Korcula Ferry

Korcula passagiers- en auto veerdiensten

Korcula passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Korcula naar Dubrovnik, Rijeka, Sobra, Split en Stari Grad.

Vergelijken alle beschikbare Korcula ferry ticketprijzen in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Korcula auto en de passagier ferry tickets naar en van Korcula, Dubrovnik, Rijeka, Sobra, Split en Stari Grad zeilen met Jadrolinija Ferry Line ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Korcula ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Korcula veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Korcula Ferry Tickets
veerboot met Jadrolinija Ferry lijn voor ferry's varen van Korcula naar Dubrovnik, Rijeka, Sobra, Split en Stari Grad online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Korcula passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket van Korcula veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Korcula

Het eiland Korcula is een van de groenste eilanden in de Adriatische Zee, met overvloedige wijngaarden en olijfgaarden.De zuidelijke kust wordt gevormd door de kleine stranden en rustige baaien.

Korcula ligt ongeveer 20 km van het vasteland tussen Makarska en Ston op Peljesac schiereiland.De zuidzijde is zeer rijk aan kleine stranden en meer dan 200 grotten.

Toegang tot het eiland is gemakkelijk als u vertrek uit Split of Dubrovnik per ferry boot.Ook, is er een veerverbinding van Orebic op Peljesac schiereiland.

De belangrijkste stad van het eiland Korcula heeft dezelfde naam.Bij de stad Korcula blijft de essentie van marktstad, met zijn mix van cultuur en de dikke muren denken van Dubrovnik.Korcula bezoekers vindt dorpen geïsoleerd in de tijd, plaatsen waar je kan ademen vrede, groene velden en kleine huizen, omgeven door de natuur, zeker een ontspannende plek om te plan uw korte trip of familie vakanties.

Korcula Ferry haven

Het eiland Korcula  is de grootste van de groene eilanden van de Adriatische Zee.Van oudsher het heeft is bebost, die waarom was kreeg het de naam Black Korcula tijdens de kolonisatie van de oude Grieken.De bossen zijn eeuwenlang zorgvuldig geweest beschermd als het hout nodig voor de waardevolle scheepsbouw was.

Maritieme contact met andere delen van de Middellandse Zee bestond twee tot drie eeuwen vóór de tijd van Christus.Ambachtslieden van de antieke wereld gebruikt de beroemde steen van het kleine eiland van Vrnik.Deze steen werd gebruikt om te bouwen van vele mooie Dalmatische steden evenals enkele van de meest beroemde gebouwen zoals de basiliek van St.Sofie in Carigrad, het Parlement in Wenen en het stadhuis in Stockholm.En natuurlijk de stad Korcula is gebouwd uit deze dezelfde steen.

Het oude hart van de stad ligt op een schiereiland.De reden voor deze positie was zodat van de torens van de stad de bevolking beter de navigatie van galeien en zeilboten uit de oostelijke kust van de Adriatische zee controleren kon.De fortificaties en smalle straatjes bewijzen onweerstaanbaar voor todays bezoeker net zoals het middeleeuwse schrijvers en reizen schrijvers onder de indruk.

Een van de beroemdste reizen schrijvers, Marco Polo, begon zijn reis lifes in deze stad.Het huis waarin hij geboren is hersteld en behouden, en het was ook in deze stad dat hij zijn vrijheid verloren.In de slag in de buurt van Korcula hij ws gevangen genomen naar Genua en vervolgens veroordeeld naar de gevangenis.Het was in de gevangenis, dat hij zijn boek Milion schreef over zijn reizen naar China die een sensatie in de westerse beschaafde samenleving veroorzaakte zoals ze werden gebracht in schok contact met het Verre Oosten.

De dorpelingen op het eiland zijn gerenommeerde olijvenproducenten, vissers en wijnproducenten.In sommige plaatsen is dergelijke producten bekend dat tijdens de tijd van de oude Grieken hebben betekend.Wijngaarden van Blato, Lumbarda, Carsko poje en Smokvisko poje geweest bekend voor de wijn drinken wereld voor velen, vele jaren, en de namen van sommige wijnen, bijvoorbeeld Posip, Grk en Rukatac met hun uitstekende kwaliteit, zijn synoniem met de identiteit van dit eiland.

 


Best beschikbare Korcula ferry ticket Prijsgarantie

Beste Korcula Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Jadrolinija Ferry lijn passagier en veerboten ticketprijs en naar Korcula.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Korcula ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Korcula ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Korcula ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Korcula Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Korcula ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets naar en van Korcula bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Korcula en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier