La Maddalena Ferry

La Maddalena passagiers- en auto veerdiensten

La Maddalena passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor veerboten naar Palau zeilen van La Maddalena.

Vergelijken alle beschikbare La Maddalena ferry ticketprijzen in real time en de goedkoopste beschikbaar La Maddalena auto en de passagier ferry tickets zeilen naar en van La Maddalena, Palau met Enermar veerboten of Di Maio Ferry regel boek ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor La Maddalena ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

La Maddalena veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek La Maddalena Ferry Tickets
veerboot met Enermar veerboten of Di Maio Ferry lijn voor veerboten naar Palau online zeilen van La Maddalena tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs wij citeren u voor uw geselecteerde La Maddalena passagier of auto ferry ticket, accommodatie aan boord en voertuigtype is alles wat u betaalt, en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket van La Maddalena veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over La Maddalena

La Maddalena een eiland is gelegen in het noordelijke deel van Sardinië in Italië.Het eiland is niet zwaar bevolkt en is een onderdeel van de provincie Olbia-Tempio.Het is een gemeente en de grootste stad op het eiland is de stad La Maddalena.

Het eiland is vrij beroemd voor zijn mooie stranden en heeft een rotsachtig terrein.Er zijn verschillende oude ruïnes en sommige vestingwerken die nog steeds op het eiland.

De enige manier om te bereiken van La Maddalena is door boten of veerboten van Palau of het Italiaanse vasteland.De grote boten en ferries vertrekken elke paar minuten van diverse bestemmingen in Italië.

De veerboten doen niet lang duren om bereiken La Maddalena van Palau.Tal van motorboten vertrekken ook voor het eiland vanuit andere bestemmingen langs de kust.De tickets zijn zeer goedkoop en het duurt niet lang te bereiken van het eiland.Nochtans, neigen de boten tijdens de spitsuren en de piek office tijdsinstellingen te krijgen zeer vol en maken het moeilijk om kaartjes te krijgen.De beste optie is om te voorkomen dat de spits en reizen op andere momenten.

De haven van de veerboot van La Maddalena

La Maddalena heeft vele naamsveranderingen ondergaan: de Romeinen noemden het Ilva Fussa en Bucina en in de Middeleeuwen was het eiland bekend als "Bicinara" vóór de naam van Santa Maria Magdalena wordt gegeven in de 16e eeuw.Na dit werd het uiteindelijk bekend als La Maddalena.

De Maddalena-archipel, is bekend uit archeologische bewijs om zijn bezet in de prehistorie, maar de geschreven geschiedenis begint met het Romeinse Rijk.

Met de val van het Romeinse Rijk werden de eilanden volledig tot de 12e eeuw, toen hij werd gekozen door Benedictijnse monniken opgericht kleine gemeenschappen er verlaten.De eilanden waren het voorwerp van een geschil tussen de republieken van Pisa en Genua in de 12e eeuw.

In 1584 werden alle kloosters op de eilanden vernietigd door een van de Ottomaanse aanvallen.In de XVII begon eeuw herders om hun kudden naar de eilanden in de wintermaanden.

De locatie in de straat van Bonifacio, waar veel zeeverkeer passeren moet, is de archipel verworden tot een strategische militaire positie.In 1767 werd bezet door de Savoye-Piëmontees.De kern van de huidige stad van La Maddalena vervolgens naar voren gekomen.

In 1793 hebben een Franse expeditie, welke Napoleon Bonapart deelgenomen, unsucsessfully geprobeerd om het eiland te bezetten.Het was de eerste bestrijding van de ervaring van Napoleon Bonapart.Gebruikt tijdens alle de napoleontische oorlogen admiraal Goratio Nelson de archipel van La Maddalena als basis voor zijn vloot in acties tegen de Fransen.

Een basis werd hier door de Italiaanse Regia Marina (Koninklijke Marine) opgericht in 1887.In 1943, werd tijdens de Tweede Wereldoorlog, Benito Mussolini kort gevangen gehouden hier.

Van 1972 tot 2008 was er een NAVO-basis op het nabijgelegen eiland van Santo Stefano.De NAVO-basis gehuisvest een Italiaanse marine kazerne en het diende als de thuishaven voor verscheidene US Navy onderzeeër offertes door de jaren heen, eindigend met het vertrek van de USS Emory S.Land, die voor haar nieuwe thuis haven van Bremerton varen, Washington.De ons Naval Base officieel gesloten in januari 2008, de 35 jaar die eindigde Amerikaanse aanwezigheid in de La Maddalena.

Tijdens de periode waarin het Amerikaanse leger had een aanwezigheid op het eiland, gebeurde de meest opmerkelijke gebeurtenis op 25 oktober 2003 wanneer onderzeeër USS Hartford liep aan de grond met voldoende kracht om schade aanzienlijk zijn roeren, sonar en elektronica.

La Maddalena nu leent zijn naam aan een Italiaans Nationaal Park gelegen in de archipel.

 


Beste beschikbare La Maddalena ferry ticket Prijsgarantie

Beste La Maddalena Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Enermar veerboten of Di Maio Ferry lijn passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar La Maddalena.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde La Maddalena ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve La Maddalena ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren La Maddalena ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam La Maddalena Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt Controleer beschikbaarheid en boek auto te verkrijgen live La Maddalena ferry ticketprijzen en passagier ferry tickets naar en van La Maddalena bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van La Maddalena en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier