Kalundborg Ferry

Kalundborg passagiers- en auto veerdiensten

Kalundborg passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Kalundborg naar Hou, Saelvig en Kolby Kas.

Vergelijken alle beschikbare Kalundborg ferry ticketprijzen in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Kalundborg auto en de passagier ferry tickets en naar Kalundborg, Hou, Saelvig en Kolby Kas zeilen met Samsotrafikken Ferry Line ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Kalundborg ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Kalundborg veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Kalundborg Ferry Tickets
veerboot met Samsotrafikken Ferry lijn voor ferry's varen van Kalundborg naar Hou, Saelvig en Kolby Kas online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Kalundborg passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van een kaartje Kalundborg veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Kalundborg

Kalundborg is een kleine haven stad die teruggaat tot de 12e eeuw.

Kalundborg ligt aan de westkust van het eiland-Zeeland in Denemarken op ongeveer 75 kilometer ten westen van Copenhagen.

Het is bekend als's werelds meest prominente voorbeeld van industriële symbiose.De term verwijst naar een Gemeenschap van elkaar gelegen op een algemene eigenschap bedrijven die streven naar betere milieu-, economische en sociale prestaties door middel van samenwerking bij het beheer van milieu en problemen met netwerkbronnen.

Kalundborg staat bekend als de locatie van een grote omroep faciliteit, de zender Kalundborg.De stad heeft ook de grootste kolen gestookte elektriciteitscentrale in Denemarken.

Veerboten Kalundborg westwaarts naar Århus op het schiereiland Jutland, en aan het eiland Samsø verbinden.

Haven Kalundborg
Kalundborg bezienswaardigheden & geschiedenis

In de 13e eeuwKalundborg uitgevoerd op uitgebreide maritieme handel.De oudste stadsrechten dateren uit 1485.Nadat Valdemar Atterdag Kalundborg hadden genomen over 1340 hij het oude kasteel op de grond gelijkgemaakt en vervangen door een grotere transactie in het oosten van de stad.Het was hier dat de "Danehof" (later het Parlement) tussen de 14e en 17e eeuw, en de koning vaak bleef in Kalundborg voldaan.Tegen het einde van de Middeleeuwen waren van de stad halcyon dagen over.Van 1658 tot 1660 Zweedse troepen bezetten de stad en het kasteel werd door hen genomen en opgeblazen.

Sinds 1684 schepen hebben zeilen twee keer per week tussen Kalundborg en Århus; na 1874 ontstond een spoorverbinding met Kopenhagen en handel werd opgericht met Noorwegen en Engeland.Aan het einde van de 19e eeuwdiverse industrieën werden opgericht in Kalundborg.

Het gebied van Kalundborg werd voor het eerst bewoond in 1170 als een natuurlijke haven langs de baai.De stad begon te krijgen meer verstedelijkt tijdens de negentiende eeuw en werd een belangrijk industrieel centrum in de twintigste eeuw.

Kalundborg gemeente heeft ongeveer 20.000 inwoners, en het netwerk is de meest gepubliceerde voorbeeld van industriële symbiose.De geschiedenis van Kalundborg industriële symbiose activiteiten begon in 1961 wanneer een project is ontwikkeld en geïmplementeerd voor het gebruik van oppervlakte water uit Lake Tisso voor een nieuwe olieraffinaderij, om op te slaan het beperkte aanbod van grondwater.De stad van Kalundborg nam de verantwoordelijkheid voor de bouw van de pijpleiding terwijl de raffinaderij gefinancierd.Vanaf deze eerste samenwerking, een aantal andere samenwerkingsprojecten werden vervolgens ingevoerd en het aantal partners geleidelijk toegenomen.

Tegen het einde van de jaren tachtig, de partners gerealiseerd dat zij had effectief "self-organised" in wat waarschijnlijk het bekendste voorbeeld van industriële symbiose is.De materiële uitwisselingen in de regio Kalundborg omvatten: instandhouding van de natuurlijke en financiële middelen; vermindering van de productie, materiaal, energie, verzekering en behandelingskosten en verplichtingen; verbeterde operationele efficiëntie; kwaliteitscontrole; verbetering van de gezondheid van de plaatselijke bevolking en imago bij het publiek; en realisatie van potentiële inkomsten door de verkoop van bijproducten en afvalstoffen.

Kalundborg staat bekend om zijn vijf-spired kerk en de Lerchenborg huis, beschouwd als het beste voorbeeld van Rococo architectuur in Denemarken.Het huis is te vinden op de rand van Kalundborg.

Ten westen van Kalundborg, aan het spit van land genaamd Rosnæs, kan worden gezien van een gerestaureerde molen, de Ulstrup Mølle.Het is een Nederlands "galerij molen", wat betekent dat het GLB van de molen, indien nodig, draaibaar handmatig uit de galerie die eromheen zodat de zeilen geconfronteerd met de wind.De molen was in gebruik tot de jaren 1950 en is het embleem van het dorp van Ulstrup.

 


Best beschikbare Kalundborg ferry ticket Prijsgarantie

Beste Kalundborg Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Samsotrafikken Ferry lijn passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Kalundborg.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Kalundborg ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Kalundborg ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Kalundborg ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Kalundborg Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Kalundborg ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Kalundborg bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten inclusief Kalundborg en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier