Karlshamn Ferry

Karlshamn passagiers- en auto veerdiensten

Karlshamn passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor veerboten zeilen van Karlshamn naar Klaipeda.

Vergelijken alle beschikbare Karlshamn ferry ticketprijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbaar Karlshamn auto en passagiers veerboot tickets zeilen naar en van Karlshamn, Klaipeda met DFDS Cisco Ferry Line ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Karlshamn ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Karlshamn veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Karlshamn Ferry Tickets
veerboot met DFDS Cisco Ferry lijn voor veerboten zeilen van Karlshamn naar Klaipeda online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Karlshamn passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket van Karlshamn veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Karlshamn

Karlshamn is een stad in de provincie Blekinge van Zuid-Zweden.

Karlshamn is aangesloten per spoor, de dichtstbijzijnde grote stations zijn Kristianstad in het westen en Kalmar naar het Oosten.

DFDS Seaways biedt een paar plaatsen voor passagiers op hun in de omgeving van dagelijkse service naar Klaipeda in Litouwen, aan boord van ro-ro-veerboten voor vracht.De reis duurt ongeveer 15 uur.

Karlshamn ontving een Royal Charter en de stad voorrechten in 1664, toen koning Charles X Gustav realiseerde de strategische ligging in de buurt van de Baltische zee en de rivaliserende Deense troepen er.In 1666 veranderde de stad haar naam van Bodekull naar Karlshamn, letterlijk Karl de poort.

In Karlshamn de Gungvalamasten is een 335 meter hoge getuide mast voor FM - en TV-transmissie, samen met drie andere getuide masten van dezelfde hoogte de hoogste constructie van Zweden.

Karlshamn Ferry haven
Kalshamn geschiedenis 

"Mieån" werd bij de uitlaat van de stream gevonden een haven en vissersdorp in de gemeente "Bodekull" en een boerderij "Bodetorp". Was een welvarende zalmvisserij in de lagere delen van "Mörrumsån".

Zweden opgedane suprematie over het grondgebied door de vrede van Roskilde 1658.De koning Charles X Gustav onmiddellijk gecontroleerd van de kust en hier een enorm mooi en onvergelijkbare haven gevonden.Ontworpen door Erik Dahlberg forten werden gebouwd op Boön 1659 en op Friesholmen 1675, genaamd "Kastellet". Troepen loyaal aan de Deense koning aangevallen de stad tweemaal in 1676-78.De locatie aangetrokken vreemde kooplieden en in 1664 koninklijke bevoegdheden werden uitgegeven om een stad vernoemd naar de koning, wat betekent "Karl de poort". De nederzetting uitgebreid snel te tellen 647 burgers in het jaar 1700.Pestilentie Duitstalige bevolking in 1710.

Gebaseerd op landbouw-en minerale industrieën werden opgericht in de 18e eeuw.Een brand 1763 verwoestte het noordelijk deel van de stad, een andere brand verwoest in 1790.De intercontinental oorlog van 1810 gaf Karlshamn een zeldzame mogelijkheid om goederen en de burgers de handel floreerde.Punch, tabak en snuif poeder werden geproduceerd in de stad.Vakmanschap was gebruikelijk tot circa 1880, toen industriële productie overnam.De stad had 6529 burgers 1883, het stadsplan besloeg 63 hectare en op 693 percelen werden gebouwen opgetrokken.

De spoorlijn ingehuldigd 1874 verbonden Karlshamn met Vislanda in de noordelijke provincie.1890 de kust spoorweg werd gebouwd.1876 FILHOSmith productie van aquavit in de stad opgericht en bouwde een nieuwe distilleerderij in 1884 die was effectief tot 1893, waarna het werd omgebouwd tot een suikerfabriek.In 1912 werd gevestigde productie van plantaardige olie in de oude raffinaderij, een nog steeds voortdurende operatie onder het label AAK.

Stenen snijden in graniet groeven was een zware industrie circa 1850–1940 exporteren.In Mörrum werd een papierfabriek gebouwd in 1962.De haven van Karlshamn heeft geleidelijk sinds 1975 haar activiteiten naar de locatie van de Stilleryd ten westen van de stad overgedragen.1965 werd een nieuw ziekenhuis gebouw in werking.

Karlshamn van cultureel centrum

De historische gebouwen van Karlshamn zijn goed bewaard gebleven en het Cultuurcentrum heeft enkele zeer interessante bezienswaardigheden.De Zweedse punsch fabriek, de zilveren forge, de art gallery, workshop van de printer en de koopmanshuizen.Een van Zwedens mooiste antieke handel huizen is gelegen aan de Skottsbergska gården.De gebouwen zijn van de 1700 en in de kelders kunt u bekijken hoe het bedrijfsleven 200 jaar geleden werd uitgevoerd.

Het gelijkvloers en eerste verdieping werden gebruikt als onderdak voor de zakenlieden en de winkels, opslagplaatsen en stallen liggen naast de Mieån rivier die aan de onderkant van de tuin loopt.

Exposities in het museum er zijn als gevolg van de visserij en scheepvaart industrie, alsook een sectie hulde aan de nagedachtenis van Alice Tegnér.Een gebouw dat een opmerkelijke voorbeeld van een huis van de 1600 's is heet Holländarhuset.

De art gallery ligt in een oud pakhuis en er is een permanente weergave van schilderijen uit de 40 's.

Karlshamn  trekt bezoekers aan de zalmvisserij in "Mörrumsån", aan de rotsachtige kustlijn en de Hällaryd Archipel en de beboste achterland.Centre de beroemde Eriksbergs Viltpark ligt ten oosten van de stad.Het is een oude boerderij met de omliggende land nu gastheer voor een verscheidenheid aan inheemse dieren zoals Europese bizon, Crown herten, eland en wilde zwijnen onder anderen.Toerisme pieken in June–August, wanneer er regelmatige boot verbinding en accommodatie service naar eilanden zoals Tarno.

 


Best beschikbare Karlshamn ferry ticket Prijsgarantie

Beste Karlshamn Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare DFDS Cisco Ferry lijn passagier en veerboten ticketprijs en naar Karlshamn.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Karlshamn ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Karlshamn ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Karlshamn ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Karlshamn Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Karlshamn ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets naar en van Karlshamn bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Karlshamn en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier