Kastelorizo Ferry

Kastelorizo passagiers- en auto veerdiensten

Kastelorizo passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Kastelorizo naar Astypalea, Kalymnos, Kos, Naxos, Nisyros, Paros, Piraeus, Rhodes en Tilos.

Vergelijken alle beschikbare Kastelorizo ferry ticketprijzen in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Kastelorizo auto en de passagier ferry tickets en naar Kastelorizo, Astypalea, Kalymnos, Kos, Naxos, Nisyros, Paros, Piraeus, Rhodes en Tilos zeilen met Blue Star Ferries ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Kastelorizo ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Kastelorizo veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Kastelorizo Ferry Tickets
veerboot met Blue Star Ferries voor ferry's varen van Kastelorizo naar Astypalea, Kalymnos, Kos, Naxos, Nisyros, Paros, Piraeus, Rhodes en Tilos online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Kastelorizo passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van een kaartje Kastelorizo veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Kastelorizo

KASTELORIZO , de meest afgelegen eiland van Griekenland, geweldloos van de Turkse kusten bijna 2 mijl van de Marine.De officiële naam Meyisti werd gegeven aan het omdat het is de grootste van een cluster van 14 kleine eilanden.

Kastellorizo, de enige nederzetting van het eiland, is zowel de haven als de hoofdstad van het eiland.Het bestaat uit de districten Pigadia, Horafia en tot slot Mandraki (kleine pittoreske haven). De picturesqueness van het landschap bij aankomst op het eiland, kan niet eenvoudig worden beschreven.

Er zijn zowel kust en lucht verbinding met Athene, evenals een boot naar kusten van Klein Azië.De reis met een veerboot van Rhodos duurt bijna 5 uur.

Wijten aan het feit dat er niet een tweede plaats op het eiland is is er geen openbaar vervoer.Kleine boten zijn een goed alternatief voor het vervoer.

Kastelorizo Ferry haven

Kastellorizo , de enige nederzetting van het eiland, is zowel de haven als de hoofdstad van het eiland.Het bestaat uit de districten Pigadia, Horafia en tot slot Mandraki (kleine pittoreske haven). De picturesqueness van het landschap bij aankomst op het eiland, kan niet eenvoudig worden beschreven.

De geschilderde in indrukwekkende kleuren twee en drie verhaal gerenoveerde herenhuizen met hun houten trappen en balkons, maken het ongeëvenaarde schoonheid onder andere eilanden.De stad is uitgeroepen tot behouden en biedt de bezoeker de schoonheid van een idyllische landschap en de nostalgie van een vergane glorie.

In was de hoofdstad, dat ook de haven van het eiland is, verleden tijden de meest belangrijke geofysische gave van Kastellorizo, omdat het was te wijten aan de geofysische positie een handel kruispunt tussen Europa, het Midden-Oosten en Egypte.Het was alleen natuurlijk dat het een belangrijk bedrag van economische en nautische handel die verklaart de nobele lucht over het eiland die overeenkomen met zijn verleden gegenereerd glorie en welvaart.Op het eiland zijn er geen bussen - slechts een taxi!Auto's en motorfietsen verkeer is verboden en u zal betrekking hebben op alle afstanden te voet.De goed bewaarde voet paden zijn ideaal voor lange wandelingen.U zal zwemmen op Faros, Plakes, Mandraki en de stranden van de eilandjes van Ro, Aghios Georgios en Strogilli.

De sites te zien zijn: 

  • Het kasteel van de ridders  of the order of St.John die teruggaat tot de 14e eeuw.
  • De perfect bewaard gebleven hakte steen- Lycean graf  onder het kasteel in de haveningang.
  • Palaiokastro -de oudste site op Kastellorizo eiland.Daar ziet u de overblijfselen van de oude gebouwen, water reservoirs en neolithische tools.
  • De metropool van St.Constantijn en Helen -de Sint patroons van Kastellorizo eiland.
  • Het Archeologisch Museum
  • De beroemde Aqua-gekleurde grot van Kastellorizo is een van de zeldzaamste geologische verschijnselen en een van de meest verbazingwekkende formaties op aarde; Kastellorizo is de moeite waard een bezoek aan alleen voor deze grot alleen.

Betreffende oude geschiedenis van het eiland als gevolg van de weinige schriftelijke verslagen verwijzen naar het en de minder nog steeds systematische opgravingen die worden uitgevoerd op Kastellorizo eiland, er is weinig bekend.Neotlithic tools, pre-historische muren, steen gehouwen graven, een gouden kroon uit de Myceense periode, Dorische inscripties en andere bevindingen getuigenis aan het feit dat het eiland is bewoond doorlopend van zeer oude tijden.

 


Best beschikbare Kastelorizo ferry ticket Prijsgarantie

Beste Kastelorizo Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Blue Star Ferries passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Kastelorizo.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Kastelorizo ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Kastelorizo ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Kastelorizo ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Kastelorizo Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Kastelorizo ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Kastelorizo bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten inclusief Kastelorizo en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier