KEA Ferry

KEA passagiers- en auto veerdiensten

KEA passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Kea naar Kithnos, Lavrio en Syros.

Vergelijken alle beschikbare Kea ferry ticketprijzen in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Kea auto en de passagier ferry tickets naar en van Kea, Kithnos, Lavrio en Syros zeilen met Anek Lines veerboot ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Kea ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

KEA veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Kea Ferry Tickets
met Anek Lines veerboot voor ferry's varen van Kea naar Kithnos, Lavrio en Syros online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare veerboot ticketprijs.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Kea passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket van Kea veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

Meer over Kea

KEA behoort tot de Cycladen groep van Griekse eilanden.Het is ook bekend onder de naam Tzia en ligt ten zuiden van Lavrion stad, Rhyton in de buurt van Athene.

KEA rekent op belangrijke archeologische vindplaatsen, locaties van unieke natuurlijke schoonheid, prachtige stranden en pittoreske dorpjes zeker een bezoek waard.Nachtleven is grotendeels geconcentreerd in Vourkari en de meeste accommodaties in Korissia.

Dit bij wijze van uitzondering pittoreske eiland ligt dicht bij de Zuid-Oost kust van Attica.De rivier ontspringt op het punt van de zee-stroom van het Cavo D'oro, grenzend aan de Egeïsche zee en de Zuid-Eboic Golf (de kloof op het zuidelijke deel van Evya eiland). Het eiland telt 1790 inwoners.De berg massa's, die worden aangetroffen in de meeste van de Cycladen, zijn gebroken door kleine valleien dunbevolkte beplant met wijnstokken en bomen van het fruit en uitvoeren right down to the sea, openen uit in de mooie kleine baaien.Aan de westkant van het eiland is Agios Nikolaos baai, en diep in het de haven van Korissia, die wordt beschouwd als een van de veiligste natuurlijke havens in het Middellandse-Zeegebied.

KEA Ferry haven

KEA  is bekend voor veel dingen.Het heeft uitzonderlijke stranden en één van het beste systeem van wandelpaden en paden van een Grieks eiland.KEA is een wandelaar paradijs met genummerde routes die u door middel van een verscheidenheid van landschappen te afgelegen baaien en de ruïnes van oude steden nemen.

De restaurants op Kea behoren tot de beste in Griekenland en de functies van de zomer een aantal culturele evenementen, en een openlucht bioscoop met nieuwe eerste-run films (meestal in het Engels) die elke 2 dagen wijzigen.

Vanwege de nabijheid van Athene (slechts 2 uur met de bus en veerboot) Kea altijd populair geweest met Atheners hebben vakantie huizen hier dat ze alleen in het occasionele weekend in de zomer en voor een groot deel van augustus gebruiken.Maar een andere tijd komen en u hen zelfs niet zien.Als u op zoek bent voor een eiland dat ligt dicht bij Athene, maar heeft het gevoel van een eiland veel verder weg, dan wellicht Kea de plek voor jou.

Geschiedenis 

KEA ooit het Water eiland, Ydroussa, werd genoemd en is van mening dat de naam is verbonden aan de nimfen van water, die hier volgens de mythologie woonde.Omdat het was zo'n een mooi eiland, de goden kreeg jaloers, en stuurde een leeuw te teisteren het land.De nimfen gevlucht, en als een deelrij, het eiland uitgedroogd.De Keans vervolgens Apollo's zoon Aristaios om hulp gevraagd en hij bouwde een tempel aan Zeus, die behalve dat de hoogste god, was ook degene die regen verzonden.Dit verheugd hem, en de nimfen en wateren teruggekeerd, Kea geven een vruchtbare bodem met goede oogst.

Het eiland is bewoond is sinds neolithische tijden, en later in de 6e eeuw, de dichter Simonides werd hier geboren.Het eiland heel welvarend was en het was bekend om haar Kean recht, waardoor alle burgers die leefde als 70 begaat zelfmoord door het drinken van hemlock, die nog steeds op het eiland groeit.In de 13e eeuw, werd het eiland geregeerd door de Venetianen, en 300 jaar later door de Turken.Ondertussen, Kea werd vaak overvallen door piraten, en de lokale bevolking zwaar geleden.Het is daarom niet verwonderlijk dat Kea één van de eerste Griekse eilanden was te schrijven in de Onafhankelijkheidsoorlog in 1821.In 1930, werd het bevrijd.


Wat te zien

De meest bekende zicht op het eiland is de Leeuw van Kea, of Lionda.Het is een grote, archaïsch beeld van de mythische Leeuw (zie geschiedenis). Het klooster van Panagia Kastriani is ook de moeite waard een bezoek, en u kunt zelfs hier verblijven in een van de cellen.Het klooster dateert uit de 18e eeuw.

In Ioulis er zijn ook een paar interessante kerken, evenals een oude Akropolis.Er zijn ook oude overblijfselen van de tempels in Korissia.

Wat te doen

Op veel van de stranden van Kea zijn er watersport en beachvolleybal.Als je vissen, zult u niet alleen, en er is ook een mini golfbaan.

Stranden

Er zijn vele zandstranden op Kea, en gewoon om er een paar noemen, is Otzias, Koundouros en Korissia.Bij Koundouros vindt u de meeste van de vele watersporten.


Nachtleven

Er is niet veel nachtleven om te praten over hier.Ioulis en Koundouros lijken te zijn de beste plaatsen om te gaan voor een beetje van het, maar de twee dorpen liever tavernes en cafés dan bars en clubs.

Voedsel

Er zijn enkele uitstekende lokale specialiteiten te worden uitgeprobeerd in de tavernes Koundouros, Korissia, Ioulis en Vourkari.De lokale worstjes, varkensvlees schotel "Paspala", kaas en wijn zijn een must, evenals enkele van de snoepjes gemaakt van lokale honing.

Winkelen

Er zijn niet veel smakeloos souvenirwinkels op Kea, in plaats, vindt u een heleboel handgemaakte keramiek, hout en lederwaren gesneden.

Getting Around

Er is een lokale bus die u naar de belangrijkste dorpen brengt.Ik heb niet gevonden geen info op auto of fiets huren, hoewel...

Hoe komt u er

Het is een beetje moeilijk te krijgen hier omdat er niet veel boot verbindingen.Het beste ding om te doen is om te vliegen naar Athene, en neem de veerboot of de draagvleugelboot over.

 


Best beschikbare Kea ferry ticket Prijsgarantie

Beste Kea Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Anek Lines veerboot passagiersschepen en veerboten prijs van het ticket naar en van Kea.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Kea ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Kea ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Kea ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Kea Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Kea ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets naar en van Kea bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Kea en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier