Koufonissi Ferry

Koufonissi passagiers- en auto veerdiensten

Koufonissi passagier en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Koufonissi naar Amorgos, Katapola, Folegandros, Iraklia, Milos, Mykonos, Naxos, Paros, Piraeus, Piraeus, Santorini en Schinoussa.

Vergelijken alle beschikbare Koufonissi ferry ticketprijzen in real time en de goedkoopste beschikbaar Koufonissi auto en de passagier ferry tickets zeilen en naar Koufonissi, Amorgos, Katapola, Folegandros, Iraklia, Milos, Mykonos, Naxos, Paros, Piraeus, Piraeus, Santorini en Schinoussa met Blue Star Ferries of zee Jets boek ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Koufonissi ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Koufonissi veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Koufonissi Ferry Tickets
veerboot met Blue Star Ferries of zee Jets voor ferry's varen van Koufonissi naar Amorgos, Katapola, Folegandros, Iraklia, Milos, Mykonos, Naxos, Paros, Piraeus, Piraeus, Santorini en Schinoussa online op voorhand om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Koufonissi passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een Koufonissi prijs van het ticket van de veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

Meer over Koufonissi

Koufonissi  eiland ligt op een prachtige plek in de Cycladen tussen Amorgos en Naxos.De stranden zijn een mooie blauw-groene kleur die elke toerist zal verbazen.

Er zijn veel plaatsen die zal uw smaakpapillen tintelen, feest uw ogen, en misschien krijg je een beetje nat op Koufonissi.Koufonissi eiland is een toeristische favoriete sinds de late jaren 1990.

Koufonissi  is een plek voor rust en comfort en op Koufonissia.net we hand halen alleen de beste plekken op Koufonissi eiland voor uw accommodatie, restaurants die je wilt meer en bars die u het beste van dienst.

Chora is het enige dorp op het eiland, en hier zijn er mooie kerken, een kunstgalerie en een paar winkels.Afgezien van dat is er niet veel te zien, behalve de prachtige omgeving.

Koufonissi veerboten

Koufonissi stranden

Koufonissi heeft een aantal van de beste stranden van de Griekse eilanden.Het zijn zand- en ideaal voor gezinnen met kinderen, omdat zij zijn rekken en rust.Het eiland is klein, dus gewoon een wandeling en je eigen plek vinden.Veel ding de lagune Pori is de mooiste plek.Nudisten Ga naar het gebied na Charokopou.Er is ook een boot die naar enkele kleinere eilanden met uitstekende stranden buiten Koufonissi gaat.

Nachtleven

Er zijn een paar plaatsen in Chora, maar verwacht niet elke wilde nachten.Hier, hoeft je alleen een koud drankje, geniet van enkele goede muziek en de omgeving.

Voedsel

De taverna's zijn in Chora, en dienen zij alle goede traditioneel Grieks eten, plus pizza en pasta voor kinderen.

Winkelen

Er zijn een paar souvenirwinkels in Chora, evenals een kunstgalerie waar je kunt krijgen handbeschilderd t-shirts en schilderijen.Er zijn ook een paar winkels met antiek en diverse dingen, nuttig en niet.

Getting Around

Wandelen!Er zijn geen auto's en bromfietsen voor huur en geen lokale bus, maar het eiland is klein en bijna plat, dus krijgen rond te voet geen probleem is.

Hoe komt u er

Voor de hand liggende redenen heeft dit kleine eiland geen vliegveld, dus het beste om te doen is om naar Mykonos, Naxos en Paros en krijgen een veerboot van daar.Wees voorzichtig op uw laatste dag - te worden aan de veilige kant is het een goed idee om het eiland verlaten de dag voor het vertrek, aangezien de veerboot kan worden geannuleerd wegens slecht weer, waardoor je strandde.

De geschiedenis van Koufonissi eiland

Koufonissi van de rest van Kreta is gescheiden door een smalle strook van zee, maar het is vaak ruw hier, dus boottochten kunnen worden geannuleerd, tenzij het echt mooi weer is.

Koufonissi is een van een groep van vijf kleine woestijn eilanden (de andere zijn Makroulo, Stroggylo, Trachila en Marmara), een handvol van land in de zee, vaak gezamenlijk aangeduid als Koufonissia.Samen met Gavdos en Chryssi zijn dit de zuidelijkste stukken van Griekse bodem, de meest zuidelijke grenzen van Europa.

De oude eiland van Lefki was een belangrijke scheepvaart haven dankzij de ideale ligging voor shell - en spons-vissen, en wordt beschouwd als een belangrijke rol hebben gespeeld in de Minoïsche economie.

Ingeschreven plaques vinden op Kato Zakros en Magnesia in Klein-Azië record conflicten tussen de steden van Itanos en Ierapytna (oude Ierapetra) over de eigendom van Lefki.Een van deze plaques wordt aangetroffen in de gevel van de kloosterkerk van het van Toplou.Het geschil eindigde in 132 AD, wanneer Lefki werd afgestaan aan Itanos, tot die het historisch behoorde.

In 1976 opgegraven archeoloog Nikos Papadakis het eiland voor de eerste keer.Het hele eiland is bezaaid met de Hellenistische en Romeinse ruïnes.De meest indrukwekkende vondst is een theater, ontdekt met de fase en hyposcenium, alsmede fragmenten van muur gips.

Het oude theater in Koufonissi munten en aardewerk zijn hier ook gevonden.Huizen zijn opgegraven 200 meter van het theater, die aangeeft dat er een eenvoudige nederzetting hier was: naalden, schelpen en vistuig tonen aan dat het was waarschijnlijk een vissershaven.

Echter, de ontdekking van murex schelpen toont dat Porphyrius, een uiterst waardevolle paarse kleurstof, was ook hier geproduceerd.

Aan de zuidkant van Lefki eiland gevonden delen van een oude tempel en stukken van marmer uit sommige kolossaal standbeeld die keek uit over de Libische zee.

Aan de westkant van het eiland zijn er grotten en holten die als kapellen werden gebruikt in de Byzantijnse periode, en waarin inscripties en gravures van heiligen zijn bewaard.

 


Best beschikbare Koufonissi ferry ticket Prijsgarantie

Beste Koufonissi Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Blue Star Ferries of zee Jets passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Koufonissi.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Koufonissi ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Koufonissi ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Koufonissi ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Koufonissi Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Koufonissi ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Koufonissi bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Koufonissi en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier