Lavrio Ferry

Lavrio passagiers- en auto veerdiensten

Lavrio passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Lavrio naar Kea, Kithnos en Syros.

Vergelijken alle beschikbare Lavrio ferry ticketprijzen in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Lavrio auto en de passagier ferry tickets naar en van Lavrio, Kea, Kithnos en Syros zeilen met Anek Lines veerboot ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Lavrio ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Lavrio veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Lavrio Ferry Tickets
met Anek Lines veerboot voor ferry's varen van Lavrio naar Kea, Kithnos en online Syros tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare veerboot ticketprijs.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Lavrio passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket van Lavrio veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

Meer over Lavrio

Lavrio  een zeehaven van een veel minder belang dan in de buurt van Piraeus en Rafina is, maar de haven van Lavrio is volop in beweging, steeds een belangrijke ferry boot hub voor de Cycladen en thuishaven voor verschillende cruiseschepen en zeilboot bedrijven.

In de afgelopen jaren heeft Lavrio een verbazende transformatie doorgemaakt.Restaurants, cafés en winkels hebt geopend en Lavrio heeft nieuw leven als gevolg van de wederopbouw van de haven in een grote veerbootterminal voor de Griekse eilanden en de verhuizing van verschillende zeilboot Handvest bedrijven en een jachthaven.

Vanuit de haven van Lavrio zijn er zeer frequente verbindingen naar het nabijgelegen eiland van Kea.In het hoogseizoen er maximaal vijf vertrek per dag en de reis zijn duurt een uur tot 90 minuten afhankelijk van de boot.

Er zijn ook frequente verbindingen naar de eilanden van Kithnos, Syros, Tinos en Andros.Vanaf de haven van Lavrio kunt u ook reizen naar de Griekse eilanden van Amorgos, Anafi, Folegandros, Ios, Kimolos, Milos, Mykonos, Naxos, Paros en Sikinos, maar deze verbinding zijn minder frequent.

Lavrio Ferry Terminal
De stad van Lavrio ligt in het zuidoostelijke deel van Attica, ongeveer 60 km.weg.De nederzetting is gelegen op een prachtige baai met uitzicht op het eiland Makronisos.De poort is ingesteld in het midden, wordt omringd door gerasterde straten.Als u naar Lavrio komt, vergeet dan niet om de technologische culturele Park waar diverse culturele evenementen en tentoonstellingen zijn georganiseerd per jaar te bezoeken.In Lavrio zijn er verschillende taverna's en bars om uit te kiezen.


Best beschikbare Lavrio ferry ticket Prijsgarantie

Beste Lavrio Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Anek Lines veerboot passagiersschepen en veerboten prijs van het ticket naar en van Lavrio.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Lavrio ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Lavrio ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Lavrio ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Lavrio Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Lavrio ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets naar en van Lavrio bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Lavrio en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier