Kalamata Ferry

Kalamata passagiers- en auto veerdiensten

Kalamata passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Kalamata naar Kythira en Rethimno.

Vergelijken alle beschikbare Kalamata ferry ticketprijzen in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Kalamata auto en de passagier ferry tickets zeilen en naar Kalamata, Kythira en Rethimno met LANE zee lijnen ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Kalamata ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Kalamata veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Kalamata Ferry Tickets
met LANE zee lijnen voor ferry's varen van Kalamata naar Kythira en Rethimno online op voorhand om te genieten van de goedkoopste beschikbare veerboot prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Kalamata passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket van Kalamata veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Kalamata

Kalamata is Messinia de hoofdstad en de tweede-grootste stad in de Peloponnesos.

In vergelijking met de meer vreedzame omringt, het is een minder inspirerend bestemming voor bezoekers, maar museum liefhebbers zal worden verzadigd.Gebouwd op de site van oude Pharai, de stad ontleent zijn moderne naam aan een wonder-werkende icoon van de Maagd Maria bekend als kalo mata (goed oog). 

De stad kan worden bereikt vanuit andere Griekse steden met bus en trein.Bovendien, heeft de stad een internationaal vliegveld en een belangrijke haven.Er zijn veerverbindingen naar plaatsen zoals de Griekse eilanden Kythira, en Kreta.

Kalamata staat bekend als de stad van olijfbomen, en als de toegangspoort tot Mani.

Haven van Kalamata
Als de eerste stad die u invoert als u Mani verlaten, had Kalamata de eer van de stad eerst bevrijd tijdens de Griekse Onafhankelijkheidsoorlog.Nadat Kalamata werd bevrijd, op 23 maart, vond een bijeenkomst van de krachten voor bevrijding plaats in het centrum van Kalamata, bij de kerk van Agioi Apostoloi [apostelen] die Kalamatians als een centrum van de revolutie houden.Acht dagen na de verklaring van Maniot, de rest van Griekenland is officieel toegetreden tot de opstand.

Kalamata zelf beschikt over een Frankische kasteel, en een spoorweg museum-park, en alle moderne gemakken (met inbegrip van vijf internetcafés). Er is ook het Benakeion Archeologisch Museum, evenals folk art musea en tentoonstellingen.Het kasteel van Kalamata is beroemd in het gebied, en voor meer dan 10's van kilometers in elke gewenste richting.Er is ook een centrum voor het Intellect, waar verschillende culturele evenementen gedurende het hele jaar plaatsvinden.

In het zuiden : het heeft de wonderen van Mani slechts een klein eindje rijden.De internationaal beroemde grotten van Pyrgos Dyros liggen ten zuiden van Areopolis, en toeristen van over de hele wereld aantrekken.De stranden van Stoupa en Kardamili zijn populair bij Britse en Europese toeristen, en goed de moeite waard.Het meest zuidelijke punt van het Europese vasteland, Cape Tainaron-genoemd door de oude Grieken als de "poorten van Hades", en bestaat uit ongeveer 50 km ten zuiden van Kalamata, en de stad van Vathia met zijn enorme stenen torens is in de buurt daar.De regio in het zuiden is beroemd om de stenen towered dorpen die deze opvallende foto's maken.

Naar het oosten : het heeft de stad van Mystras iets meer dan de heuvel, en is de moeite waard te zien, het is in de buurt van moderne Sparta, dat is niet de moeite waard).[De "heuvel" genoemd is Tygetos, de hoogste berg in de Peloponnesos, met een hoogte van 2400m (7500 + voeten) en iedereen weet is de moeite waard te zien]. De route tussen Kalamata en Sparta is een aantal van de meest opwindende berg terrein in Zuid-Griekenland.

Naar het westen : Koroni (met zijn imposante kasteel) is een lokale bus rijden.Als je naar Koroni van Kalamata, adviseer ik de Taverna in Ag.Andreus (de zogenaamde "Petron"? Worden uitgevoerd door een gepubliceerde Grieks dichter!) Als een goede plek om te eten als een van de enige taverna met iemand die Engels op de route spreekt). Het kasteel van Methoni is goed waard ook zien, wordt een van de meest imposante en indrukwekkende kastelen van de Peloponnesos, en verschijnt op ansichtkaarten verkocht overal in Griekenland.Men kan het grootste deel van de dag het verkennen van de ruïnes van de oude ommuurde stad gemakkelijk uitgeven.(Zorg ervoor dat u de causeway uit naar het eiland aan het einde van de ommuurde stad). U hebt verder west Pylos, site van de meest bekende zeeslagen van de Griekse oorlog van onafhankelijkheid en King Nestor de grot van Ilias van Homerus.Daar vindt u de Nestor paleis, met een van de best bewaarde Koninklijke Baden in Griekenland.[Wat bekend staat als de Nestor palace ten noordoosten ligt van Pylos, in een plaats die Eglianos, in de buurt van het dorp Chora heet]. 

Van Noord naar West : een klein eindje rijden krijgt u naar Olympia, site van de oorspronkelijke Olympische spelen.Nog dichterbij is de site van oude Messini, dat heeft ondergaan belangrijke wederopbouw en gemakkelijk kunt u een zeer goed beeld van hoe dingen waren toen de plaats werd bewoond.Het gebied heeft ook een aantal van de beste resterende smalspoorlijn-regels in de wereld.Voor de liefhebbers van trein zijn er werkelijk opmerkelijke voorbeelden van stenen brugwerk uit op de lijnen, evenals de Railway Park, in Kalamata.


Die in het klassieke Griekenland zal geïnteresseerd zijn in het feit dat veel van de nabijgelegen steden rond Kalamata waren specifiek genoemd in Homerus 'Ilias", en het gebied van Messenia over werd geschreven door de antieke schrijvers Pausanias en Strabo.Veel van de sites die ze beschrijven zijn gemakkelijk te vinden en bezoek vandaag.De oppervlakte bedraagt niet minder waard schrijven over vandaag.De stad wordt omringd door verschillende sites van de Messinien oorlogen met Sparta.De gehele Messinian Bay (welke Kalamata kijkt uit over) is rijk aan de verhalen van Aristomenis de Spartanen vechten, en verhalen van vele andere lokale helden.

 


Best beschikbare Kalamata ferry ticket Prijsgarantie

Beste Kalamáta Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare LANE zee lijnen passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Kalamata.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Kalamata ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Kalamata ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Kalamata ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Kalamata Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Kalamata ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Kalamata bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Kalamata en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier