Långnäs Ferry

Langnas passagiers- en auto veerdiensten

Långnäs passagier en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Langnas naar Stockholm en Turku.

Vergelijk die alle beschikbare Langnas ferry ticketprijzen in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Langnas auto en de passagier ferry tickets zeilen en naar Langnas, Stockholm en Turku met Viking Line Ferry ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Langnas ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Långnäs veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Langnas Ferry Tickets
veerboot met Viking Ferry Line voor ferry's varen van Langnas naar Stockholm en Turku online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Langnas passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Voor een Langnas prijs van het ticket van de veerboot en boek uw ferry-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

Meer over Långnäs

Långnäs is een poort in Lumparland op de oostelijke vasteland van Åland.Road veerdiensten naar Kumlinge en Galtby via Kökar start hier.

Een belangrijke haven op Aland is gelegen in de buurt van de haven Mariehamn, de haven van Langnas kan worden gevonden 29 km/81 km ten zuidoosten van Mariehamn.Van de haven van Langnas Viking Line werkt veerdiensten naar Stockholm, Zweden en Turku, Finland.Een kruising naar beide bestemmingen is dagelijks beschikbaar.

In de vroege jaren 1960, Silja Line gebouwd een ferryterminal in Långnäs, ontworpen door architect Bengt Lundsten.De terminal werd was in gebruik 1965-1975 en vervolgens gesloten en verwijderd in 1993.Een nieuwe terminal werd gebouwd in 1999 voor de grote cruiseferries op de Stockholm-Turku route.Het wordt gebruikt als een alternatief voor Mariehamn haven op verbindingen met weinig passagiersverkeer naar en van Åland.

In 1999, EU-wetgeving verboden de verkoop van belastingvrije goederen op veerboot cruises binnen de EU, maar de Åland fiscale voorrechten bieden een wettelijke uitzonderingen voor schepen die een haven in Åland aandoen.Zoals belastingvrije verkopen een aanzienlijke bron van inkomsten voor de veerboot rederijen zijn, omvatten alle belangrijke routes tussen Zweden en Finland een stop er.

Langnas Ferry haven

Langnas havenfaciliteiten

Langnas Ferry haven werd gebouwd met een kostprijs van ongeveer 5 miljoen euro.Langnas Ferry haven diensten routes naar Stockholm en Turku tijdens de nachttijd en is uitgerust met geschikte faciliteiten.Taxi's moeten worden geboekt op voorhand met Viking Line.

Getting to Langnas

Van Mariehamn, noorden richting Neptunigatan en sla linksaf bij Västra Utfarten, neem bij de rotonde de eerste afslag naar Sjukhusvägen en neemt u de tweede afslag op weg 3 en volg de borden naar terminal van de ferry.

Over Langnas

Langnas is een kleine haven in Lumparland, een van de kleinste gemeentes op Åland.Lumparland is een pittoreske kleine provincie met weelderige groene weiden, velden afgewisseld met bossen, heuvels, baaien en stranden.Een must see plaats terwijl in Langnas is de oudste houten kerk van Lumparland en het adembenemende uitzicht vanaf de hoogste berg genaamd Lumpokasen.

Lumparland is verbonden met verschillende van de andere gemeenten Åland, Zweden en de Finse vasteland door middel van de haven van de Langnas-veerboot.

 


Beste beschikbare Langnas ferry ticket Prijsgarantie

Beste Langnas Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Viking Line Ferry passagiers en veerboten ticketprijs en naar Langnas.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Langnas ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat u hetzelfde vinden ferry alle inclusieve Langnas ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren ferry Langnas auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Langnas Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Langnas ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Langnas bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Langnas en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier