Larvik Ferry

Larvik passagiers- en auto veerdiensten

Larvik passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Larvik naar Hirtshals.

Vergelijken alle beschikbare Larvik ferry ticketprijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbaar Larvik auto en passagiers veerboot tickets zeilen en naar Larvik, Hirtshals met Color Line ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Larvik ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Larvik veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Larvik Ferry Tickets
veerboot met kleur lijn voor ferry's varen van Larvik naar Hirtshals online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Larvik passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van een kaartje Larvik veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Larvik

Larvik de haven van binnenkomst aan Telemark is en het is niet verder van Larvik aan Geilo dan er van Oslo Geilo.Gelegen op de Zuid-Oost kust van Noorwegen, slechts 130 km van Oslo, is de haven van Larvik een belangrijk knooppunt tussen weg-en zeevervoer.

De snelste en meest efficiënte methode te krijgen naar uw Noorse vakantiebestemming is met kleur lijn van nieuwe en moderne SuperSpeed schepen reizen van Hirtshals in Denemarken naar Larvik en Kristiansandin slechts 3 uur en 45 minuten.

Larvik is een van de grootste steden langs de zuidkust van Noorwegen.Hoewel het heeft sommige goede musea, zijn de belangrijkste bezienswaardigheden Noorwegens toegankelijkste opgravingen uit de Viking tijd.De stad de belangrijkste historische aanspraak op roem is als het huis stad van Thor Heyerdahl, een van Noorwegens premier ontdekkingsreizigers.

Lavrik Ferry

Larvik van belangrijkste historische aanspraak op roem is als het huis stad van Thor Heyerdahl (1914-2002), een van Noorwegens premier ontdekkingsreizigers.De eigenzinnige wetenschapper, antropoloog en explorer bezig een leven lang proberen om te bewijzen dat de wereldzeeën grote snelwegen die essentieel waren waren voor het begrip van oude beschavingen, een nieuw idee in de gewijde zalen van wetenschappelijk onderzoek.

In 1947 vertrok hij 6000km in een balsawood vlot, de Kon-Tiki, uit Peru naar Polynesië om te bewijzen dat de zuidelijke Stille Oceaan door migranten uit Zuid-Amerika in plaats van Asia kan zijn voldaan.Zijn theorieën werden ondersteund door ontdekkingen van soortgelijke fauna en culturele artefacten in Polynesië en Zuid-Amerika.

Kaupang, 5 km ten oosten van Larvik, was een voormalige Viking stad gebouwd rond AD 800 en bezet tot 960.Het is van mening dat tot 1000 personen hier in zijn hoogtijdagen woonde.Voor ons is dit de meest interessante van Larvik van bezienswaardigheden.Alhoewel de meeste van de oorspronkelijke artefacten nu in Oslo, maken de beheerders van de site de meeste van wat ze hebben met een kleine tentoonstelling, vier Viking tenten en deskundige gidsen in Viking jurk bij de hand te tonen u in de buurt Viking graven en te Kaupang het verleden leggen.Op woensdag (familiedag) en in het weekend, ze koken Viking soep en brood.De gidsen kunnen u ook vertellen waar te vinden andere Viking begraafplaatsen in het gebied Larvik.

 


Best beschikbare Larvik ferry ticket Prijsgarantie

Beste Larvik Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare kleur lijn passagier en veerboten ticketprijs en naar Larvik.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Larvik ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Larvik ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Larvik ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Larvik Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Larvik ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Larvik bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Larvik en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier