, Lesbos en Kavala.

Ikaria  heeft 2 havens: Evdilos in het noorden en Agios Kirikos, de hoofdstad, in het zuiden.De huidige veerboten Ikaria meestal serveren nemen tussen 7: 30-9: 00 uur, afhankelijk van de boot en het weer tussenpersoon poorten.Als u in of in de buurt van Armenistis verblijft is het beter om te komen tot de haven van Evdilos omdat het station te Armenistis slechts 20 minuten, in tegenstelling tot 1 uur en 30 minuten van Agios Kirikos is.

Voor mensen op zoek naar een Griekse eiland vakantie uit het geslagen spoor en liever een smaak van authentieke oude wereld Griekenland, weg van de drukte, Ikaria eiland zou kunnen zijn een bezoek waard.

Ikaria Ferry haven

Ikaria  een relatief groot eiland is, en tot voor kort, oneerlijk verwaarloosd.Het eiland is niet onmiddellijk aantrekkelijk voor veel bezoekers.Een lange berg massa vangsten de volle kracht van de schurende hoofdgebouw wind en steile berghellingen duik in de zee op een lange kustlijn die paar beschutte baaien of goede havens heeft.

In het interieur van Ikaria het landschap is robuust, de dorpen onverzorgde, en er zijn slechts een handvol goede stranden.Maar het eiland heeft haar sterke aanhangers en de beste van de Ikaria stranden kunt vergelijken met een te vinden in de Griekse eilanden.

Vakantie stranden op Ikaria
Ikaria kan worden uit de gebruikelijke toeristische beat, maar het is een eiland gezegend met enkele van de beste stranden in de Egeïsche zee.De vakantie stranden variëren van lange zandstrand strekt zich met seizoensgebonden toeristische attracties te rustige kiezelstrand baaien waar u zult gelukkig zijn om te zien een paar van de lokale bevolking.Als uw idee van een goede strandvakantie is banaan rijdt en muziek bars aan het strand dan geven Ikaria een miss.Maar als u rustige, mooie landschappen waarderen en loungen door een zoetwater strand lagoon vervolgens Ikaria kan worden de plek voor jou.De beste zandstranden aan de noordkust zijn maar de zuidkust biedt verschillende mooie en afgelegen baaien.

Ikaria veerboten
Er zijn dagelijkse ferry verbindingen van Piraeus (Athene) met beide havens aan Evdilos en Agios Kirikos met reistijden van over 7uur.Er zijn ook veerboot verbindingen naar Samos, Mykonos, Tinos, Syros, Naxos en Paros.

Ook van Agios Kirikos is er een dolfijn Flying service drie keer per week naar Patmos, Leros en Kos, alsmede een dagelijkse boot service aan door.Er is een een een week ferry van Evdilos naar Chios.Een zomer per veerboot op Nel lijnen in verbindt Ikaria met Limnos, Lesbos en Kavala.Ikarian water taxi's genaamd 'venzinas' ook verbinden Agios Kirikos met Therma gedurende de dag en drie keer per week bezoek stranden van Faros, Manganitis en Karkinagri.De water taxi's kunnen ook worden gehuurd voor dagexcursies en rond-de-eiland reizen.

Plaatselijk vervoer
Lokale vervoer op Ikaria is door bus, taxi, boot of gehuurde auto/fiets.Tijdens het zomerseizoen verbindt de geplande dagelijkse bus service Agios Kirikos met Therma, Evdilos, Armenistis en Raches.Privé bussen kunnen worden gehuurd van lokale reisbureaus en taxi stands zijn gevonden in Agios Kirikos, Therma, Evdilos, Armenistis en op de luchthaven in Faros.

Ikaria de busdienst voor haar efficiëntie niet bekend is en meer is gericht op de lokale bevolking dan toeristen zodat u misschien liever huren van een auto of motorfiets naar het eiland te verkennen.Benzinestations kan worden gevonden op Agios Kirikos, Ploumari, Miliopo, Evdilos, Avlaki en Christos Raches.Worden gewaarschuwd dat Noord - Zuid wegen door de bergen kunnen worden zenuw rekken stations met veel haarspeldbochten en klif daalt.

Wandelaars moeten hoofd voor het gebied rond Rahes, in het binnenland van het eiland van één grote strandresort van Armenistis.U kunt de idiosyncratische dorp van de Rahes van de Khristos en de naburige dorpen voet verkennen met behulp van twee goede lokale gidsen - de ronde van Rahes op de voet en de weg en Hiking kaart van westerse Ikaria.Beide zijn beschikbaar bij boekwinkels eiland.

 


Beste beschikbare Ikaria ferry ticket Prijsgarantie

Beste Ikaria Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Nel veerboot lijnen, ANEK of Hellenic Seaways passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Ikaria.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Ikaria ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal betalen, en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Ikaria ferry ticket goedkoper in de brochure van elke andere touroperator die wij beloven dat wij onze best doen zullen om verslaan dat de prijs of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen.Te boeken Ikaria ferry auto en passagier tickets gelieve Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Ikaria Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt verkrijgen live Ikaria ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Ikaria bij onze laagste beschikbare ticketprijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten inclusief Ikaria en meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier