Karlskrona Ferry

Karlskrona passagiers- en auto veerdiensten

Karlskrona passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Karlskrona naar Gdynia.

Vergelijken alle beschikbare Karlskrona ferry ticketprijzen in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Karlskrona auto en de passagier ferry tickets zeilen naar en van Karlskrona, Gdynia met Stena Line Ferry ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Karlskrona ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Karlskrona veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Karlskrona Ferry Tickets
veerboot met Stena Line Ferry voor ferry's varen van Karlskrona naar Gdynia online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Karlskrona passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket van Karlskrona veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Karlskrona

Karlskrona , gelegen op een archipel, is beschreven als een miniatuur Stockholm.

Opgericht op het kleine eiland van Trossö in 1680 Karlskrona was gebouwd om te verstrekken een zuidelijke marinebasis voor de Zweedse na de Deense invasie van Skäne in 1689.

Hoewel brand veel van het stadscentrum in de late 18e eeuw verwoestte, overleven veel barokke gebouwen nog steeds.Een bezoek aan Karlskrona dient een boottocht naar Kungsholms Fort met zijn opmerkelijke sally haven en het eiland van Aspö met de Drottingerkärs kastell toren.

De hele stad van Karlskrona uitgeroepen tot een UNESCO World Heritage Site in December 1998 vanwege haar 17e en 18e eeuw scheepsbouwkunde.

Karlskrona Ferry haven

Karlskrona heeft meer te bieden dan schepen en naval history.

De Stortorget rondlopen en bewonder de prachtige barokke architectuur van het plein kerken.

De Frederikskyrkan - ingewijd in 1744- en de Trefaldighetskyrkan (de Trinity Church) zijn beide indrukwekkende gebouwen.Of bezoek één van de musea van de stad.

Hoewel zodra de voormalige site van een zeeman kazernes, de Båtmanskasernen is nu de thuisbasis voor de kunsthall, een gratis museum voor moderne kunst en handwerk.De Ideale Museum Leonardo da Vinci is een schilderij van de geboorte uit de vroege 16e eeuw tentoongesteld.

Bezoek het Museum Blekinge en zijn prachtige barokke tuin voor meer informatie over de regio.Anders, neem een inspectie wagentje rit door de militaire spoorwegtunnel die onder het stadsplein passeert en eindigt aan de voet van een enorme klokkentoren.

Er zijn tal van restaurants, bars en cafés om u te vermaken.Hoofd aan het havengebied en genieten van uw maaltijd terwijl u geweldig uitzicht op de zee.

Het maakt niet uit als u reist in zaken of plezier, één van beide manier zul je een geweldige ervaring in Karlskrona.

Dagtocht naar Aspö

Neem de grote gele Aspö ferry van Karlskrona haven (in de buurt van de brug naar Stumholmen) naar Aspo (30 min) en de hele dag genieten van de ruige eiland stranden, kleine winkels en oude militaire fort.

De ringweg rond Aspö is ongeveer 6 km lang, en naast de stranden en fort, Aspö ook gastheren een kleine yacht club en een aantal zomerhuisjes.Voorzieningen zijn eerder schaars zelfs in de drukste zomermaanden van de, wanneer er zijn alleen een paar fundamentele plaatsen om te eten en te blijven.In de wintermaanden (dat wil zeggenbuiten de juni tot augustus periode), de enige plek om dingen te kopen is de lokale supermarkt ICA en andere dingen die de meeste (zo niet alle) zal worden gesloten.

De veerboot is officieel deel van het Zweedse wegennet en is dus gratis voor voertuigen, fietsen en voetgangers in beide richtingen.

 


Best beschikbare Karlskrona ferry ticket Prijsgarantie

Beste Karlskrona Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Stena Line Ferry passagiersschepen en veerboten prijs van het ticket naar en van Karlskrona.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Karlskrona ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Karlskrona ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Karlskrona ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Karlskrona Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Karlskrona ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets naar en van Karlskrona bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Karlskrona en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier