Kapellskar Ferry

Kapellskar passagiers- en auto veerdiensten

Kapellskar passagier en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor veerboten zeilen van Kapellskar naar Mariehamn.

Vergelijken alle beschikbare Kapellskar ferry ticketprijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbaar Kapellskar auto en passagiers veerboot tickets zeilen en naar Kapellskar, Mariehamn met Viking veerboot lijnen ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Kapellskar ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Kapellskar veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Kapellskar Ferry Tickets
veerboot met Viking veerboot lijnen voor veerboten zeilen van Kapellskar naar Mariehamn online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Kapellskar passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een Kapellskar prijs van het ticket van de veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

Meer over Kapellskar

Kapellskär  staat bekend als de gateway naar het Oosten, met veerboten vanuit hier naar Åland.Natuurreservaat van Riddersholm, een prachtige groene ruimte van maaiweide en weiden ligt ook in dit grensgebied tussen land en zee.

Dientengevolge, heeft de autoweg E18 opgebouwd zodat ongehinderde toegang rechtstreeks op de poort van de Zweedse hoofdstad.

Kapellskar niet bieden de toerist vele attracties en dingen te doen.Het echter zitten op een prachtige kustlijn waar cruises van de nabijgelegen fjorden zijn populair.

Veel mensen komen uit Finland om te skiën in de regio Uppland van Uppsala ten noordwesten van Kapellskar, terwijl in Stockholm een indrukwekkende hoofdstad met sommige uitstekende attracties is.

Kapellskar Ferry haven
Haven van Kapellskar veerdiensten

Kapellskär  is een poort ongeveer 90 kilometer (60 mi) ten noorden van Stockholm, in Zweden.Het is gelegen aan de Baltische Zee, in de gemeente Norrtälje in het landschap Västergötland Stockholm County en wordt bediend door frequente reiziger veerdiensten naar Mariehamn, Åland, Finland, geëxploiteerd door Viking Line, met 3 diensten per dag en richting tijdens het hoogseizoen.

Er zijn ook diensten Naantali op het vasteland van Finland wordt beheerd door Finnlink, en Paldiski in Estland Exploitatiedoor Tallink en Baltische Scandinavische lijnen, hoewel alleen de Mariehamn route open voor voetgangers is: de Naantali en BSL Paldiski routes vereisen een voertuig.

Er zijn vier kades in de haven van Kapellskar, met 2 Quay die aan het eiland Aland, Finland, en Quays 3 en 4 draait op het vasteland van Finland naar Turku aanbieden.

Deze havenfaciliteiten werden gebouwd in de jaren 1960 en 1980.Zoals de schepen van vandaag steeds meer in omvang, zowel in termen van lengte en diepgang, is het nu tijd om te moderniseren van de haven van Kapellskär en hem efficiënter maken door de bouw van een nieuwe pier die lang genoeg is om moderne schepen om te bellen, in een locatie en de afdrukstand die is ontwikkeld met behulp van computersimulaties van het verkeer van schepen binnen het onmiddellijke havengebiedKapellskär zullen een poort biedt de grootste mogelijke wendbaarheid en veiligheid op zee, evenals hebbend minder van een effect op het milieu.

 


Best beschikbare Kapellskar ferry ticket Prijsgarantie

Beste Kapellskar Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Viking veerboot lijnen passagier en veerboten ticketprijs en naar Kapellskar.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Kapellskar ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Kapellskar ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Kapellskar ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Kapellskar Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Kapellskar ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Kapellskar bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Kapellskar en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier