Kirkwall Ferry

Kirkwall passagiers- en auto veerdiensten

Kirkwall passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Kirkwall naar Aberdeen en Lerwick.

Vergelijken alle beschikbare Kirkwall ferry ticketprijzen in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Kirkwall auto en de passagier ferry tickets en naar Lerwick, Kirkwall en Aberdeen zeilen met Northlink Ferry Line ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Kirkwall ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Kirkwall veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Kirkwall Ferry Tickets
veerboot met Northlink Ferry lijn voor ferry's varen van Kirkwall naar Aberdeen en Lerwick online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Kirkwall passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket van Kirkwall veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Kirkwall

Kirkwall , gelegen op de noordelijke kust van vasteland Orkney is een haven met veerdiensten naar Aberdeen en Lerwick, evenals de belangrijkste Noord Orkney-eilanden in de groep.

Kirkwall  is ook de terminal voor veel van de veerboten naar de Noord eilanden van Orkney.De veerboot naar Shapinsay vertrekt van een slipway op de westkant van de reddingsboot pier.Ferries naar Westray, Stronsay, Sanday en Eday afwijken van het er op de voornaamste pier.

Staat in het hart van de stad St.Magnus kathedraal, die werd opgericht ter nagedachtenis van Sint Magnus Erlendsson, graaf van Orkney 1108-1117 door Earl (later Saint) Rognvald Kali.Naast de kathedraal zijn de ruïnes van de voormalige bisschoppelijk paleis en Earl's Palace.De stad heeft twee musea: Tankerness House Museum, die is vervat in een van Schotland's best bewaarde zestiende eeuw-herenhuizen, items van de lokale historische belang bevat.

Kirkwall Ferry haven

Kirkwall  lijkt meer een Scandinavische stad dan een Schotse, en voor een groot deel van zijn geschiedenis was het een.De naam komt van het Noorse "Kirkjuvagr", of "Kerk Bay" en komt van het fundament van een kerk naar St Olaf hier in de vroeg 11e eeuw.Door 1046 Kirkwall was een markt centrum voor landbouw en en in 1137 de Noordse Earl Rognvald begon de bouw van St Magnus kathedraal hier.Werk begon een beetje later op de bouw van het nabijgelegen bisschoppelijk paleis.

In 1468 Orkney werd overgenomen door Jacobus III van Schotland en in 1540 Kirkwall werd het administratieve centrum voor zowel Orkney en Shetland.1607 zag Earl Patrick Stewart het bisschoppelijk paleis vervangen door de Earl's Palace.Terwijl Patrick werd gevangengenomen in Dumbarton Castle voor zijn tirannie in 1614, steeg zijn zoon Robert in opstand, inbeslagneming de Earl's Palace en het nabijgelegen kasteel van Kirkwall.Het kasteel de belegering die de opstand eindigde niet overleven, en Robert noch Patrick overleefde het justitiële proces dat gevolgd.

In 1798 begon een site van de heuvel met uitzicht op Kirkwall te worden gebruikt door één Magnus Eunson voor illegale distilleren en whisky smokkel.In 1825 werd de werking als Highland Park Single Malt, Schotland's meest noordelijke gelegaliseerd.Highland Park blijft bloeien, en is ook nu ook één van de populairste toeristische attracties van Orkney.Uitkijkend over nabijgelegen Scapa Bay is Schotland's tweede meest noordelijk gelegen distilleerderij, Scapa distilleerderij.

Het verhaal van Kirkwall is grotendeels het verhaal van de ontwikkeling van de haven.In de vroege dagen doet de baai uitgebreide verder naar het zuiden dan het nu, naar de Peerie zee.Deze dagen is dit een gemanicuurde binnenland meer.In de 1100s het de haven gevormd en uitgebreid bijna tot het west end van de kathedraal.

In 1811 begonnen werk op een aantal haven verbeteringen aan het noordelijke uiteinde van de stad, op de site van vandaag de haven.Deze verbeteringen hebben voortgezet door de jaren heen, en de late jaren 1990 zag een wezenlijke uitbreiding naar de voornaamste pier.2003 zag de trend gaat u verder met de voltooiing van dieper water havenfaciliteiten een beetje rond de baai bij Hatston.Slechts enkele van de 70 cruiseschepen die oproep in Kirkwall jaarlijks kan eerder persoons douche aan de kade.Anderen moesten anker in de baai en overdracht passagiers naar het vasteland bij aanbestedingen.De pier bij Hatston betekent deze behoefte om dit te doen, veel minder nu en het dient ook de grotere NorthLink veerboten die de oude P & -O-diensten aan Aberdeen en Lerwick vervangen.

 


Best beschikbare Kirkwall ferry ticket Prijsgarantie

Beste Kirkwall Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Northlink Ferry lijn passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Kirkwall.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Kirkwall ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Kirkwall ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Kirkwall ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Kirkwall Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Kirkwall ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Kirkwall op onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Kirkwall en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier