Le Havre Ferry

Le Havre passagiers- en auto veerdiensten

Le Havre passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Le Havre naar Portsmouth.

Vergelijken alle beschikbare Le Havre ferry ticketprijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbaar Le Havre auto en passagiers veerboot tickets zeilen en naar Le Havre, Portsmouth met LD veerboot lijnen ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Le Havre ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Le Havre veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Le Havre Ferry Tickets
veerboot met LD Ferry lijnen voor ferry's varen van Le Havre naar Portsmouth online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Le Havre passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket van Le Havre veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

Meer informatie over Le Havre

Le Havre is een havenstad aan de monding van de Seine, op het kanaal of in het Frans "la manche". 

Le Havre is Frans voor "de haven". Le Havre is historisch gezien altijd de haven voor Parijs, met goederen er overzetten tussen zeeschepen en schepen die naar Parijs via de Seine.

Zwerven rond de straten van de stad aan de kust van Le Havre, kon u worden vergeven voor het denken die u in een vergeten buitenpost van het Oostblok hadden struikelde.Alles behalve uitgewist door WWII bombardementen, werd de stad volledig herbouwd door de Belgische architect Auguste Perret na de oorlog.

Terwijl het is waarschijnlijk niet een plaats die u emigreren willen zult naar, is Le Havre nog steeds een bezoek waard als een van de grote voorbeelden van de naoorlogse planning.Het is een vreemd en vreemd fascinerende stad-opgenomen door Unesco als een World Heritage Site- en de verfijnde André Malraux schone kunsten museum is een van de beste in Normandië.

Haven Le Havre

Het centrum van de stad is eaily aan mond bedekt.Een plaatselijke busdienst loopt regelmatig in de stad.De veerhaven en het trein station liggen op loopafstand van het centrum van de stad uit en bussen op deze routes.Huur een fiets voor een paar euro bij het VVV-kantoor of de bus geparkeerd langs het strand tijdens het seizoen.

Le Havre-Sightseeing 

De stad werd oorspronkelijk gebouwd op bevel van François ik in 1517 ter vervanging van de oude havens van Harfleur en Honfleur, dan dichtslibt, en al snel werd de naam gewijzigd van de mond-uitdagende Franciscópolis naar Le Havre-"The Harbour". Het werd het belangrijkste handelspost van Frankrijks noordelijke kust, vooral tijdens de Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlog en daarna welvarend, katoen, suiker en tabak importeren.Het was in de jaren vóór het uitbreken van de oorlog in 1939, het Europese huis van de grote luxe voeringen zoals de Normandie, Île de France en Frankrijk.

St Joseph's kerk  was een belangrijke project ontworpen door augustus Perret bij de wederopbouw van de stad.De hoge toren is bekleed met gekleurd glas leningen het interieur een unieke rust.

Hotel de Ville  (Stadhuis) is gelegen op één van de grootste pleinen in Frankrijk.De interoir heeft informatie over de stad.Het is mogelijk om te beklimmen van de toren voor weergave van de lay buiten de stad.

Showflat , ontworpen door de stad ontwerper augustus Perret, is nu open voor het publiek.

Malraux-Museum , herbergt de grootste impressionistische collectie in Frankrijk buiten Parijs.

Cultureel centrum  (de vulkaan) ontworpen door de vooraanstaande architect Oscar Neimeyer is gelegen in het centrum van de stad.

Maison de l'Armateur  (tegenover de veerboten) Één van de enkele oude huizen die werden niet vernietigd tijdens de Tweede Wereldoorlog!Een prachtige huis verdeeld over 5 verdiepingen, mooi ingericht en gemeubileerd in de stijl van de bouw (18e eeuw), wanneer het behoorde toe aan de rijke families.In de jaren 50 was een zeer interessant bezoek vooral als u ook een bezoek brengen Auguste Perret showflat in City Hall Square waaruit blijkt wat was leven... U zult begrijpen de complexe geschiedenis van de stad.

Museum d'histoire naturelle ... in een oud gebouw dat miraculeuze wijze de verschrikkelijke bomaanslagen op 5 September 1944 overleefden.Interessante museum (gratis!) een heleboel activiteiten voor kinderen! 

In de buurt van het, Cathedrale Notre Dame . Bezoek het en lopen rond het.U krijgt een opvallende contrast tussen de 15e eeuwse kathedraal en de gebouwen in de 50 's en 60 's rond het.De fundamenten van de kathedraal zijn lager dan de andere gebouwen omdat ze werden gebouwd op de ruïnes van de oude stad.


De meeste ferry passagiers hoofd rechtstreeks uit de haven van LE HAVRE zo snel als het verkeer zal toestaan om te ontsnappen aan een stad die gidsen hebben de neiging te ontslaan als sombere, rampzalige en gigantische.Terwijl het is niet de meest pittoreske en rustige plek in Normandië, is het echter niet de zielloze stadsuitbreiding de waarschuwingen suggereren, zelfs als de poort – de grootste in Frankrijk na Marseille-de helft de Seine estuarium neemt, veel verder dan de stad uit te breiden.


Beste beschikbare Le Havre ferry ticket Prijsgarantie

Beste Le Havre Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare LD veerboot lijnen passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Le Havre.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Le Havre ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Le Havre ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Le Havre ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Le Havre Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt Controleer beschikbaarheid en boek auto te verkrijgen live Le Havre ferry ticketprijzen en passagier ferry tickets en naar Le Havre bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten naar Le Havre en tot meer dan 1.200 inclusief andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier