Veerboot van Kyllini

Kyllini passagiers- en auto veerdiensten

Kyllini passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Kyllini naar Kefalonia, Zakinthos en Zante.

Vergelijken alle beschikbare Kyllini ferry ticketprijzen in real time en de goedkoopste beschikbaar Kyllini auto en de passagier ferry tickets zeilen en naar Kyllini, Kefalonia, Zakinthos en Zante met Blue Star Ferry of Anek Lines boek ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Kyllini ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Kyllini veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Kyllini Ferry Tickets
met Blue Star Ferry of Anek Lines voor ferry's varen naar Kefalonia, Zakinthos en Zante online tevoren om te genieten van de goedkoopste prijs beschikbaar veerboot van Kyllini.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Kyllini passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van een kaartje Kyllini veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Kyllini

Kyllini is gelegen in het meest westelijke deel van Elis en de Peloponnesos, 12 km ten westen van Andravida en ongeveer 40 km ten noordwesten van Pyrgos.Het omvat het noordelijk deel van het schiereiland, Kyllini, dat in de Ionische zee steekt.

Het schiereiland is bedekt met heuvels, maar het gebied ten oosten van het schiereiland is erg plat.De kruisvaarders Fort Chlemoutsi ligt op het hoogste punt van het schiereiland, ongeveer 220 m boven de zeespiegel.

Tussen het noordelijkste punt, Kaap Kyllini, en de stad Kyllini zijn de ruïnes van het Glarentza Fort opgegraven.Er zijn bossen en olijfgaarden in de heuvels.Landbouw is de dominante landgebruik in de vlaktes.

Het land is rijk met overvloedig water en produceert heerlijke groenten en fruit, de heuvels zijn bedekt met gezegend olijfbomen en citroenbomen.De meeste stranden zijn omzoomd door een dennenbos die bij de zeer lang strand eindigt.

De haven van de veerboot van Kyllini

Kyllini  is begiftigd met prachtige georganiseerde stranden aan de Ionische zee, met monumenten en antiquiteiten die duiden op het rijke historische verleden.Het land is rijk met overvloedig water en produceert heerlijke groenten en fruit, de heuvels zijn bedekt met gezegend olijfbomen en citroenbomen.De meeste stranden zijn omzoomd door een dennenbos die bij de zeer lang strand eindigt.

Er zijn verschillende populaire stranden aan de kust.De thermale bronnen van Kyllini (Loutra Kyllinis) zijn de grootste strand faciliteit in de westelijke Peloponnesos.Er is een klooster (Moni Vlachernon) ten zuidoosten van Kato Panagia.De kleine eiland Kafkalida, in de buurt van Cape Kyllini, is onbewoond.Het draagt een vuurtoren.

Meer over Kasteel van Chlemoutsi

De best bewaarde Frankische kasteel van Peloponnesos.Het is gelegen op de top van een heuvel 250 m.high, met de oude naam Helonata genoemd.

Het kasteel van Chlemoutsi werd gebouwd tussen 1220 en 1224 door Geoffrey I Villehardouin, een prins die de eerste bewoner in deze constructie was.Na dit, de Franken de regio binnenviel en nam de controle van het kasteel, steeds de bewoners voor jaren.Tijdens dat epoque, dit kasteel was zeer beroemd in de regio en werd beschouwd als een zeer belangrijke plek door de Peloponnesians.

Na wordt bewoond door de Frankische, werd het kasteel van Chlemoutsi thuis van verschillende andere indringers, zoals per voorbeeld, de Turkse en de Venetianen.Alle deze bewoners en de verscheidenheid van gebeurtenissen die het kasteel heeft doorgemaakt gaf vorm aan de manier waarop die het lijkt vandaag, hoewel het onderhoudt de oorspronkelijke structuur en de meeste van de kenmerken van bijna ongewijzigd.
Het kasteel van Chlemoutsi wordt vaak weergegeven als een duidelijk voorbeeld van Frankische architectuur als gevolg van de structuur en de algemene verschijning.Dit kasteel of burcht werd gebouwd volgens typische Frankische richtlijnen en is een van de duidelijkste voorbeelden van een constructie van deze stijl in de Peloponnesos, een factor die vaak trekt architecten van over de hele wereld die aanpak om te voldoen aan deze structuur en haar eigenaardigheden.

Het kasteel van Chlemoutsi toont twee hoofdgebieden.Een van deze gebieden, bekend als de innerlijke ruimte, bevat een kapel, een kleine residentie, en een grotere residentie waar de Prins gebruikte om te leven.Het andere gebied, de buitenste behuizing, gebruikt om te beschikken over verschillende kleinere zalen en gebouwen, zoals per voorbeeld een moskee.In het algemeen, toont deze constructie zacht spitse bogen met vele zalen en deuren samen met een verscheidenheid van kleine kamers.Verschillende van deze kamers blijven hun oorspronkelijke uiterlijk, hoewel bezoekers kunnen alleen voldoen aan de ruïnes van sommige anderen die niet over de hetzelfde geluk.

 


Best beschikbare Kyllini ferry ticket Prijsgarantie

Beste Kyllini Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Blue Star Ferry of Anek Lines passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Kyllini.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Kyllini ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Kyllini ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Kyllini ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Kyllini Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Kyllini ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Kyllini bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Kyllini en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier