Karlovassi Ferry

Karlovassi passagiers- en auto veerdiensten

Karlovassi passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor veerboten zeilen van Karlovassi en Pythagorion Samos stad.

Vergelijk alle beschikbare Karlovassi ferry ticketprijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbare Karlovassi auto en passagiers veerboot tickets en naar Karlovassi en Pythagorion Samos stad zeilen met lijnen van GA Ferry ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Karlovassi ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Karlovassi veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Karlovassi Ferry Tickets
veerboot met GA veerboot lijnen voor veerboten zeilen van Karlovassi en Pythagorion Samos Stad online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Karlovassi passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van een kaartje Karlovassi veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Karlovassi

Karlovasi een moderne kleine stad is gelegen aan de noordwestelijke kust van het eiland, ongeveer 32 kilometer westelijke naar de stad van Samos.

De moderne stad ontwikkeld na 1950 wanneer de afzonderlijke nederzettingen samengevoegd tot de gemeente van Karlovasi; Vandaag is de stad uitgebreid van de vlakte tot de zee en de haven; het is een van de minder dichtbevolkte steden van Griekenland.

Karlovasi heeft een heleboel toeristische voorzieningen en infrastructuur te bieden aan de bezoekers.Er zijn veel alternatieven voor accommodatie, zowel binnen de stad en in het gebied rond, het aanbieden van diensten van hoge kwaliteit.Er zijn ook vele tavernes en restaurants met verschillende gerechten.

Toegang tot Karlovasi van de stad van Samos is vrij gemakkelijk door openbare vanwaar regelmatig bussen vertrekken, alsmede door gehuurde of particuliere auto en motorfietsen.Net als in de Karlovasi er ligt één van de twee grootste havens van het eiland, de stad is ook verbonden door veerboten met andere eilanden en kustgebieden van Griekenland.

Karlovassi Ferry haven

De tweede grootste stad op Samos, KARLOVASSI is een beetje van de belangrijkste toeristische kaart.Voor een ding is het in het verre noordwesten van het eiland ongeveer 33 km van Samos stad.Voor een ander groot deel van de stad is gewoon en oninteressant en evenmin heeft het veel in de weg van een strand.
Karlovassi is strung out langs de kust aan het einde van een brede, weelderige vallei.

Karlovassi is verschillende kleine steden uitgegroeid tot een en veel van de lokale bevolking verwijzen naar het in het meervoud Karovasia.

Karlovassi ook is verspreid over een groot gebied en valt in vijf districten - de oude, de nieuwe, het midden, de baai en de haven, hoewel de baai en de haven kunnen echt worden beschouwd als een.

Karlovassi was ooit een belangrijke commerciële en industriële lederen verwerking centrum, met een groot volume van export en veel verzorger rijkdom, die heeft geresulteerd in een willekeurig aantal grandioze kerken en imposante herenhuizen, alsmede diverse braakliggende en verlaten leerlooierijen.

Karlovassi  heeft een kleine sjofele strand van zand en grind ingesloten tussen golfbrekers en naast de harbour road.Er is een klein strand taverna en een paar ligbedden waar u kunt kijken naar de schepen gaan in en uit de haven - waarschijnlijk de meest interessante ding over het strand.

Er is een opvallende Carnaval in Karlovassi aan het einde van februari/begin maart en in de zomer er een festival rond de Griekse muzikant Manolis Kalomoiris drie is lokale religieuze feesten ook plaatsvinden op Karlovassi - Profitis Ilias op 20 juli, Metamorfosis op 6 augustus en de veronderstelling een week later.

Er zijn regelmatige dagelijkse bussen van Karlovassi naar Samos stad en veel auto's en fietsen te huur.Zoals Karlovassi is ook een grote poort er zijn tal van veerboot verbindingen naar andere eilanden en vasteland Griekenland.

Neo Karlovassi staat in het centrum van de ruimte, verdeeld door een kloof van Meseo Karlovassi, die ligt op 1 km naar het westen is.Paleo Karlovassi ligt 1 km naar het westen, verborgen uit het zicht door de Agia Triada hill.Is de poort van Karlovassi verder naar het westen.Tegenwoordig, Neo Karlovassi, Meseo Karlovassi, de haven en Ormos hebben verspreid in de vlakte en hebben zijn verenigd in de grootste en meest dunbevolkte nederzetting op het eiland Samos, groter zelfs dan sommige steden in Griekenland.

Karlovassi is een drukke handelscentrum.Drie departementen van de Universiteit van de Egeïsche zee liggen ook hier: het departement wiskunde, de afdeling informatie en communicatie Systems Engineering, het Department of Statistics en actuariële wetenschappen.

Bezienswaardigheden in Karlovassi zijn de kerken van Christus en van de heilige moeder van Sint Nicolaas, die deel van de kerkelijke geschiedenis van het eiland uitmaken.Ook opmerkelijk is de kapel van Saint Antonios, die is gebouwd in een nabijgelegen grot, evenals het klooster van Saint John the Theologian, die heeft altijd door de bewoners van Paleo Karlovassi vereerd.

Wijnbouw en de olijventeelt is de belangrijkste bezetting voor de bewoners van Karlovassi.

Het klooster van Prophitis Elias (profeet Elias) ligt vlakbij, ongeveer 3 kilometer ten zuidwesten van Karlovassi, gelegen op een hoogte van 200 m.Het werd in 1739 gebouwd door de monniken van Neophilos en Gregorios.De kerk heeft een fijne hout gesneden iconostase en tal van gewijde vaten.

Ten westen van Karlovassi is de badplaats Potamos, waar warme mineraalbronnen zijn bevonden.Een ander gezicht van belang in het gebied is de kleine kerk van metamorfose (gedaanteverandering van Christus), daterend uit de 11e eeuw, die wordt beschouwd als de oudere christelijk tempel op het eiland Samos.In de afgelopen jaren ontwikkeld Potamos tot een vakantieoord.

 


Best beschikbare Karlovassi ferry ticket Prijsgarantie

Beste Karlovassi Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare GA veerboot lijnen passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Karlovassi.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Karlovassi ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Karlovassi ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Karlovassi ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Karlovassi Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Karlovassi ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Karlovassi bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten inclusief Karlovassi en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier