Kennacraig Ferry

Kennacraig passagiers- en auto veerdiensten

Kennacraig passagier en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Kennacraig naar poort Ellen en Port Askaig op Islay.

Vergelijken alle beschikbare Kennacraig ferry ticketprijzen in real time en de goedkoopste beschikbaar Kennacraig auto en de passagier ferry tickets en naar Kennacraig, Ellen poort en poort Askaig zeilen op Islay met Calledonian Mac Brayne Ferry (Calmac) boek ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Kennacraig ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Kennacraig veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Kennacraig Ferry Tickets
veerboot met Calledonian Mac Brayne Ferry (Calmac) voor ferry's varen van Kennacraig naar poort Ellen en Port Askaig op Islay online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Kennacraig passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een Kennacraig prijs van het ticket van de veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

Meer over Kennacraig

Kennacraig een buurtschap is gelegen op West Loch Tarbert, een paar kilometer ten zuiden van Tarbert op het schiereiland Kintyre.

De meeste auto-, goederen- en personenvervoer verkeer van en naar Islay gaat per veerboot met behulp van de route van Kennacraig op West Loch Tarbert poort Ellen te poort Askaig.

Kennacraig is ligt op 6 km ten zuiden van het mooie dorp van Tarbert op het schiereiland Kintyre vissen.De exploitant op deze route is Caledonian MacBrayne, meestal aangeduid als Calmac, en is eigendom van de Schotse regering.CalMac beheerd de Kennacraig Islay route vanaf de vroege jaren zeventig en sindsdien heeft gedaan.

Caledonian MacBrayne veerboten varen van Kennacraig naar poort Ellen of poort Askaig op Islay.De schepen die de route gedurende het hele jaar opereren zijn de Hebridean eilanden en de MV Finlaggan.

Kennacraig Ferry Terminal

De belangrijkste veerboot route naar Islay laat het vasteland uit Kennacraig op West Loch Tarbert, een paar kilometer ten zuiden van Tarbert op het schiereiland Kintyre.In de zomer is de normale tijdschema frequentie van ongeveer vier afvaarten per dag van Kennacraig naar Islay aangevuld door ad hoc afvaarten op drukke tijden en een wekelijkse zeilen van Oban, die ook een koppeling tussen Islay en Colonsay bevat.Islay is een het hele jaar door bestemming en de winter service is bijna zo goed als in de zomer.Aan het einde van Islay verdeel diensten normaal even tussen aankomen op poort Askaig en poort Ellen.

Van 2001 tot 2011 werd de dienst geleverd door twee schepen parallel, de MV Hebridean eilanden en de MV Isle of Arran.De voormalige werd gebouwd in 1985 in Cochranes in Selby in Yorkshire en 68 auto's kan dragen.De laatste werd gebouwd door Ferguson Ailsa in Port Glasgow in 1983 en 76 auto's kan dragen.Vóór de invoering van de MV Hebridean eilanden op de route, de MV Isle of Arran had het bijhouden van de service zal grotendeels op haar eigen sinds 1993.

Uit oogpunt van de passagier is de MV Finlaggan een fijne schip met alle gemakken en faciliteiten die u van een moderne veerboot verwachten mag.Er is ruime passagier lounge ruimte over twee verdiepingen, plus de ruime "Zeelieden" cafetaria.Windows zijn groot en overvloedig, en zitplaatsen is goed ontworpen en comfortabel.Er is ook veel externe dek ruimte, aan de achterkant en, bij mooi weer, de voorkant van het dek 4, en in de achterkant helft van het bovendek.Er zijn in staat van opvang rolstoelen, recliner lounges, een TV-lounge, en huisdier gebieden personenlift op alle verdiepingen.

Het autodek is een station door de ruimte met een open achterste gedeelte.Accommodatie voor auto's verhoogd door de invoeging van een mezzanine dek dat verlaagt voor laden en lossen.Of de toename van voertuig accommodatie van de Isle van Arran het effectief vervangt is voldoende om te voldoen aan de groei in vraag valt nog te bezien, maar er is geen twijfel dat in alle andere opzichten die de MV Finlaggan een stap verandering in vermogen brengt.Dit is duidelijk op de sterk geautomatiseerd bridge, die wordt geleverd compleet met vleugels die de zijden van het schip buiten.De glazen panelen in de vloer van de vleugels met uitzicht langs de zijkant van het schip zijn een verrassing als u hen alleen terwijl staande op een bericht.

Onderweg naar de MV Finlaggan Islay zeilen eerst omlaag West Loch Tarbert.Zoals uit de loch blijkt de Paps Jura Lente in beeld, en ze vervolgens command de horizon, zij zal tijdens uw verblijf op Islay.Als u open water, ook open tot het Oosten opvallend uitzicht over de laaggelegen eiland van Gigha naar het schiereiland Kintyre: zowel Gigha en Kintyre aan de nog steeds meer afgelegen bergen van Arran.Duurt het scherper ogen om ter plaatse de nieuwere aanvulling op de skyline van Kintyre, de grote windmolenparken onderaan de stekel van het schiereiland.

Aankomst in Islay kan duren voordat u langs de Wit geschilderde kust distilleerderijen van Ardbeg, Lagavulin en Laphroaig onderweg in Port Ellen, met zijn even mooi geschilderd, maar niet meer operationeel is, distilleerderij.Of u zou kunnen worden genomen in het geluid van Islay met close-up uitzicht op het zuidelijke einde van Jura onderweg naar Islay de tweede ferry terminal in het dorp van poort Askaig.

Dit is een service met een lange afkomst.De eerste stoom afvaarten Islay toe terug tot 1825 en door 1876 de PSIslay was wordt exploiteerde tweemaal per week uit Glasgow rond de tip van Kintyre aan Islay een voorouder van hedendaagse CalMac.

Een tijdschema van 1880 toont een alternatief voor degenen die in een haast om te bereiken van het eiland.De PSColumba links Glasgow op 7.00ben, en na aanroepen op Greenock, Dunoon en Rothesay (onder andere) bereikt Tarbert op 11.45 ben.

Een paard getrokken coach nam vervolgens passagiers over de smalle hals van land aan een pier op West Loch Tarbert, niet ver van hedendaagse ferry terminus.Vanaf hier kon ze vangen de 12.40pm "Swift Steamer" die, na een oproep op Gigha, in de haven Ellen om 3: 40 pm of, op maandag, Port Askaig op 3.30 aangekomen pm.

Als u dezelfde reis vandaag deed zou u alleen kunnen besparen een paar uur op dat totale reistijd.En in de dagen vóór de moderne wegen en roll-on roll-off veerboten waren er waarschijnlijk perioden wanneer het tijdschema 1880 leek een goede deal.

Inspanningen om betere en snellere koppelingen naar Islay bieden geproduceerd door de jaren 1960, een voorstel voor de koppeling van een veerboot over de veel kortere zee oversteek van Keillmore aan de westkant van Argyll om Lagg op Jura.Een betere weg zou dan worden gebouwd naar beneden de oostzijde van de Jura, verbinding maakt met een veerboot link via de smalle geluid van Islay naar poort Askaig.Gelukkig voor de voortdurende rust van de Jura, werd de Kennacraig oplossing uiteindelijk gekozen in plaats daarvan.Meer recentelijk hebben gezien het voorstel komt op een kleinere schaal, maar persrapporten suggereren dat dit was niet in staat om te krijgen de nodige steun om verder te gaan.

 


Best beschikbare Kennacraig ferry ticket Prijsgarantie

Beste Kennacraig Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Calledonian Mac Brayne Ferry (Calmac) passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Kennacraig.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Kennacraig ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Kennacraig ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Kennacraig ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Kennacraig Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Kennacraig ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Kennacraig bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Kennacraig en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier