Langesund Ferry

Langesund passagiers- en auto veerdiensten

Langesund passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Langesund naar Hirtshals.

Vergelijken alle beschikbare Langesund ferry ticketprijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbaar Langesund auto en passagiers veerboot tickets zeilen naar en van Langesund, Hirtshals met Fjord Line ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Langesund ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Langesund veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Langesund Ferry Tickets
veerboot met Fjord Line voor ferry's varen van Langesund naar Hirtshals online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Langesund passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket van Langesund veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Langesund

Langesund  is het administratieve centrum van de gemeente Bamble, provincie Akershus.

In de vroege dagen was Langesund één van de belangrijkste steden van de scheepvaart in Noorwegen.Peter Wessel Tordenskiold kreeg een van zijn schepen gebouwd in Langesund, Løvendals Gallej.

Het is mogelijk voor een bezoek aan de overblijfselen van het oude fort van de kust op Langesundstangen op de extreme einde van het schiereiland Langesund.Het fort werd opgericht tijdens de oorlog door de Duitsers en later gebruikt door de Noorse kust-artillerie en de Home Guard tot 1993.

Langesund  is een van de meest gevierde zomer steden in Noorwegen vanwege het grote aantal van zonnige dagen.Het is ook bekend voor Wrightegaarden, een gebouw dat als host openlucht concerten elk weekend de hele zomer optreedt.Kunstenaars zoals Bob Dylan, A-ha, Elton John en Little Richard hebben gespeeld in Wrightegaarden.De meest beroemde bezienswaardigheid in Langesund is Langøytangen fyr, een vuurtoren op de piek van Langøya, een kilometerslange eiland rechts buiten Langesund geplaatst.

Langesund Ferry Terminal

 


Best beschikbare Langesund ferry ticket Prijsgarantie

Beste Langesund Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Fjord Line passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Langesund.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Langesund ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Langesund ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Langesund ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Langesund Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Langesund ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets naar en van Langesund bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Langesund en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier