Køge Ferry

Koge passagiers- en auto veerdiensten

Køge passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Koge naar Ronne.

Vergelijken alle beschikbare Koge ferry ticketprijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbaar Koge auto en passagiers veerboot tickets zeilen en naar Koge, Ronne met Bornholmstrafikken Ferry lijn ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Koge ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Køge veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Koge Ferry Tickets
veerboot met Bornholmstrafikken Ferry lijn voor ferry's varen van Koge naar Ronne online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Koge passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een Koge prijs van het ticket van de veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

Meer over kø ge

Køge , city, Oost-Sjælland (Zeeland), Denemarken.De stad ligt op Køge Bay of The Sound.

Eerst werd in de 11e eeuw genoemd en gecharterd in 1288, het een centrum van de markt en base voor haring visserij in de late 13e eeuw.In 1677 won admiraal Niels Juel een grote Marine overwinning op de Zweden in de baai.

Middeleeuwse overblijfselen omvatten St.Nicholas Church (1324, herbouwd c.1500), vanaf de toren die gevangen Wendische pirates ("Køge van kippen") werden opgehangen in de 14e eeuw; het stadhuis (1570); en vele oude houten huisjes (de oudste dateert uit 1527), waarvan er één het museum van de stad is.Bedrijfstakken zijn o.a. rubber en verf fabrieken, zagerijen en chemische werken.Het land tussen Kopenhagen en Køge is nu een bijna continue strook van kust voorsteden.

De oudste vakwerkhuis in Denemarken kan worden gevonden in Køge.Het werd gebouwd in 1527 en is nu een onderdeel van de lokale bibliotheek.

Koge Ferry haven
Køge-levende geschiedenis

De stad van Køge in het zuiden van Kopenhagen heeft een aantal van de oudste en best bewaarde bouwwerken in Denemarken.Voorbeelden zijn de oudste vakwerkhuis en grootste en best bewaarde middeleeuwse stad plein, Køge Torv.

Het centrum heeft in het algemeen veel andere vakwerkhuizen, ook goed bewaard gebleven.Nog voor zijn geschiedenis, Køge is ook een levendige vissershaven, vangsten aankomst dagelijks in de belangrijkste haven, met marktdagen op woensdag en zaterdag.Een beetje verder biedt weg in de stad, de jachthaven ligplaatsen voor jachten en zeilboten.

De praktische en 'built to last' aanpak kunnen worden gezien in vele delen van de stad, waaronder de kerk van Sankt-Nicolai, waarin ook een vuurtoren.Het stadhuis is de oudste in Denemarken nog steeds in gebruik.

Het museum van Køge kan u informeren op de lokale heksenjachten van 400 jaar geleden, terwijl het Kunstmuseum dicht bij tentoongesteld het oorspronkelijke model voor Kopenhagen kleine zeemeermin heeft.De miniatuur stad, Køge Miniby, toont hoe de stad in 1865, verkleind met een factor 10 keek.

 


Best beschikbare Koge ferry ticket Prijsgarantie

Beste Koge Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Bornholmstrafikken Ferry lijn passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Koge.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Koge ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Koge ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Koge ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Koge Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Koge ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Koge bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Koge en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier