Leros Ferry

Leros passagiers- en auto veerdiensten

Leros passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Leros naar Kalymnos, Kastelorizo, Kos, Patmos, Piraeus, Rhodes en Syros.

Vergelijk die alle beschikbare Leros ferry ticketprijzen in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Leros auto en de passagier ferry tickets zeilen en naar Leros, Kalymnos, Kastelorizo, Kos, Patmos, Piraeus, Rhodes en Syros met Blue Star Ferry Line ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Leros ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Leros veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Leros Ferry Tickets
veerboot met Blue Star Ferry Line voor ferry's varen van Leros naar Kalymnos, Kastelorizo, Kos, Patmos, Piraeus, Rhodes en Syros online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Leros passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Voor het verkrijgen van een Leros veerboot ticketprijs en boek uw ferry-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Leros

Leros gelegen tussen Patmos Lipsi en Kalimnos in de Dodekanesos eilanden.

Zoals de meeste van de Griekse eilanden Leros is een eiland van kleine vruchtbare valleien ingeklemd tussen de glooiende groene heuvels, diepe baaien en mooie stranden Leros topografie heeft aanleiding gegeven tot vele dorpen.Het begint bij de kust en geleidelijk aan de zijkanten van de berg, wiens top wordt gedomineerd door de overblijfselen van een Byzantijnse kasteel klimt.Still standing vandaag zijn de muur circuit en de kerk van onze-lieve binnen het.

Leros is een van de grootste en beste natuurlijke havens van de Middellandse Zee.Een groene, bergachtige eiland met hoge kliffen en vele kleine baaien en dorpjes, Leros is een populair vakantieoord heeft nog steeds de meeste van de echte sfeer behouden.Een van de redenen is dat het niet teveel afhankelijk van toerisme.

Veel van de gebouwen op het eiland zijn gebouwd in Italiaanse stijl, maar u vindt hier ook de typisch Griekse kleine witte huisjes met blauwe deuren en ramen.

Leros Ferry haven
Leros geschiedenis

Volgens de mythologie, werd eerst Leros bevolkt door de godin Artemis.Ze had de Calydonische zwijn verzonden naar Aetolië, waar de koningszoon Meleagros erin geslaagd om het te doden.Hebben boos de godin, hij werd gedood, en zijn zusters werden geslagen met verdriet.Artemis draaide ze in kippen en leg ze op Leros die zo vruchtbaar was zou ze altijd hebben voedsel.
Volgens een andere mythe.Thessalos, zoon van Herakles was de eerste koning van Leros.

Archeologen van mening dat de eerste bewoners van het eiland volkeren uit Klein-Azië en Fenicië waren.Het nam deel aan de Trojaanse oorlog, en ook de Perzen vocht door de Atheense kant in de 5e eeuw V.Chr.Het werd toen geregeerd door de Macedoniërs en Romeinen.

Net als bij de meeste Griekse eilanden, Leros werd geteisterd door constante piraten aanvallen tijdens de Middeleeuwen, en 300 jaar het behoorde tot het klooster van Patmos.De ridders van St.Johannes van Rhodos nam het eiland in 1319, en Leros vervolgens werd binnengevallen door de Turken in 1522.In de 16e eeuw behoorde het aan de Venetianen voor een korte tijd.

De mannen van Leros hard gevochten tijdens de oorlog van onafhankelijkheid die uitbrak in 1821.Voor een paar jaar was het gratis, maar het Protocol van Londen dan draaide het terug naar de Turken in 1830.De Italianen regeerde het eiland uit 1912 en Leros niet kreeg terug naar Griekenland tot 1948.Het was tijdens dit Italiaanse bezetting wanneer veel van hedendaagse gebouwen werden gebouwd op het eiland, waardoor het de Italiaanse stijl die velen worden verrast om te vinden hier.

Leros was het slagveld van een enorme offensief in 1943 toen de Duitse troepen probeerde te heroveren het eiland van de Italiaanse, Britse en Griekse troepen.Het eiland was zwaar gebombardeerd tot meer dan een en een halve maand na de 26 september tot de 16 november toen eindelijk werd bezet door de Duitse troepen. De film 'de kanonnen van Navarone' was waarschijnlijk geïnspireerd door de slag van Leros, dit is de reden waarom de fictie eiland Keros werd genoemd.Het eiland werd verenigd met Griekenland in 1948 als de rest van de Dodecanese Eilanden.

Wat te zien in Leros

Een van de meest opvallende kenmerken van Leros is het Kastro van de Maagd Maria (Panagia Kastrou) dat boven de hoofdstad van het eiland Platanos torens.Het dateert uit de 11e eeuw, en was een bolwerk voor de ridders van St.John.Hier, is er ook een museum met bevindingen uit verschillende perioden, evenals een oude kerk.

In Platanos staat de oude kathedraal van Agia Paraskevi.De stad zelf is leuk om te wandelen rond, en de meeste huizen in de 19de eeuw werden gebouwd.

In Alinda kunt u bezoeken de kerk van Agios Isidoros dat werd gebouwd op de top van een oude tempel.Er is ook een kasteel hier de Belenis toren die openstaat voor het publiek, en heeft enkele interessante vindt van het eiland, met inbegrip van onderdelen van het oorlogsschip Koningin Olga, die hier door de Duitsers was gezonken in 1943.De eerste printer van het eiland kan ook hier worden gezien.

Net buiten Partheni voordat de luchthaven van Leros zijn er de overblijfselen van een tempel van Artemis.

In Xerokambos kunt u bezoeken de kerk van Panagia Kavouradina ("de Maagd Maria van krabben"). Legende heeft het dat een fisher man vond het hier, en onmiddellijk van een krab beet op zijn hand genezen werd.In een droom werd hij verteld door een vrouw in het zwart gekleed het pictogram terug naar waar het werd gevonden, en dus de kerk werd gebouwd.In de buurt van Xirokampos zijn de ruïnes van een prehistorische citadel in Paleokastro.Niet missen een bezoek aan de oorlog museum van Leros te bouwen in een tunnel van de oorlog op het gebied van Merkia een paar honderd meter ten westen van de haven van Lakki.In het museum zijn er wapens, uniformen en andere items uit de Tweede Wereldoorlog.

Wat te doen in Leros

Er zijn watersporten op verschillende stranden zoals windsurfen en jetski.Snorkelen en Onderwatersport is hier zeer populair en er zijn ook tennis en mand bal rechtbanken.Er is ook een festival op Alinda strand in augustus tijdens de Marine week, op 14 augustus de Panagia Kastrou wordt gevierd.In Septemper is de vissers fest in Panteli met traditionele livemuziek en gratis vis en wijn.Een ander festival wordt gehouden in Gurna in juli het festival van Alonaris.U kunt ook gaan op dagtrips naar Lipsi en andere kleine eilanden rond Leros, er is een boot de Barbarosa die leeft dagelijks om 11u van Agia Marina en keert terug bij 19.00 elke reis omvat dagelijks tijdens de zomer, zwemmen in de witte zandstranden van kleine eilandjes zoals Aspronisia, Marathi of Tiganakia en gratis ouzo met meze.In Lakki is er een bioscoop (Cine Konstantinos) en alle films in hun originele talen met Griekse ondertitels worden weergegeven.

Leros stranden

Er zijn vele stranden op Leros.Meest populaire en toeristisch is het strand van Alinda.Verder Alinda zijn de stranden van Panagies en Dyo Lisgaria met leuke restaurantjes en cafes.Het strand van Gurna in het westen is één van de enkele zandstranden op Leros, in hetzelfde gebied zijn de stranden van Kokali en Drymonas.In Lakki zijn de stranden van Koulouki met zand en Merkies met kiezels.Vromoltho strand naar het Oosten heeft zand op de twee uiteinden, daar vindt u restaurants en een bar café.Het strand van Xirokampos is een ander strand met kustgordel bomen deels zand en kiezel.In het noorden deel van het eiland ligt het strand van Blefuti, een paar honderd meter na Partheni.Het is een mooi strand met kustgordel bomen en een mooie taverna.Een andere populaire strand is het strand van Panteli.U kunt er zwemmen en genieten van het landschap van de meest traditionele vissers dorp op Leros.Kleine taverna's, restaurants en cafés waar de lokale vissers hun ouzo genieten, vissen, boten en netten in een plaats waar het toerisme heeft niet veranderen haar traditionele manier van leven.

Leros nachtleven

Niet verwacht te vinden op zoals het nachtleven partij eiland Leros in Kos, Mykonos of Santorini.Er zijn muziek bars en live muziek plaatsen.Het grootste deel van het nachtleven is in Agia Marina, hier vindt u vele bars zoals het hoofdgebouw, Apothiki, Harama, waar je met Griekse en internationale muziek tot in de vroege ochtenduren dansen kunt.Er zijn ook enkele leuke bars zoals de Alaloum en Cosmopolitan in Alinda.
Panteli is een van de meest populaire plaatsen voor de nacht uitje aangezien er veel vis taverna's en restaurants als goed als een prachtige cafetaria de Castelo op de west kant van het strand waar u kunt genieten van het panorama van het dorp met mooie cocktails, ijsjes en snacks, de cafetaria muziekevenementen met lokale dansen en muziek in het zomerseizoen organiseert zodat u op de lokale advertentie en posters controleren kunt.Rechts op is de andere kant van het strand een pittoreske Muziekbar waar u kunt genieten van internationale muziek en fantastische cocktails gemaakt door de twee Britse eigenaren.

 


Beste beschikbare Leros ferry ticket Prijsgarantie

Beste Leros Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Blue Star Ferry Line passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Leros.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Leros ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat u hetzelfde vinden ferry alle inclusieve Leros ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren ferry Leros auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Leros Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Leros ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Leros bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten inclusief Leros en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier