Kolby Kas Ferry

Kolby Kas passagiers- en auto veerdiensten

Kolby passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Kolby naar Hou, Saelvig en Kalundborg.

Vergelijken alle beschikbare Kolby ferry ticketprijzen in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Kolby auto en de passagier ferry tickets en naar Kolby, Hou, Saelvig en Kalundborg zeilen met Samsotrafikken Ferry Line ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Kolby ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Kolby Kas veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Kolby Kas Ferry Tickets
veerboot met Samsotrafikken Ferry lijn voor ferry's varen van Kolby naar Hou, Saelvig en Kalundborg online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Kolby passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van een kaartje Kolby veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Kolby Kas

Kolby Kas haven is gelegen op het prachtige eiland van Samso in het Kattegat, slechts 9 mijl uit de belangrijkste Peninisula van Jutland in Denemarken.Kolby Kas is de tweede belangrijkste passagiers veerboot poort op Samso na Saelvig, en is gunstig gelegen aan de zuidwestkust met gemakkelijk toegang tot de rest van het eiland.

Op de terminal van de ferry Kolby Kås kunt u uw auto parkeren, tickets kopen en strek je benen terwijl u voor de veerboot wacht, en verder reizen met de bus of taxi.Lees meer over Kolby Kås ferryterminal en de omgeving in het menu aan de linkerkant.

De veerboot brengt van Kolby Kås op Samsø, voetgangers en auto's, motorfietsen, bromfietsen, Fietsen naar Kalundborg onZealand.De tijd van de kruising met de SamsøFærgen is 1 uur en 50 minuten.

Haven Kolby Kas behoort tot Samso eiland Port Authority en het is Harbor.

Haven Kolby Kas
Samso eiland  is zeer populair bij toeristen, vooral tijdens de piek in de zomer maanden wanneer vruchten plukken is een favoriete verleden tijd, en het prachtige platteland komt tot leven.Bezoekers kunnen springen op een van de frequente eiland busreizen die bij de veerboothavens gedurende de dag stoppen.

 


Best beschikbare Kolby ferry ticket Prijsgarantie

Beste Kolby Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Samsotrafikken Ferry lijn passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Kolby.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Kolby ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Kolby ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Kolby ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Kolby Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Kolby ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Kolby bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten inclusief Kolby en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier