Jersey Ferry

Jersey passagiers- en auto veerdiensten

Jersey passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen uit Jersey naar Guernsey, Poole, Portsmouth, St Malo en Weymouth.

Vergelijken alle beschikbare Jersey ferry ticketprijzen in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Jersey auto en de passagier ferry tickets naar en van Jersey, Guernsey, Poole, Portsmouth, St Malo en Weymouth zeilen met Condor Ferry Line ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Jersey ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Jersey veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Jersey Ferry Tickets
veerboot met Condor Ferry lijn voor ferry's varen uit Jersey naar Guernsey, Poole, Portsmouth, St Malo en Weymouth online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Jersey passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket van Jersey veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Jersey

Het eiland Jersey covers een compacte 45 vierkante mijl (116 vierkante km), veel van het ongerepte landschap.En aangezien dit platteland een dergelijke een grote rol in Jersey beroep speelt, strikte planning wetten in plaats om het te beschermen.Het eiland Plan, beperkt zoals het bekend is, het soort ontwikkeling dat kan plaatsvinden in een bepaald gebied: 

  • In groene Zones, is geen ontwikkeling toegestaan.
  • In kwetsbare gebieden van het landschap is er een sterk vermoeden tegen ontwikkeling, met incidentele uitzonderingen op de landbouw.
  • In de landbouw prioriteit Zones, is alleen de ontwikkeling van de landbouw toegestaan.

Jersey landelijke omgeving bestaat grotendeels uit open velden, bossen, kliffen en landtong, bomen en heggen.De meeste velden zijn klein en begrensd door granieten muren of heggen.Steile Zuid-gerichte hellingen, of cotils, rondom het eiland kunnen worden gezien en uitgebreid worden gebruikt voor de landbouw van de Jersey Royal aardappelen en andere gewassen.

De haven van de veerboot van Jersey

Getting around
Zelfs de meest afgelegen hoeken van Jersey zijn gemakkelijk te bereiken, maar met 450 km (720 kms) van weg die betrekking hebben op het eiland.Terwijl St Helier en de hoofdroutes arteriële druk zijn kunnen, zijn de meeste veel stiller, met 45 mijl (72 km) van binnenland wegen aangewezen als 'Green Lanes'.

Deze hebben een maximum snelheid van 15 mph (24 km/uur), waarbij voorrang gegeven aan ruiters, wandelaars en fietsers, en bestaan in alle maar drie van de gemeenten van het eiland.'Green Lanes' zal hopelijk worden uitgebreid naar alle 12 parishes de komende jaren, zodat een eiland-netwerk.
Fietsers, ondertussen, zullen genieten in 96 km (154 km) van fietsroutes, variërend van kust tot plattelandsgebieden en met inbegrip van naar de luchthaven.De meeste routes zijn on-road, al is er een off-road track met hele weg langs de zuidkust naar La Corbière.Er zijn ook fietsen beschikbaar voor verhuur en fietstochten particulier kunnen worden geregeld door middel van vele gidsen van het eiland.

Dieren in het wild
Jersey krioelen positief met wilde dieren, met inbegrip van zeldzame soorten niet gezien in andere delen van Groot-Brittannië.

Woodland
Flora met inbegrip van de bluebell, primrose, stitchwort en wilde narcis in overvloed in het voorjaar.En vele soorten vogels, zoals de tjiftjaf, zwartkop, Fitis, Goudhaan en Grauwe vliegenvanger, kunnen allemaal worden gezien in de zomer.

Hagen
In het voorjaar de heggen komen tot leven met narcis, stitchwort, three-cornered prei en alkanet, terwijl in de zomer de hawthorn, zuring, campion en Berenklauw in bloei barstte.De alleen resident uil is de kerkuil, maar meest voorkomende soorten vogels kan worden gespot gedurende het hele jaar.Onder de minder zijn bekende tegenkomt maken van hun huis op het eiland de boomkruiper, Cetti's zanger, de Provençaalse grasmus, Cirlgors en kanarie.U kunt ook zijn gelukkig genoeg om te zien een rode eekhoorn in Jersey, zoals de grijze eekhoorn - die heeft geleid tot hun nummers te verkommeren op het vasteland van UK - kan niet worden geïmporteerd.

Duinen
In deze gebieden vindt u de dwerg viooltje, shepherd's tuinkers, vroege-paars orchid en los-flowered orchid.In de zomermaanden zijn de duinen waar gemeenschappelijk zo, evening primrose en zand crocus.

Cliffs/landtongen
Wilde narcis, zuinigheid, hoefijzer wikke en zee campion kan worden gevonden van februari tot April, en in de zomer maanden vingerhoedskruid, 't-voet-klaverbladknoop tormentil, herfst peruviana, wild gouden staaf en zand crocus zijn allemaal in overvloed.In de herfst, Helmkruidvlinder, bell heather en zaag-wort zegevieren, en in de winter, gele stekelbrem kan worden gezien.
De klippen en landtongen zijn ook thuis van verschillende soorten vogels.Deze omvatten de papegaaiduiker, Gewone alk, onderzoek, stormvogel en Visdief in de zomer, en de Roodstaart, gele kwikstaart, hop en Tapuit in de herfst.

Open veld/binnenvaart habitats
In het voorjaar kan u ter plaatse de Tapuit, zand martin, Bonte vliegenvanger, roodstaart en gele kwikstaart.In de zomer, zwaluwen, gierzwaluwen, koekoeken zijn Kneus en whitethroats gemeenschappelijke bezienswaardigheden.

Wandelingen worden georganiseerd voor de leden van het publiek hen de gelegenheid om te zien, leren over en geniet van natuurlijke historie in nauwe kwartalen.Deze 'wandelingen on the wild side', onder leiding van ervaren gidsen, verkennen duinen, bossen, kustplaats cliff gebieden, stranden en maritieme heide.Onder een wijziging van de wet eiland Planning in 1983 gericht op de bescherming van zulke plekken zijn drie gebieden van bijzonder hoge ecologische waarde - Les Quennevais duinen, Les Landes en Le Lande du Ouest (Gorselands) - als Sites van Special Interest (SSI), goedgekeurd.

 


Best beschikbare Jersey ferry ticket Prijsgarantie

Beste Jersey Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbaar Condor Ferry lijn passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Jersey.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Jersey ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusief Jersey ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Jersey ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Jersey Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Jersey ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Jersey bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten naar Jersey en tot meer dan 1.200 inclusief andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier